Şimdi Ara

lastix.com neden ucuz? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
0
Favori
22.644
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende lastik center(halaoğulları)la telefon görüşmesi yapmıştım bilgi almak için..fiyatlar ugundu ama ç.kale nere istanbul nere.

Özelikle jant için aradım,fiyat buraya nazaran uygundu,ama yanlış gelir diye korkup vazgeçtim..taksitleri uygun.

Görerek almak daha iyi ama,sonuçta o kadar para veriyoruz 4 jant 4 lastik 4 bijonlu yerine 5 gelse hoppa hadi geri iade et..ne bileyim yav...
  • quote:

Orjinalden alıntı: ecar limon

Arkadaşlar nette lastix.com diye bi site var. Orda lastik fiyatları gerçekten çok ucuz. Bunu sebebi ne? >Bu siteden lastik alan var mı daha önce? Bilgisi olanlar cevaplarlarsa sevirim. şimdiden teşekkürler.
    www.lastix.com

KDV YI EKLEMEMISLERDE ONDAN UCUZ BENCE +KDV YASIYO
  • Yok KDVye rağmen hala çok ucuz..Mesela 205 55 16 91V Pirelli P7 KDV dahil peşin para 258 YTL Pirelli websitesine göre.
    lastix.com da ise 170 YTL+KDV ki kdv dahil 200 YKL ye göre üsteik en az 100 YTL lik bisiklet hediyesi var !!!

Yani hem %20 kadar ucuz hemde %12-15 gibi bir hediye veriyor. Öyle ya bayiiden 4 tane nakit alsan 1032 YTL ödüyceksin. Buradan alırsan 802 YTL üstelik bir de en az 100 YTLlik bisiklet hediye alacaksın.

Yani bir "marka ürün" ucuz olur da bu kadar ucuzluğu aklım almıyor ..Bana pek mantıklı görünmüyor.

Gerçi pirelli bayilerine git nakit alcam de..258 den daha ucuz alırsın ama alsan alsan 230 a alırsın...
  • bencede vergı falan vermedıklerındedındır ve de fabrıkadan dırek satısta ola bılır?
  • Çok düşük kar marjları ile satış yaptıklarından dolayı fiyatlar düşüktür başka bi açıklaması da olamaz diye tahmin ediyorum... 100 liraya alınan bir malı kimisi 130 a satar kimisi ise 105 liraya
  • selam,

bende 2 adet goodyear ug7 aldım. fiyat gayet uygun. ankaraya kargoyla ucretsiz gonderdiler. lastıklerın tarihi yeni... problem yok. ankarada fiyat aldıgım yerler ciftine 380 - 450 ytl arası fiyat cıkardılar. lastix den 305 ytl ye aldım...

lastıx.com tabuları yıkıyor. bizi kazıkcı, nasıl olsa yılda 1 kere geliyor iyice geçirelim mantıgıyla satış yapan oturdugu yerden yuzde 200 kar marjıyla kazanmaya alışmış yılların lastikçilerinden kurtarıyor... helal olsun...

ucuz olmasında benim tahminim : marka olmak istiyor... buyumek istiyor bu nedenle müsteriyi alıstırıyor ve az karla cok satıp surumden kazanıyor. gecen seçkin piriler in göbegine 10 bin dolara reklam vermişler.

lastix.com neden ucuz?

marshall lastikler konusunda su kadar soyleyim, kullandım ve kullanan arkadaslarım var. kuruda iyi degil. yaşta hiç hiç iyi degil. yuksek suratte kullancaksanız daha ciddi lastıkler almanızı tavsiye ederim. şakası olmaz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asts -- 13 Ekim 2006; 16:07:48 >

• arkadaşlar araştırma yaparken forumdaki düşünceleriniz dikkatimi çekti biraz bilgi vereyim istedim ben bir lastik toptancısıyım ve sizlere şunu söylemek istiyorum evet gerçekten üretim tarihi geçmiş mallar satılmakta ve yine evet senede bir kere geliyorsun veya birkaç senede bir yüksek fiyat verilebilme olasılığı olmakta ve yine evet rot balansa verdiğiniz fiyatları fazlasıyla çıkartıyorlar ve evet internette fiyatlar oldukça uygun ve mantıklı ama yinede bir kar marjı var tabiki uzun lafın kısası aldığınız malı görerek almanız ve fiyatını araştırıp iyi değerlendirmeniz her malın ucuzuna kaçmamanız bir arkadaşın verdiği örnek bir markada dediği gibi hiçbir hava şartında yol tutmama özelliği olan mallar var ama uygun fiyatlı olmasına karşın çok iyi performanslar sergileyen lastiklerde var bunlar için tavsiyeler verebilirim ama maalesef buradan olmaz :) haksız rekabet kuralları malum mail adresim görünüyormu bilemiyorum ama bana yazarsanız sizlere seve seve cevap verebilirim denizticaret@hotmail.com saygılar iyi çalışmalar

• lastix.com maslak sanayide görerek alabilirsiniz.Bir kere servise gittiğimde görmüştüm.
  • Sevgili Barisay61 merhaba,

İsmim Özer MOLLAMEHMETOĞLU ve Lastix.com firmasinin sahibiyim. Gezinirken firmam hakkinda yazdiklarinizi gordum ve gerçekten araştırmadan, incelemeden sadece çamur at izi kalsın gibi dar bir düşünce ile yazmışsınızve bunu üzüntü ile karşıladım. Keşke; madem büyük bir toptancısınız bir araştırmayı deneseydiniz ve insanları doğru yönlendirseydiniz.

Lastix.com firmasi kesinlikle eski tarihli yada özürlü ve arızalı ürün satişi yapmamaktadır. Alınan tüm ürünler imalatçi ve ithalatçi firmalarin belirlediği şartlar doğrultusunda 24 ay garanti altındadır. Firmamızın güvenilirliği konusunda; Basında Lastix bölümünü ve değerli müşterilerimizin alış veriş sonrası yaptığı yorumları sitemizden inceleyebilirsiniz. Sanırım sizlerden gelenler en iyi cevap olacaktır. Çamur atmak yerine faydalanmayı denemenizi naçizane tavsiye ederim.

Saygılarımla,
    Özer MOLLAMEHMETOĞLU

www.lastix.com

quote:

Orjinalden alıntı: barisay61

arkadaşlar araştırma yaparken forumdaki düşünceleriniz dikkatimi çekti biraz bilgi vereyim istedim ben bir lastik toptancısıyım ve sizlere şunu söylemek istiyorum evet gerçekten üretim tarihi geçmiş mallar satılmakta ve yine evet senede bir kere geliyorsun veya birkaç senede bir yüksek fiyat verilebilme olasılığı olmakta ve yine evet rot balansa verdiğiniz fiyatları fazlasıyla çıkartıyorlar ve evet internette fiyatlar oldukça uygun ve mantıklı ama yinede bir kar marjı var tabiki uzun lafın kısası aldığınız malı görerek almanız ve fiyatını araştırıp iyi değerlendirmeniz her malın ucuzuna kaçmamanız bir arkadaşın verdiği örnek bir markada dediği gibi hiçbir hava şartında yol tutmama özelliği olan mallar var ama uygun fiyatlı olmasına karşın çok iyi performanslar sergileyen lastiklerde var bunlar için tavsiyeler verebilirim ama maalesef buradan olmaz :) haksız rekabet kuralları malum mail adresim görünüyormu bilemiyorum ama bana yazarsanız sizlere seve seve cevap verebilirim denizticaret@hotmail.com saygılar iyi çalışmalar

• Merhaba.
    Ben iki-üç ay kadar önce aracıma uygun 18" Michelin Latitude lastik ararken tesadüfen bu siteyi buldum. Telefon açıp sitedeki fiyatı teyit ettirdim. Aynı gün EFT ile parayı hesaplarına gönderdim. Şimdi hatırlamıyorum ama fillo veya aras kargo ile üç gün sonra lastikler elimdeydi. Kargo ücreti ve montaj benim kazacımın yanında devede kulak kalır. İzmirde bulunan ana bayisi ve diğer esnaflar bile bu fiyatı veremedi. Üstelik lastiklerin üretim tarihi benim elime geçmeden dört-beş ay evvelki tarih yani taze. Ayrıca faturamıda sormadığım halde lastiklerle yollamışlar.
    Güvenerek alış-veriş yapılabilecek bir site.
  • Sorento_guru'

Yasamis oldugunuz tecrubenizi bizimle paylastigin icin tesekkur ederim. Lastix.com sizin icin bir ekrandan ibaret belki ama o ekranin arkasinda bilgi islemi, call centeri, servis calisanlari vs derken simdilik tam 43 kisinin emegi mevcut. Sizlerin memnuniyeti inanin tum yorgunlugumuzu aliyor ve daha iyi nasil hizmet verebilirizi surekli kendimize sormamiza neden oluyor. Sizin tum istek ve beklentileriniz bizim icin cok onemli ve arzularinizi info@lastix.com a mail atabilirsiniz. Emin olun ki hepsi mutlaka degerlendirilecektir.

Sevgilerimle,
    Ozer MOLLAMEHMETOGLU

www.lastix.com

quote:

Orjinalden alıntı: sorento_guru

Merhaba.
    Ben iki-üç ay kadar önce aracıma uygun 18" Michelin Latitude lastik ararken tesadüfen bu siteyi buldum. Telefon açıp sitedeki fiyatı teyit ettirdim. Aynı gün EFT ile parayı hesaplarına gönderdim. Şimdi hatırlamıyorum ama fillo veya aras kargo ile üç gün sonra lastikler elimdeydi. Kargo ücreti ve montaj benim kazacımın yanında devede kulak kalır. İzmirde bulunan ana bayisi ve diğer esnaflar bile bu fiyatı veremedi. Üstelik lastiklerin üretim tarihi benim elime geçmeden dört-beş ay evvelki tarih yani taze. Ayrıca faturamıda sormadığım halde lastiklerle yollamışlar.
    Güvenerek alış-veriş yapılabilecek bir site.

• lastix.com da bazı marka ve modeller uygun fiyata olabilir.

aracıma iki gün önce tanesi 85 ytl den 4 adet lastik aldım. 6 taksit yaptılar.

ama sitedeki peşin fiyatı 94,40 ytl.

alırken araştırmakta fayda var.
  • bayilere gidip sordum pekte ucuz sayılmaz bence.üstelik lastik ebatları konusunda sıkıntı var çeşit az.185.65.14 arattım ama pek bişey çıkmadı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Seydiekici -- 13 Mayıs 2008; 23:12:19 >
  • Sn. Teacher -Men,

Soylediklerinizde bazi tezatlarla karsilastim. Birincisi urun arattim yok diyorsunuz ve arattiginiz ebatta su anda 7 farkli urun alternatifimiz mevcut.

http://www.lastix.com/catinfo.asp?bas=185&orta=60&son=14&src=185%2F60%2F14

ikincisi madem urun yok ise pahali olduguna nasil karar verebildiniz. Sanirim bir yanlislik soz konusu.

saygilarimla,
    Ozer MOLLAMEHMETOGLU
  • kusura bakmayın ebatta yanlış yazım yapmışım 185.65.14 olacaktı.ayrıca ürün yok demedim sıkıntı var yani az demek istedim.185.65.14 ebatlarını aratırsanız bana hak vereceksiniz.
  • Özer bey bende sitenizde lastik almayı düşünüyorum.Alacağım üründe ziebart'ın bedava anti bakteriyel iç koruma kampanyası var.Ancak bunun süresi bildiğim kadarıyla 21 gün olarak sınırlandırılmış.benim gibi anadoluda yaşayan müşterileriniz için bu sürenin biraz esnetilmesi mümkün mü aceba.Saygılar...

205/55/R16 91V
    GOODYEAR EAGLE NCT5
  • Arkadaşlar bence bu tip ürünleri internetten almak pek mantıklı değil...Aldığım yere her türlü ayarlarını ücretsiz yaptırırken, birde onlara para vermeye gerek yok bence...
  • Turgay Bey Merhaba,

Ziebart firması ile merkezi anlaşma yaptığımız ve sözleşme şartnamesinde 21 gün kuralı bulunduğundan dolayı maalesef ki gün sayısında müdahale etme şansımız bulunmamaktadır. Bilgilerinize sunar, iyi günler dilerim.

Saygilarimla,
    Özer MOLLAMEHMETOĞLU

www.lastix.com

quote:

Orjinalden alıntı: turgay307

Özer bey bende sitenizde lastik almayı düşünüyorum.Alacağım üründe ziebart'ın bedava anti bakteriyel iç koruma kampanyası var.Ancak bunun süresi bildiğim kadarıyla 21 gün olarak sınırlandırılmış.benim gibi anadoluda yaşayan müşterileriniz için bu sürenin biraz esnetilmesi mümkün mü aceba.Saygılar...

205/55/R16 91V
    GOODYEAR EAGLE NCT5

• quote:

Orjinalden alıntı: ecar limon

Arkadaşlar nette lastix.com diye bi site var. Orda lastik fiyatları gerçekten çok ucuz. Bunu sebebi ne? >Bu siteden lastik alan var mı daha önce? Bilgisi olanlar cevaplarlarsa sevirim. şimdiden teşekkürler.
    www.lastix.com

arkadaşımız lastix.com un hangi departmanında çalışıyo acaba
    pazarlama stratejileri bölümünde bence
  • Bende lastix.com dan good year excellence 195.65.15 siparişi verdim, sadece 1 gün sonra elimdeydi. 4 lastikte diğer bayilere göre 100 YTL kardayım, ayrıca kargoda bedava. Birde üstüne üstlük ziebarttan 125 YTL değerinde antibakteriyel koltuk korumayı bedavaya yaptırdım.
    Teşekkürler lastix.com
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.