Şimdi Ara

Araç İçi Oto El Süpürgesi Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
10.320
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Maximum 50tl bilemedin 70tl geçmeyecek kaliteli olmasada iş görecek ama hepsiburada.comdaki ürünler gibi yapan firmalara sövülmemiş bir modelde araç içi süpürge arıyorum derinlemesine olmasada adam gibi temizleyip kenarından aldığı tozu içeri püskürtmeyecek bir model arıyorum elektrik süpürgesi varsa teşekkürler..

• Bir arkadaşımda simbonun süpürgesi var abartıldığı kadar kötü değil. Şimdiye kadar gördüğüm en iyi süpürge bosch 'un bir süpürgesiydi. Çekiş gücü çok iyi ama ev süpürgesi olarak geçiyor ve çok pahalı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: III I II III I I

Bir arkadaşımda simbonun süpürgesi var abartıldığı kadar kötü değil. Şimdiye kadar gördüğüm en iyi süpürge bosch 'un bir süpürgesiydi. Çekiş gücü çok iyi ama ev süpürgesi olarak geçiyor ve çok pahalı.

hangi marka model ve kullandınız mı nasıl
  • quote:

Orijinalden alıntı: Updateman

quote:

Bir arkadaşımda simbonun süpürgesi var abartıldığı kadar kötü değil. Şimdiye kadar gördüğüm en iyi süpürge bosch 'un bir süpürgesiydi. Çekiş gücü çok iyi ama ev süpürgesi olarak geçiyor ve çok pahalı.

hangi marka model ve kullandınız mı nasıl

Alıntıları Göster
    Edit : Resim.

Arkadaşımda bulunan cihaz bu. Dar başlığı sayesinde her yere giriyor çekimi fena değil abartıldığı kadar kötü değil kesinlikle.

Bu cihazın aynısı kuzenimde var. Çekim gücü çok iyi kalitesi zaten tartışılmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi III I II III I I -- 17 Mayıs 2017; 14:20:5 >

• teşekkür ederim bilgilendirme için karar verme aşamasındayım hangi modeli alayım ilginç olan kargo bedava 25 olan ürün daha çok

memnun kalınmış senin bahsettiğin modelde çok satmış sen olsan hangisini alırsın başka bilgisi olan arkadaşlar varsa yeşillendirsin.

www.hepsiburada.com
    ModaCar Oto Temizlik Süpürgesi 422751 Fiyatı - Taksit Seçenekleri
    http://www.hepsiburada.com/modacar-vakumlu-oto-temizlik-supurgesi-09c006-p-OTM09C006
    (kargo dahil 25tl)

www.hepsiburada.com
    Sinbo SVC-3460 Islak&Kuru Elektrikli Araba Süpürgesi Fiyatı
    http://www.hepsiburada.com/sinbo-svc-3460-islak-kuru-elektrikli-araba-supurgesi-p-OTSIMSVC-3460
    (kargoyla 41tl)

• Hocam 2 üründe aynı sanırım sadece marka farkı var. Aralarında fark olacağını sanmam ben olsam 25 tl olanı alırdım.
  • quote:

Hocam 2 üründe aynı sanırım sadece marka farkı var. Aralarında fark olacağını sanmam ben olsam 25 tl olanı alırdım.

aynen bende öyle düşünüyorum o değilde ne kadarda markalar tercih sebebi oluyor 50 çeşit dizel katkısı var ama marka olmuş herkes 3 fazla verip würth alıyor hepsiburada.coma bakıyorum sonax falan marka ürünlerden ucuzdakiler kadar memnun olmayan azımsanmayacak kadar çok var acaba far pastasından anlarmısınız
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sıfır araç tavsiyesi
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Hocam 2 üründe aynı sanırım sadece marka farkı var. Aralarında fark olacağını sanmam ben olsam 25 tl olanı alırdım.

aynen bende öyle düşünüyorum o değilde ne kadarda markalar tercih sebebi oluyor 50 çeşit dizel katkısı var ama marka olmuş herkes 3 fazla verip würth alıyor hepsiburada.coma bakıyorum sonax falan marka ürünlerden ucuzdakiler kadar memnun olmayan azımsanmayacak kadar çok var acaba far pastasından anlarmısınız

Hocam far pastasından fazla anlamam daha önce far parlatma mendili kullandım bir arkadaşımın aracında. Önce su zımparası ile 30 dk kadar zımpara yaptık 3 farklı kalınlıkta zımpara ile , sonra mendilleri kullandık arada fark oldu fakat videolarda ki gibi olmadı. İlk başta yapınca güzel fakat bir süre sonra parlaklık gidip matlaşıyor.

• quote:

quote:

quote:

Hocam far pastasından fazla anlamam daha önce far parlatma mendili kullandım bir arkadaşımın aracında. Önce su zımparası ile 30 dk kadar zımpara yaptık 3 farklı kalınlıkta zımpara ile , sonra mendilleri kullandık arada fark oldu fakat videolarda ki gibi olmadı. İlk başta yapınca güzel fakat bir süre sonra parlaklık gidip matlaşıyor.

eyvallah imza süper hocam bu arada..

• Bulabilirsen Sinbo SVC-3441 model süpürgeyi al.

Fakir'inden çakmağa takılanına kadar epey süpürge alıp kullandım. Daha iyisi yok.
  • linkteki en ucuz olanı sipariş ettim zaten para yok 25 lira bozulsada üzülmem gördüğüm kadarıyla ya adam gibi para kıyım 100tl üstü çıkıcan altına inersende 25likte aynı 50likte aynı çok bi fark yok
  • quote:

linkteki en ucuz olanı sipariş ettim zaten para yok 25 lira bozulsada üzülmem gördüğüm kadarıyla ya adam gibi para kıyım 100tl üstü çıkıcan altına inersende 25likte aynı 50likte aynı çok bi fark yok
    İş görüyor mu?
  • Biraz pahalı olabilir ama bana hediye gelmişti, çok memnun kaldım.

Black&Decker Pad1200 araç süpürgesi:
  • Banada süpürge lazım varmı önerisi olan ?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Zamanında kampanyadan bir Black&Decker oto süpürgesi almıştım. Araçtaki minik tozları ve parçaları çekiyor ama o kadar. Bir elektrik süpürgesi performansı kesinlikle yok ve oto çakmak girişiyle çalışan herhangi bir süpürgenin daha fazla performans sunabileceğini de sanmıyorum. O nedenle ya uzatma kablosu alıp elektrikli süpürgenizi kullanın derim ya da yakıt istasyonlarında bulunan bir birkaç TL ile çalışan süpürgeleri kullanın, çok daha kullanışlı oluyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.