Şimdi Ara

lastix.com neden ucuz? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
0
Favori
22.652
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • geçen hafta içi lastix.com dan 4 adet lastik aldım en uygun fiyatı onlar verdiler
  • merhaba lastix com dan geçen hafta 4 lastik aldım.175/70/13 goodyear duragrip inanın 2-3 yerle pazarlık yaptım en uygunu 5 taksite tanesini 90 ytl den verdi balans yok dedi takarız dedi.diğerleride 100 ytl 8 taksit balans ve takma yapmayız dedi.şimdi ben lastik comdan tanesini 74,96 ytl den hemde 10 taksite aldım yani 90*4=360 ytl ye 5 taksite alacaktım.sökme parası vermiyecedim.şimdi 299,00 ytl yi 10 taksit yaptım.balansçıylada anlaştım.balans+sökme takma 25 ytl kazancım gözler önünde.bence güvenilir site...5 taksitde alsam şu an balans ve takma işlemide nerdeyde bedavaya gelecekti.iyi günler diliyorum arkadaşlara....
  • Lastiğin yanağına (marka ve özellikerlinin yazılı oldugu bölüm) bakarsanız üretim tarihini kontrol edebilirsiniz

Örneğin:
    DOT XJ J3 XJJX 0103 ifadesinde

DOT A.B.D. ve Kanada onay sembolü

XJ Üretici firma ve üretildiği fabrika kodu

J3 Lastik ölçüsünü belirten kod

XJJX Lastik tipini belirten kod

0103 Üretim tarihini (01. Haftası 2003 Yılı) göstermektedir.

Üretim tarihi bulundugunuz tarihe ne kadar yakınsa o kadar yararınıza.Çünkü lastiğin kauçuğu zamanla kullanılmasa, poşetinde bile olsa sertleşir.Bu da yol tutuşunu azaltacaktır.

Lastix com'dan lastik almış arkadaşlar üretim tarihini kontrol edip buraya yazarlarsa buna göre sağlam fikir sahibi olunur firma ve fiyatlar hakkında

Düzeltme:Ek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Powershot S2 -- 2 Haziran 2008; 12:49:13 >

• http://www.lastix.com/pinfo.asp?pid=1941 goodyear bayisi bu lastiğe 295 e %20 peşin indirimli verebilirim dedi burdaki fiyatı 130 lira fark olurda bu kadar olur goodyear ın listye fiyatı 295 ytl bayilerine nasıl bir kar payı veriyorlar
    iyiki internetten alışveriş çıktı yoksa daha çok kazık yiyecekmişiz
  • Lastik denilince bence insanın aklına en ilk Mıchelın gelmeli.Almanlar lastik işinden anlıyor.Pırellı ve fuldayı geç.Geçenlerde klimanın filtresini sanayide 170 YTL istediler.Bende internetten aradım buldum.90 küsür YTL.Kargosuyla 100 YTL'ye falan geliyordu.Birde üstüne ucuza bulduk diye 10 YTL bahşiş niyetine fazla gönderdik parasını.
  • Michelin fransız Fulda Alman malı değil mi ?

quote:

Orjinalden alıntı: CaRgO4030

Lastik denilince bence insanın aklına en ilk Mıchelın gelmeli.Almanlar lastik işinden anlıyor.Pırellı ve fuldayı geç.Geçenlerde klimanın filtresini sanayide 170 YTL istediler.Bende internetten aradım buldum.90 küsür YTL.Kargosuyla 100 YTL'ye falan geliyordu.Birde üstüne ucuza bulduk diye 10 YTL bahşiş niyetine fazla gönderdik parasını.
  • Olurmu iyi olan herşey almandır. Sen yanlış biliyorsundur.
  • quote:

Orjinalden alıntı: AlperAkbilgi

Olurmu iyi olan herşey almandır. Sen yanlış biliyorsundur.

• quote:

Orjinalden alıntı: cimbomlu45

http://www.lastix.com/pinfo.asp?pid=1941 goodyear bayisi bu lastiğe 295 e %20 peşin indirimli verebilirim dedi burdaki fiyatı 130 lira fark olurda bu kadar olur goodyear ın listye fiyatı 295 ytl bayilerine nasıl bir kar payı veriyorlar

arkadaşlar bu işin az buçuk kazığını yemiş birisi olarak şunu belirteyim

netten her markayı satan bu firmalar

lastix e lastikçi lastikcenter vs gibi firmalar konteyner mal getirip satan firmalar

yani kaçak ürünler

kendileri yurtdışından getirip satıyorlar

yani ithalatçı garantisinde olan mallar değil

ama onlarda işin kolayını bulmuşlar

bu işi yaptıkları için arkadaşları var

başıma gelen olay şöyle

goodyear aldım ve lastik bi süre sonra baktımki tellerine kadar yarılmış aldığım yere götürdüm

onlarda fabrikaya gönderecez dediler

1 ay sonra bana bi yazı geldi goodyeradan

baktımki ordaki bayi aldığım yer değil bir goodyear bayisi

yani lastiği bi goodyear bayisi arkadaşına gönderiyor

oda kendi satmış gibi fabrikaya gönderip yaptırıyor

ve bu şekildede adam suya sabuna dokunmadan bu işten hiç zarar etmeden işini hallediyor

e bu şeklide tabiiki ucuz olur

• Sn. JackDaniels,

Basiniza goruyorum ki talihsiz bir olay gelmis ve size gecmis olsun diyorum. Lastix.com un sahibiyim ve adim gectigi icin yazmak durumunda kalmaktayim. Lastix.com dan almis oldugunuz tum urunler imalatci firma garantisindedir ve eger aldiginiz urunde kullanim degilde imalat hatasi mevcut ise zarariniz mutlaka telafi edilir. Diger konuya gelince hic bir markada bayiligi olmayan firmalardan bahsetmiyorum fakat belli bayiligi olup guvenebilecek firmalari baz aldigimizda, bir firmanin tum bayilikleri almis olmasi zaten mumkun degildir ve bu soyleniyorsa yalan bir ifadedir ve rekabet kurulu ve kuralları ile birlikte ticaret mantigina da terstir. Sonuca bakildiginda bir firma size bir urunu avantajli fiyatla satiyor, ve daha sonra bir problem ile karsilastiginizda sorununuzla ilgilenip ilgili uretici ile diyalogunuzu kurabiliyor ve resmi kanaldan size bir yazi sunabiliyor ise bence tenkit etmek yerine tesekkur etmelisiniz. Sanirim, gelen sonuc istediginiz bir cevap olmadigindan dolayi biraz kizginliginiz mevcut fakat sizi temin ederim ki; Goodyear, Bridgestone, fulda, Michelin gibi dunya devi firmalar eger aldiginiz urunde bir problem gorurler ise zararinizi karsilayacaklarina emin olabilirsiniz ve bahsettiginiz firma her kimse ise uzerine dusen gorevi yapmis bulunmaktadir. Dilim dondugunce durumu ifade etmeye calistim ve yanlis anlayacaginiz bir ifade de bulunduysam eger affınıza sığınıyorum.

Saygılarımla,
    Ozer MOLLAMEHMETOĞLU

quote:

Orjinalden alıntı: JackDaniels

quote:

Orjinalden alıntı: cimbomlu45

http://www.lastix.com/pinfo.asp?pid=1941 goodyear bayisi bu lastiğe 295 e %20 peşin indirimli verebilirim dedi burdaki fiyatı 130 lira fark olurda bu kadar olur goodyear ın listye fiyatı 295 ytl bayilerine nasıl bir kar payı veriyorlar

arkadaşlar bu işin az buçuk kazığını yemiş birisi olarak şunu belirteyim

netten her markayı satan bu firmalar

lastix e lastikçi lastikcenter vs gibi firmalar konteyner mal getirip satan firmalar

yani kaçak ürünler

kendileri yurtdışından getirip satıyorlar

yani ithalatçı garantisinde olan mallar değil

ama onlarda işin kolayını bulmuşlar

bu işi yaptıkları için arkadaşları var

başıma gelen olay şöyle

goodyear aldım ve lastik bi süre sonra baktımki tellerine kadar yarılmış aldığım yere götürdüm

onlarda fabrikaya gönderecez dediler

1 ay sonra bana bi yazı geldi goodyeradan

baktımki ordaki bayi aldığım yer değil bir goodyear bayisi

yani lastiği bi goodyear bayisi arkadaşına gönderiyor

oda kendi satmış gibi fabrikaya gönderip yaptırıyor

ve bu şekildede adam suya sabuna dokunmadan bu işten hiç zarar etmeden işini hallediyor

e bu şeklide tabiiki ucuz olur

• quote:

Orjinalden alıntı: ozerrr

Sn. JackDaniels,

Basiniza goruyorum ki talihsiz bir olay gelmis ve size gecmis olsun diyorum. Lastix.com un sahibiyim ve adim gectigi icin yazmak durumunda kalmaktayim. Lastix.com dan almis oldugunuz tum urunler imalatci firma garantisindedir ve eger aldiginiz urunde kullanim degilde imalat hatasi mevcut ise zarariniz mutlaka telafi edilir. Diger konuya gelince hic bir markada bayiligi olmayan firmalardan bahsetmiyorum fakat belli bayiligi olup guvenebilecek firmalari baz aldigimizda, bir firmanin tum bayilikleri almis olmasi zaten mumkun degildir ve bu soyleniyorsa yalan bir ifadedir ve rekabet kurulu ve kuralları ile birlikte ticaret mantigina da terstir. Sonuca bakildiginda bir firma size bir urunu avantajli fiyatla satiyor, ve daha sonra bir problem ile karsilastiginizda sorununuzla ilgilenip ilgili uretici ile diyalogunuzu kurabiliyor ve resmi kanaldan size bir yazi sunabiliyor ise bence tenkit etmek yerine tesekkur etmelisiniz. Sanirim, gelen sonuc istediginiz bir cevap olmadigindan dolayi biraz kizginliginiz mevcut fakat sizi temin ederim ki; Goodyear, Bridgestone, fulda, Michelin gibi dunya devi firmalar eger aldiginiz urunde bir problem gorurler ise zararinizi karsilayacaklarina emin olabilirsiniz ve bahsettiginiz firma her kimse ise uzerine dusen gorevi yapmis bulunmaktadir. Dilim dondugunce durumu ifade etmeye calistim ve yanlis anlayacaginiz bir ifade de bulunduysam eger affınıza sığınıyorum.

Saygılarımla,
    Ozer MOLLAMEHMETOĞLU

ilginize teşekkürler

sorunum çözüldü

hernekadar dolaylıda olsada

çünkü resmi kanaldan bana gelen yazı başka bir bayi adıyla idi

benim kızdığım

ortadaki bu üçkağıtçılık

bu arada bi araştırma yaptım sizinde sadece fulda ve goodyear bayiliğiniz var

diğer markalarda bulamadım

o lastikleri nasıl temin ediyorsunuz acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JackDaniels -- 21 Ağustos 2008; 16:36:12 >

• Sn. JackDaniels,

Bizim ana markalari sayarsak Goodyear, Fulda, Dunlop, Sava, Debica bayiliklerimizin yaninda tum ithal markalarda yetkili satis anlasmalarimiz bulunmaktadir. Bilgilerinize sunar, iyi gunler dilerim.

Saygilarimla,

quote:

Orjinalden alıntı: JackDaniels

quote:

Sn. JackDaniels,

Saygılarımla,
    Ozer MOLLAMEHMETOĞLU

ilginize teşekkürler

sorunum çözüldü

hernekadar dolaylıda olsada

çünkü resmi kanaldan bana gelen yazı başka bir bayi adıyla idi

benim kızdığım

ortadaki bu üçkağıtçılık

bu arada bi araştırma yaptım sizinde sadece fulda ve goodyear bayiliğiniz var

diğer markalarda bulamadım

o lastikleri nasıl temin ediyorsunuz acaba

• quote:

Sn. JackDaniels,

Bizim ana markalari sayarsak Goodyear, Fulda, Dunlop, Sava, Debica bayiliklerimizin yaninda tum ithal markalarda yetkili satis anlasmalarimiz bulunmaktadir. Bilgilerinize sunar, iyi gunler dilerim.

Saygilarimla,

ok yarın michelin ve diğer firmaları arayarak sizin sattığınız lastiklerin onların garantisinde olup olmadığını soracağım emin olmak için
  • site çok da hesaplı değil bayilerle aynı fiyata geliyor neredeyse.Temmuz ayında ben aracıma 195*65*15 V serisi Michelinn Enerji tipi 4 lastik aldım bayisinden.Sökme takma balans ve 8 adet mikalajlı sibop ve sibop kapağı aldım.Ben 4 tanesine 660 ytl ve 6 ay taksite aldım Bonus karta.

sitede inceledim benimkilerin aynısı ama H serisi lastikler michelin marka 152 ytl demişler taksit seçeneklerine bakınmca aynı paraya geliyor yani 162 ytl ye bonusun 6 taksitine .Tamam kargo bedava ama lastikleri taktırmak için en az 40 ytl vermek lazım lastikçiye takma ve balans için bence değmez.

bayiler herzaman daha ii fiyat verebiliyor.Fikirlerime karşı çıkanlar olabilir ben sadece aldığım lastikleri ve taksitleri karşılaştırınca aynı hesaba geliyor.
  • Marka ayni marka olduktan sonra, onu kacak getirtmek, lastigin kalitesinin dusuk oldugunu mu gosterir?
    Yani michelin marka bi lastik, ha kacak ha legal yollardan gelmis, kalite acisindan fark eder mi? garanti uygulamalari tabiki farkeder ben bunu kastetmiyorum. Sadece lastik kalitesini soruyorum..

Honda Accord'uma 3-4 gun icinde tanesi nakit 170 ytl den ( fiyata hersey dahil) 4 adet michelin 205-55-16 V91 primacy aliyorum. saniyorum bu super iyi fiyat... daha ucuza bulan varsa soylesin...
  • Gerçekten çok hesaplı bulmuşsunuz.Sanırım istanbul'da...Keşke öyle bir şansım olsaydı.
  • toptan ve parekende satış yaptıkları için bence
  • özer bey iti günler dilerim benim aklıma yatmayan şey şu birde kargo ücreti sizden oluyor.. ben baktım 4 adet lastik en az 50-60 liraya geliyor siz bide bunun altına g iriyorsunuz vallahi helal olsun demekki lastik bayileri kat ve kat kara geçiyorlar yanılıyor muyum..??
  • quote:

Orjinalden alıntı: oflazca

Marshal lastiklerimi CMS Shop'tan almıştım ve Lastix.com'daki fiyat da birebir aynıydı. Değişim ve rot balans işlemleri ücretsiz yapıldığı için daha da avantajlı bir alışveriş yapmış oldum.

Lastix.com'daki fiyatlar firmaların liste fiyatlarına kıyasla uygun görünüyor ancak bence pazarlık sayesinde bayilerden de benzer fiyatlar alınabilir. Rot-balans da yanınıza kar kalır.

böyle sitelerde yüzlece ürün arasından bir iki tane uygun oluyor bende biraz araştırdım fiyatlar bayilerle kafa kafaya iyi pazarlık yaparsan dahada düşürürsün böyle siteler içersin de yinede eniyisi lastikx sayılır zibeart gibi benzeri eşantiyonlarla farklı oluyor.

• ya ben de snoways 2 plus almak istiyorum ama;
    1- lastik taze mi?
    2-garantisi var mı?
    bunları merak ediyorum.
    yol yardımı ve rot-balans olmasa da olur.
    etkili yetkili arkadaş konuya bi açıklık getirse...
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.