Şimdi Ara

lastix.com neden ucuz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
0
Favori
22.644
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar nette lastix.com diye bi site var. Orda lastik fiyatları gerçekten çok ucuz. Bunu sebebi ne? >Bu siteden lastik alan var mı daha önce? Bilgisi olanlar cevaplarlarsa sevirim. şimdiden teşekkürler.
    www.lastix.com

• bana pek ucuz gelmedi açıkçası ayrıca ben lastik aldığım yere ücretsiz rot-balans yaptırıyorum niye internetten alıp ektradan 30 ytl rot-balansa bayılayımki
  • quote:

Orijinalden alıntı: Platinium

bana pek ucuz gelmedi açıkçası ayrıca ben lastik aldığım yere ücretsiz rot-balans yaptırıyorum niye internetten alıp ektradan 30 ytl rot-balansa bayılayımki
    Fiyatlargerçekten çok uygun. up

Alışveriş yapan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hak78

Fiyatlargerçekten çok uygun. up

Alışveriş yapan var mı?

Alıntıları Göster
    benim bildiğim böyle siteler normal piyasay göre hep daha ucuz oluyolar bunun nedeni bir şekilde bazı vergileri ödeme yükümlülükler olmadığından olabilir ama tam olarak bende bilmiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: TUNERBOY

benim bildiğim böyle siteler normal piyasay göre hep daha ucuz oluyolar bunun nedeni bir şekilde bazı vergileri ödeme yükümlülükler olmadığından olabilir ama tam olarak bende bilmiyorum

Alıntıları Göster
    sonuçta kira,çöp vergisi,çevre temizlik vergisi cart curt falan vermiolar o yüzden biraz düşük olabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: shamsheytani

sonuçta kira,çöp vergisi,çevre temizlik vergisi cart curt falan vermiolar o yüzden biraz düşük olabilir

Alıntıları Göster
    Arkadaşında belirttiği gibi, bu gün lastik aldığın yerde ücretsiz montaj ve balans hizmetleri v.s. var. onların giderlerini v.b. düşersek aslında pahalı bile kalabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: burgman

Arkadaşında belirttiği gibi, bu gün lastik aldığın yerde ücretsiz montaj ve balans hizmetleri v.s. var. onların giderlerini v.b. düşersek aslında pahalı bile kalabilir.

Alıntıları Göster
    Montaj ve balans hizmetleri için en fazla 40 ytl istiyorlar. Bu sitede bazı lastiklerde 1 tane lastik fiyatı 50 / 75 ytl daha ucuz lastik başına 10 ytl balans parası versen bile 4 lastik alındığında 150 ytl ucuza alınıyor. Acaba hiç alışveriş yapan yok mu bu siteden ? Alışveriş yapan varsa satın aldığı lastiklerin eski tarihli olup olmadığını merak ediyorum?

• quote:

Montaj ve balans hizmetleri için en fazla 40 ytl istiyorlar. Bu sitede bazı lastiklerde 1 tane lastik fiyatı 50 / 75 ytl daha ucuz lastik başına 10 ytl balans parası versen bile 4 lastik alındığında 150 ytl ucuza alınıyor. Acaba hiç alışveriş yapan yok mu bu siteden ? Alışveriş yapan varsa satın aldığı lastiklerin eski tarihli olup olmadığını merak ediyorum?

Alıntıları Göster
    Marshal lastiklerimi CMS Shop'tan almıştım ve Lastix.com'daki fiyat da birebir aynıydı. Değişim ve rot balans işlemleri ücretsiz yapıldığı için daha da avantajlı bir alışveriş yapmış oldum.

Lastix.com'daki fiyatlar firmaların liste fiyatlarına kıyasla uygun görünüyor ancak bence pazarlık sayesinde bayilerden de benzer fiyatlar alınabilir. Rot-balans da yanınıza kar kalır.

• quote:

Orijinalden alıntı: m.k.o.

Marshal lastiklerimi CMS Shop'tan almıştım ve Lastix.com'daki fiyat da birebir aynıydı. Değişim ve rot balans işlemleri ücretsiz yapıldığı için daha da avantajlı bir alışveriş yapmış oldum.

Lastix.com'daki fiyatlar firmaların liste fiyatlarına kıyasla uygun görünüyor ancak bence pazarlık sayesinde bayilerden de benzer fiyatlar alınabilir. Rot-balans da yanınıza kar kalır.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: oflazca

Anladım ben hep internet marka liste fiyatları ile karşılaştırıyordum. Yani bayiye gitsek aynı lastik indirimleri belki onlarda da var demek istiyorsunuz.

GOODYEAR F1 GSD3 - 205/55/16 91W

Liste:289
    lastix: 227

Bu arada marshalardan memnun musunuz ?

• quote:

quote:

Anladım ben hep internet marka liste fiyatları ile karşılaştırıyordum. Yani bayiye gitsek aynı lastik indirimleri belki onlarda da var demek istiyorsunuz.

Alıntıları Göster
    Bence tarihi eski olabilir. Ben 1-2 ay önce lastix.com da değil ama Bostancı gösteri merkezinin karşısındaki büyük bir lastikçinin internet sitesinden lastik danışmanını aradım. Bana çok uygun fiyat verdiler. Israrla lot no sordum ama söylemediler. Gelin görün şahane lastikler 2 yıl garantilidir falan dediler. Gittim oraya lot no 3604 mü ne idi Yani lastik 2004 yılından kalmaydı ve yaklaşık 2 yıldır rafta bekliyordu tabii ki ucuz olur. Beğenmeyince bayii fiyatından başka lastik satmaya çalıştılar.

Anlamadığım şey lastix.com da fiyat ucuz. Peki lastiği kapınıza mı getiriyorlar. Siz gidip biryerden mi alıyorsunuz. Eğer parayı ödeyip öyle gidiyorsanız sorun olabilir. Yani lastik kullanılmış falan çıkabilir paranızı geri de alamazsınz. Yok hiç para ödemeden şuraya gel deniyorsa hiç bakmadan gidin derim beğenmezseniz almazsınız.

Firmaların liste fiyatı pahalı ama genelde kartlara taksit yapıyorlar. İnternet sitelerinde taksite girince koydukları vade farkı bayii fiyatına yaklaşabiliyor.

Firmayı bilmiyorum ama bu tip ucuz lastiklerin ya eski tarihli ya iyi temizlenip paketlenmiş az kullanılmış lastikler olabileceğini duymuştum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi x-rayted -- 7 Temmuz 2006; 11:38:50 >

• quote:

quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: hak78

Her markanın satış politikası aynı olamayabilir ancak çeşitli markaların yayınlanmış listelerden daha uygun fiyatlara satın alınabildiğini biliyorum. Araştırmak lazım vesselam...

Marshal'den memnunum ama muadil bir başka ürünle kıyaslama şansım olmadı. Fabrika çıkışı lastikler 175/65 R14" Yokohama marka yumuşak hamurlu idi. Bu lastikleri 1200 km. falan kullandım. Aldığım Marshal'ler ise 195/60 R15" ve sert hamurlu performans lastiği. Lastiklerden hiç bir şikayetim yok. Çok fazla konfor kaybı yaşamadan daha güvenli (ve haliyle maliyetli) bir sürüş elde ettim. Ama belki Michelin, vs. alsaydım sonuç daha da iyi olurdu, fikrim olmadığı için kıyaslamam imkansız.

4 lastikte 300-400 YTL kar etmiş olmaktan ise fazlasıyla memnunum. Bu sayede bütçeyi makul tutarak eşimi ikna edebildim ve çelik jant da alabildim. Senin F1'ların ebadındaki Marshall'lerin de fiyatı yarı yarıya uygundur. Ben Focus Sport Trend'de F1 Eagle kullandım ama arabalar çok alakasız olduğu için yine kıyas yapmak doğru olmaz. Neticede al da diyemiyorum, alma da. Ama şunu söyleyebilirim ki lastiğe vereceğim para bana koymayacak olsaydı gider isim yapmış bir lastik alırdım.

• quote:

Orijinalden alıntı: x-rayted

Bence tarihi eski olabilir. Ben 1-2 ay önce lastix.com da değil ama Bostancı gösteri merkezinin karşısındaki büyük bir lastikçinin internet sitesinden lastik danışmanını aradım. Bana çok uygun fiyat verdiler. Israrla lot no sordum ama söylemediler. Gelin görün şahane lastikler 2 yıl garantilidir falan dediler. Gittim oraya lot no 3604 mü ne idi Yani lastik 2004 yılından kalmaydı ve yaklaşık 2 yıldır rafta bekliyordu tabii ki ucuz olur. Beğenmeyince bayii fiyatından başka lastik satmaya çalıştılar.

Anlamadığım şey lastix.com da fiyat ucuz. Peki lastiği kapınıza mı getiriyorlar. Siz gidip biryerden mi alıyorsunuz. Eğer parayı ödeyip öyle gidiyorsanız sorun olabilir. Yani lastik kullanılmış falan çıkabilir paranızı geri de alamazsınz. Yok hiç para ödemeden şuraya gel deniyorsa hiç bakmadan gidin derim beğenmezseniz almazsınız.

Firmaların liste fiyatı pahalı ama genelde kartlara taksit yapıyorlar. İnternet sitelerinde taksite girince koydukları vade farkı bayii fiyatına yaklaşabiliyor.

Firmayı bilmiyorum ama bu tip ucuz lastiklerin ya eski tarihli ya iyi temizlenip paketlenmiş az kullanılmış lastikler olabileceğini duymuştum.

Alıntıları Göster
    lot no sundan yaşını nasıl anlıyorsun?
    +eski lastiğin ne sakıncası vardır?

ben şimdiye kadar hiç dikkat etmedim böyle şeylere!!!

quote:

Orjinalden alıntı: doubleford
    ....Israrla lot no sordum ama söylemediler. Gelin görün şahane lastikler 2 yıl garantilidir falan dediler. Gittim oraya lot no 3604 mü ne idi Yani lastik 2004 yılından kalmaydı ve yaklaşık 2 yıldır rafta bekliyordu tabii ki ucuz olur....

• quote:

Orijinalden alıntı: metinemre

quote:

....Israrla lot no sordum ama söylemediler. Gelin görün şahane lastikler 2 yıl garantilidir falan dediler. Gittim oraya lot no 3604 mü ne idi Yani lastik 2004 yılından kalmaydı ve yaklaşık 2 yıldır rafta bekliyordu tabii ki ucuz olur....

Alıntıları Göster
    şaşırtıcı ozman herkes bu sitelerden alışweriş yapar kara geçer

• quote:

Orijinalden alıntı: metinemre

quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: metinemre

quote:

Verilen örnekteki 3604 rakamı; lastiğin 2004 yılının 36. haftasında üretildiğini gösterir. Lastiklerde kullanımla aşınmanın yanında kauçuk da zamanla özelliğini kaybeder. Bu nedenle aşınmamış lastiklerin bile 4-5 sene sonra değiştirilmesi önerilir. 2004 yılından kalan bir lastiğin ömrünün yarısı dolmuş demektir ve ancak 2-3 sene daha sağlıklı şekilde kullanılabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: m.k.o.

quote:

Orjinalden alıntı: metinemre

quote:

Verilen örnekteki 3604 rakamı; lastiğin 2004 yılının 36. haftasında üretildiğini gösterir. Lastiklerde kullanımla aşınmanın yanında kauçuk da zamanla özelliğini kaybeder. Bu nedenle aşınmamış lastiklerin bile 4-5 sene sonra değiştirilmesi önerilir. 2004 yılından kalan bir lastiğin ömrünün yarısı dolmuş demektir ve ancak 2-3 sene daha sağlıklı şekilde kullanılabilir.

Alıntıları Göster
    sitelerinde giriş sayfasına yazışlar herşeyi.. merak edenler baksın..
    ist.da servislerinden birine gidip lastikleri ordan teslim alıp rot-balans ücretsiz yapılabiliyormuş..

• quote:

Orijinalden alıntı: porter

sitelerinde giriş sayfasına yazışlar herşeyi.. merak edenler baksın..
    ist.da servislerinden birine gidip lastikleri ordan teslim alıp rot-balans ücretsiz yapılabiliyormuş..

Alıntıları Göster
    bu adamlar sanırım bazı vergilerden muaflar birde şu var istanbul dışındaysanız fiyat aşağı yukarı aynı olur benim nacizane tavsiyem görerek almanız ayrıca eski lastik te olabilir satıcı bazen diyor abi 2006 üretimi bunlar diye ama birde bakıyorsunuz 2006 nın 1 haftası üratilmiş yani 6 7ay yatmış lastik yenisi dururken eskisini alıyoruz

• d

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozerrr -- 22 Nisan 2008; 17:54:59 >
  • d

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozerrr -- 22 Nisan 2008; 17:55:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozerrr

d
    ozerrr arkadaşım kimsin bilmiyorum ama iki mesajın var. 27 Temmuz 2006 ve 31 Temmuz 2006 tarihli mesajlarının ikisi de birbirinin aynı ve lastix.com.un iyi bir şirket olduğu yazıyor. Ne tesadüf
  • quote:

Orijinalden alıntı: ibryldz

ozerrr arkadaşım kimsin bilmiyorum ama iki mesajın var. 27 Temmuz 2006 ve 31 Temmuz 2006 tarihli mesajlarının ikisi de birbirinin aynı ve lastix.com.un iyi bir şirket olduğu yazıyor. Ne tesadüf

Alıntıları Göster
    d

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozerrr -- 22 Nisan 2008; 17:55:54 >
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.