Şimdi Ara

lastix.com neden ucuz? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
0
Favori
23.045
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Belirttiginiz gibi urunlerinizi temmuz ayinda yani yaklasik 6 ay öne almissiniz ve unutmayalim yaz aylarindaki ani petrol artisindan dolayi lastik fiyatlari su ana kadar %35 civari artis gostermistir. Bilgilerinize sunarim.

Saygilarimla,
    Ozer MOLLAMEHMETOGLU

quote:

Orjinalden alıntı: alpergndz

site çok da hesaplı değil bayilerle aynı fiyata geliyor neredeyse.Temmuz ayında ben aracıma 195*65*15 V serisi Michelinn Enerji tipi 4 lastik aldım bayisinden.Sökme takma balans ve 8 adet mikalajlı sibop ve sibop kapağı aldım.Ben 4 tanesine 660 ytl ve 6 ay taksite aldım Bonus karta.

sitede inceledim benimkilerin aynısı ama H serisi lastikler michelin marka 152 ytl demişler taksit seçeneklerine bakınmca aynı paraya geliyor yani 162 ytl ye bonusun 6 taksitine .Tamam kargo bedava ama lastikleri taktırmak için en az 40 ytl vermek lazım lastikçiye takma ve balans için bence değmez.

bayiler herzaman daha ii fiyat verebiliyor.Fikirlerime karşı çıkanlar olabilir ben sadece aldığım lastikleri ve taksitleri karşılaştırınca aynı hesaba geliyor.

• SN. ARCHAEOLOGİST,

Lastix.com firmasi prensip olarak eski tarihli yada ayipli urun satisi kesinlikle yapmamaktadir vewww.lastix.com dan alacaginiz tum urunler iscilik ve imalat hatalarina karsi 24 ay imalatci ve ithalatçı firmaların garantisi altındadır. Bilgilerinize sunar, iyi günler dilerim.

Saygılarımla,
    Ozer MOLLAMEHMETOĞLU

www.lastix.com

quote:

Orjinalden alıntı: archaeologist

ya ben de snoways 2 plus almak istiyorum ama;
    1- lastik taze mi?
    2-garantisi var mı?
    bunları merak ediyorum.
    yol yardımı ve rot-balans olmasa da olur.
    etkili yetkili arkadaş konuya bi açıklık getirse...

• özer bey
    lastik ebadı ile ilgili az önce bir pm attım cevaplayabilirseniz memnun olurum.
    hayırlı işler
  • Bu tip internetten satış yapan şirketler ,çoğu arkadaşımızın da dediği gibi ne şirket açıyor ,ne vergi veriyor,ne kualifiye çalışanı var,ne bu insanların sigortası var,ne dükkan gideri var,ne de dükkan kirası ..bir depo kiralaması onun için yeterli oluyor..Tabi ben bunu lastix.com için söylemiyorum yaptığım ucuz fiyat için olan bir genellemedir.

Bunun yanında lastiklerin bayatlaması ve bozulması da olabileceğini düşünürsek 150 ytl ucuz az bile gelir..Lastiklerin belli bir ömrü vardır bu ömrünü geçirdiğinde sertleşir yer tutması çok zayıflar ve lastik uzerinde çatlamalar oluşur..tarihi geçen bir lastiği yanagındaki üretim tarihine bakarak anlıyabilirsiniz.Birde şöyle bir şey var ..zamanında bu lastikler orjinal fiyatlarına alınmışta onun rafında beklemişte zarar etmemek için maliyetine de satıyor olabilir...Hepsi ucuzsa zaten devamlı lastik italatçılarının sıfır fakat tarihi geçtiğinden çöp olan lastiklerinide bedava gibi alıyor nasıl olsa Türkiyede enayi çok ta deniyor olabilir..

Ya da işe iyi yöndende bakmak lazım her zaman ithalatını ana merkezlerden yüksek miktarda yapıp ilk el olabilir ..ve diğerleri gibi kar gütmeyip sürüm satış politikası da uyguluyor olabilir ..Ben bu yaşıma kadar şunu öğrendim en kötüsünü düşün ,iyisini daima aklının bir yerinde bil iyide olabileceğini her zaman düşün......Direk yüzyüze temasta ,yani karşılıklı geldiğinde son kararını ver... iyi olursa memnun ol..Görmeden ve bakmadan satış bu durumda zor direk yerine gider satan kişilerle yüzyüze gelirsiniz lastiklere bakar incelersiniz daha sonra kararınızı verir alır veya almazsınız..

Şu an burda yapılan konuşmalar benimki de dahil tahmin ve afaki konuşmalardır..Ordan lastik alan biride eğer internet üzerinden almışsa ona tarihi iyisi denk gelebilirde size gelmeyebilir bundan dolayı bu olayda hayat söz konusu bence direk ya tarihinin kesin söylenmesi gerek ya da birebir temas..Bu belgelerlede desteklenmelidir.

ÖNEMLİ NOT : FİRMA YETKİLİSİNİN AÇIKLAMASINI ŞİMDİ GÖRDÜM..GAYET GÜVENİLİR VE KİBAR BİR AÇIKLAMA YAPMIŞLAR SÖYLEDİKLERİ SERTİFİKALARI VE GARANTİ BELGESİNİ GÖNDEDİKLERİ TAKDİRDE TABİKİ GÖNÜL RAHATLIĞIYLA ALINABİLİR BİR DURUM GÖZÜKÜYOR.

Son olarakta artık muayenelerde dahi lastik tarihlerine ve dişlerine baktıklarını söylemek isterim..

Saygılarımla

A.CEM ADALI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ART CAR -- 20 Aralık 2008; 13:06:54 >

• Arkadaşlar konuyu hortlatmış oldum belki ama konunun size faydalı olacağını düşünüyorum. Lastix.com'dan çok uygun fiyata 4 adet CONTINENTAL SPORT CONTACT 2 V (205/55/16) aldım. Bayisinin pazarlığa yanaşmaksızın 225(Peşin) dediği lastiği, lastix.com'dan 170'e buldum ve 195'e 12 taksitle aldım.
    Lastik almadan önce bi göz atmanızda fayda var.
  • Şirketimizin bütün lastik ihtiyacını 4 yıldır lastix.com dan yapıyoruz hiçbir sıkıntı yaşamadık ayrıca lastik tarihleride yeni ve lastikler garantili yani paralel ithalat değil burdan bilmeden sadece laf olsun diye yorum yazan arkadaşaların yorumlarını görünce üzüldüm. Tanımadan tecrube etmeden bu kadar kurumsal çalışan ve konusunda ilk ve tek olan bir firma ile ilgili olumsuz yazıları yakıştıramadım. Bende tüketiciler için son derece faydalı bir firma oldugunu söylemek isterim ve tavsiye ederim.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.