Şimdi Ara

Araç içi şarjlı el süpürgesi önerir misiniz? İşe yarar mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
5.090
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bu el süpürgelerinin şarjlıları (220 volt) var . 10 dk kadar şarjı gidiyormuş. Bazıları çakmaktan da çalışıyor.

geçen simbo diye bir markanın çakmaktan çalışan aletini denedim. Marketde satılıyordu ve sadece 16ytl

idi. Ama maalesef çekiş diye bir şey yok.

Aranızda kullananlar var mı ve memnun mu? Marka???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gorele2000 -- 8 Haziran 2006; 0:58:23 >

• bende var..... ama ev tipini bir oto cep telefonu şarjıyla araca uyarladım... menunum...
  • www.otopol.com
    www.hepsiburada.com adreslerinde bu tür ürünler olması lazım......sorunuzun cewabı değil ama link olsun die şeeetiim
  • Markası nedir serkes? ve tabii çekişi nasıl?
    quote:

Orjinalden alıntı: serkes

bende var..... ama ev tipini bir oto cep telefonu şarjıyla araca uyarladım... menunum...
  • philips
    ama işyerindeki simbo marka bir alet var o bile şahane süpürüyor.
    aracın içindeki küçük taşı- kumu bile çekiyor.
  • ev için olanları çok dandik,araba için olanlarının çekişi daha mı fazla ki?
  • hepsiburada.com dan çok güzel bi tane biraz tuzlu da olsa almıştım çekişi falan gayet iyi güzelce temizliyor paspasları bile temizliyo vakum gibi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: royartar

hepsiburada.com dan çok güzel bi tane biraz tuzlu da olsa almıştım çekişi falan gayet iyi güzelce temizliyor paspasları bile temizliyo vakum gibi

hayirli olsun

ben biraz abartiyorum. bi uzatma kaplosu ile (baya uzun ) evden elektrik alip direk supurge ile daliyorum arabaya yoksa kesmiyo beni

• BASİT DÜZENEKTEN YAPILDIKLARI İÇİN FAYDALI OLMUYOR,PARANA YAZIK OLUR BENDE ARÇELİK VAR ÇEKMİYO KISACA PARAYA YAZIK
  • bana petrol ofisinin hediyesi olarak sinbo marka bir tane geldi.
    para vererek almadığım için mutluyum!..
  • PEKİ EVE ŞARJI UZUN SÜRE GİDEN BİR SÜPÜRGE ALSANDA ONUNLA BEŞ DAKİKA EVDEN ALIP ARACI SÜPÜRSEN OLMAZMI ONDAN SONRA ŞİKAYET EDİYORUZ BU ARACIN BAGAJI KÜÇÜK DİYE BENİ YANLIŞ ANLAMA AMA BİZ TÜRK MİLLETİ UTANMAK BAGAJA BİR OTURMA GRUBU BİRDE YEMEK ODASI TAKIMI KOYMAYA ÇALIŞIRIZ.
  • marka işe yarar ise cok kullanışlı bir şeydir tavisye ederim dayımda vardı cok kullanışlı
  • Hiçbir el süpürgesi dogal olarak geleneksel elektrikli süpürgeler kadar güçlü olmadigindan ayni sonucu vermiyor. Ben daha once iki farkli çakmaktan sarjli supurge (markalarini hatirlamiyorum), iki farkli da ev tipi sarjli supurge (arçelik ve bosch) ile araba temizlemeyi denedim. Ancak sonuçlar beni hiç memnun etmedi, yine az da olsa sagda solda kirintilar veya kuçuk taslar vs kaliyor, zaten makinalar zayif olduklari için temizlemek çok uzun suruyor. Eger bir de sarjli ise, sarji biter, eve goturup tekrar sarj olmasini beklersiniz vs vs... Onun yerine ben de evden 20-30 metrelik kablo uzatarak normal elektrikli supurgeyi kullanmayi daha etkili buluyorum.
  • Bende king marka bir şarjlı süpürge almıştım araba için ama beş para etmez hiç çekmiyor.Zaten şarjı 10 dk. gitmiyor dolması ise 15 saat.En iyisi evden elektrikli süpürgeyi çıkarmak imkan varsa tabi...
  • Ben kullanıyorum. Markası ne diye sormayın çünkü bilmiyorum. İş bankasının para punalarından hediye gelmişti. Fena değil ama çok performans beklemeyin. Piyasada satılan ürünler de çok güçlü değil. Özellikle şöför tarafında biriken taş, toplar gibi şeyleri ve taban halısının arasına girmiş pislikleri zor temizliyor. Şarjlıdan ziyade çakmağa bağlı olanını tercih edin.
  • wala çakmak girişine takılanlardan birtanede ben almayı düşünüyorum. taşı toprağı temizlerken iyi oluyor yaw. yoksa bende apartmanın kazan dairesinden kablo uzattırıyorum, normal süpürge ile temizliyorum...
  • ben çakmaktan çalışanını yaklaşık bir yıldır kullanıyorum. daha önce şarjlı olanlardan kullanmıştım çok çabuk tükeniyorlar.
    çakmaktan çalışanı tavsiye ederim. ev tipi süpürgeler gibi olmasa da iş görüyor. en azından her an elinin altında bulabiliyorsun.
  • ben kararsız kaldım alsammı almasammı? arabayı genelde temiz kullanıyorum ama çok tozlanıyor, bu süpürgeler tozu çekiyormu yoksa sadece kırıntı falan onlarımı alıyor?
    quote:

Orjinalden alıntı: msumsu

ben çakmaktan çalışanını yaklaşık bir yıldır kullanıyorum. daha önce şarjlı olanlardan kullanmıştım çok çabuk tükeniyorlar.
    çakmaktan çalışanı tavsiye ederim. ev tipi süpürgeler gibi olmasa da iş görüyor. en azından her an elinin altında bulabiliyorsun.
  • ben Simbo marka olanından kullanıyorum. yaklaşık 16 YTL civarında fiyatı var. tozu da belli bir miktarda alabiliyor ancak çok fazla birşey beklememek lazım. ama bu fiyata alıp denemeye değer.
    tozu aldırabilmek için yüzeye vakum yapabilecek açıda tutarak kullanmalısınız.
    şarjlı olmadığı için 30 dakika sonra bile aynı performansta çalışıyor. aynı yerin üzerinden defalarca geçince amacınıza ulaşıyorsunuz.

quote:

Orjinalden alıntı: lalelu

ben kararsız kaldım alsammı almasammı? arabayı genelde temiz kullanıyorum ama çok tozlanıyor, bu süpürgeler tozu çekiyormu yoksa sadece kırıntı falan onlarımı alıyor?
  • Yanlış hatırlamıyosam kasımpaşa taraflarında bi benzin istasyonunda sanayi tipi bi süpürge vardı. Oradan benzin alınca bi güzel içini de kendin süpürebiliyodun. Ayrıca para verilmiyonu herhalde. Sorunun cevabı değil ama aklıma geldi işte.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.