Bildirim
Ankara'da park sensörü taktırma
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü, 2 Mobil
Giriş
-
Zor bişey değil,herhangi bir oto elektrikcisi montajını yapar,sen beğen al,montaj kolay... -
güncel. -
Şaşmaz'da iyi montaj yapan bir yer var.Benim arabanın merkezi kilit ve alarmını orada taktırmıştım.Dükkanın ismini hatırlamıyorum. -
tarif etseniz de olur kaça taktırdınız ? memnunmusunuz? -
istanbul Yolu'ndan sola yani Şaşmaz'a dönünce 100 m. gidiyorsun.Sağ taraftaki büyük tabelalara bak.Birinde Oto alarm yazıyor.Sağ tarafa dönünce ilk dükkan.İşçilikleri güzel.Benim dikkat ettiğim montajı yapan usta kutudan çıkan kabloları kesinlikle kullanmıyor(Çoğunlukla uzakdoğu ürünü ve kalitesiz.)Kendi tesisat kablosunu kullanıyor.Orası aynı zamanda Transporter,starex gibi araçlara ''vip'' koltuk,döşeme filan da yapıyor.
200 tl ye alarm +merkezi kilit+başka yerden satın aldığım radyo ve 4 tane hoparlorün montajı +ufak tefek elektrik işleri (torpido lambası+bagaj lambası) filan yaptırdım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi magneetic -- 19 Ekim 2010; 21:45:55 > -
Ben de biraz araştırmıştım, herkesin tavsiye ettiği Cenmax marka sensör taktırdım, yerleri Konya yolundaki Neziroğlu içinde. İşlem 1 saat kadar sürüyor, fiyat 180 TL. -
ribery : pahalıymış kardeş
manyetic: sadece sensörü kaça takarki ? takan ustanın adını hatırlayabiliyomusun ? -
şaşmaz da cancan oto var herkes bilir orayı tavsiye ederim. -
quote:
Orijinalden alıntı: riberry
Cenmax marka sensör taktırdım
Hayırlı olsun çok doğru tercih ... -
güncel,,, park sensörü için önerebileceğiniz marka nedir -
benim aractaki sensorler bozuldu.bugum bir elektrikci montaj dahil 180 dedi. son zamanlarda taktiran var mi ankarada
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X