Hp 250 g3 donanım guncelleme
Arkadaslar merhaba,
Elimde hp g3 250 laptop var, 4gb ram, i3 4005islemci ve 512 hdd. biraz hızlandırmak istiyorum ama çok para harcayamam simdilik,
Sizce ssd ye geçmek mi daha fazla performans sağlar yoksa ram artırmak mi?
Yaptığım sadece gunluk internet ve ofis, o kadar
Bir de okullar kapanırsa uzaktan eğitim için kullanilacak
Bim de satılan super ekmek
Evet merhaba,
Yakin zamanda yasadigim bir durum hakkında tecrubelerimi paylaşayım,
Net tarihi hatırlamasam da en iyi ihtimal ile haziran sonunda (yani 2 ay once) bim marketten tam buğday ekmeği almışız, bir miktarını tükettikten sonra mutfak rafinda arkaya sıkışıp kalmış, biz de bayram tatil vs derken orada unutmuşuz,
Gecen hafta ekmeği buldum, ekmekte küflenme, bozulma vs den eser yoktu, hatta yumuşacık ve sanki daha dun almışız gibiydi, birkac resimi ekliyorum,
Adamlar artik içine ne katmış ise ekmek zamana meydan okuyor, normal ekmek 2 günde bayatlar, 5 gune kuflenirken bu super ekmek zamana meydan okuyor. Saklamaya devam edeceğim, bakalim durum ne olacak
Basit telefon
Merhaba,
Babam için bir telefon almak istiyorum, internet vs kullanmayacak, sadece konusma, mesaj ve foto çeksin yeterli, kullanımda sorun çıkmaması için basit mod, ya da kolay mod, dediğimiz ikonları koca koca ve arayuzu sade olabilen modeller olursa daha iyi olur.
Reeder P13 Blue Max Lite 16 G, bucihazı buldum, fiyat 1200 TL, sizce iş görür mü
Sasu Ton balığı indirimi
Merhaba,
Tonsepeti.com sitesine ilk alışverişe 75/25 lira indirim yapıyor.
Bu sayede 4 adet 160x2 zeytinyağlı ton balığı 60 liraya yani ikilisi 15 liraya geliyor. Piyasaya göre uygun fiyat
Ayrica acili, soslu vs çeşitleri de var, ben 4 adet zeytinyağlı aldim.
Zevlker ve renkler tartışılmaz ancak Urun gayet lezzetli, iri parçalı, siyat et kıymık vs yoktu. 3 kişiye tattirdim, beğeniler.
Firma ithal balıklar ile Adana'da üretim yapıyor, yeni sayılabilir, alternatif denemek isteyenlere oneririm.
Not 1: dükkanınm hayirli olmasin, çünkü benim ya da yakinimin değil, firmanin kendi sitesi, ama keşke benim olsa :)
Not 2: almak ya da almamak size kalmış, ben fiyati kendimce uygun buldum paylaştım, beğenmeyen almak zorunda degil
Mi band 4 alarm problemi
arkadaslar merhaba,
Benim mi band 4 ile alakali garip bir sorunum var. Kendim mi band 2 kullaniyorum, eşime de 4 aldim. Bazen esimin bilekliği kendi kendine alarm kuruyor, mesela bu sabah benim bilekligim ile ayni anda o da alarm moduna geçti, ama biz alarm kurmadık. Telefondan bakıyorum kurulu alarm yok. Bildiğiniz benim bileklik diğerini aktive ediyor. Birkac defa da benim bileklikten bağımsız oldu bu hadise. Bu nasıl olabilir anlamadim
Boyle bir durum ile karşılaşan oldu mu acaba
Temel analiz parametrelerinin izleneceği kaynak
|
çocuk için Kulaklık tavsiyesi
|
|
|
29 ekim için yurtiçi gezi önerisi
|
Son Giriş: geçen yıl
Son Mesaj Zamanı: geçen yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 3.714
İkinci El Bölümü Mesajları: 20
Konularının görüntülenme sayısı: 107.857 (Bu ay: 889)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 2.130 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Sıcak Fırsatlar