Herkese merhaba, Linea aracıma park sensörü taktıracağım, servis 1650 ₺ dedi, kameralı istemiyorum zaten sesli olması yeterli dışarıda ne kadara yapılıyor bilmiyorum, tecrübesi olan yazabilir, teşekkürler. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Park sensörü fiyatı

-
-
Bir kaç gün önce başka biri açmıştı sanırım böyle bir konu.
Yıllar önce kendim takmıştım. Basit bir işlem. Servise o kadar para vermeye gerek yok.
https://forum.donanimhaber.com/kendi-isini-kendin-yap-vol-1-park-sensoru--135101506
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Material-Engineer -- 31 Aralık 2022; 18:56:56 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Yazınızı okudum gerçekten emek etmişsiniz, araç bakım ve tamir konusunda ben de sizinle aynı fikirdeyim, aracını seven insan başka oluyor, olabildiğince saniyeye gitmemeye çalışıyorum, geçenlerde aracımın yağ, yağ filtresi, hava filtresi, direksiyon hidroliğini kendim değiştirdim, elimden geldiğince kendi işimi kendim hallederim, ama bu park sensörü konusunda biraz çekimserim elektrik işleri yanlış falan bağlarım haydi baştan geri sök, bunu göze alamadığım için ve sanayide de doğru düzgün (ben ince işçilik severim) yapan yer olmadığı için servise mi yaptırsam diyorum, bu linealarda sensörleri koymak için arka tampon sökülüyormuş sanırım,
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
1650 çok, bence başka servislerden de fiyat alın.
500-600 tl ye kadar makul. çünkü sensör fiyatı 200 -300 tl. işçilik de bir o kadar olsa kurtarır
kendi aracımın ve bir arkadaşımın park sensörünü bizzat kendim taktım (pij kurusu benle konuşmuyor şimdi, ayrı mesele)
aman aman bir iş değil, yalnız vakit alıyor. alet edevat lazım. eliniz yatkın değilse uğraşmayın parasını verin taktırın.
şimdi tekrar ihtiyaç olsa parasını verir , taktırırım. çünkü boş vaktim yok, takacak korunaklı bir yer lazım. apartman önünde soğukta nerde takacam, hırsız dolu mahalle. ben arkada bagajda uğraşırken, adam önden takımları çalar
-
Aslında böyle şeylere elim yatkın, aracın bakınlarını kendim yapıyorum ama hem hava soğuk hem de garaj yok sokakta da yapasım yok, önerebileceğiniz hızlı tepki veren güzel bir park sensörü markası var mıdır? Aracın rengi beyaz, sensörleri beyaza boyasam hata verir mi?
Ben de Lineaya kendim takmıştım. Tüm işlem 2 saatten az sürmüştü. Ben ayna üzerine küçük ekranı çekmek için uğraşmıştım. Sadece sesli sensör 1 saate bitirileblir diye düşünüyorum.
Şimdi olsa vaktim çok yok ama yine kendim takarım. 200-300 TL yi böyle basit bir iş için vermek bana mantıklı gelmiyor. Üstelik adam gibi yapıp yapmayacakları da şüpheli. Tamponu sökmeden göz kararı ölçerek dışarıdan delmiştim delikleri.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
piyasada satılanların hemen hepsi birbirnin aynı. bir tek ekranları vs farklı
boyama sensör güzel durmaz. gerekirse sensörleri beyaz olarak ayrı alın
-
Netten fiyatlara bakıyorsunuz. Hangi marka iyidir hangi marka kaç paradır vs bilgi sahibi oluyorsunuz. Kazık yememeniz için önemli.
Sonra sanayi vs oto elektrik aksesuarci vs gidiyorsunuz. Park sensörü ne var kaç para soruyorsunuz. Çok kazık fiyat çekmezse taktırıp geçiyorsunuz. 500-600tl tutar, 1 saat montaji sürer.
Ben olsam uğraşmazdım. Tampon vs delmek gerekiyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi commandx -- 1 Ocak 2023; 14:35:46 >
Dediğiniz gibi adam akıllı işçilik yok kafama yatmıyor, anahtar takımını alan aksesuarcı ya da sanayide dükkan açmış (işini düzgün ve dürüst yapanlara lafım yok).
geçen hafta 500tl yaptırdım. basit bir uygulama 1 saat sürmüyor bile.
-
Hayırlı olsun memnun musunuz, markası nedir, hızlı tepki veriyor mu?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X