Arkadaslar selam, geçirdiğim ufak kazadan sonra aracımın tamiri bitmek üzere ben de direkt satmayı düşünüyorum ancak fiyat kaç olur bilmiyorum. Tramer 13.000 TL Araç 2023 model 2024 Çıkışlı CLIO 5 FAZ 2 1.0 Otomatik kilometresi ise, 13 binde. Paket evolution, Değişen parçalar; Sağ arka stop ARKA TAMPON DARBE EMİCİ Boyalı lokal parçalar: Arka bagaj kapağı stepne havuzu ufak bi çekme var Mevcut hasar: Marşpiyelde 10cm hafif bir göçük, kaldırıma sürtmeden. Tampon plastik yazmıyorum, ama onarıldı. Kaza fotoğrafı da bu; Sizce kaça satabilirim kaç eder ? < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Penanggalan -- 26 Ağustos 2024; 10:16:42 > |
Aracımı kaça satmalıyı CLİO 5
-
-
Paket evolution, sıfırları 910-920 civarı ilanlarda.
-
870-880 yazılır satış rakamı 850 civarı olur -
850 yazın , bence 1 kişi bile aramayacak. 800 bin şu anda 32 bin faiz getiriyor.
-
800-850 aralığında gider gibi 800 e direk ağır hasarlı komple boyalisi var 900 e de 50k tramerlisi var kim yakalarsa artik.
Yahu sanki memlekette vergiden algidan ayrica (dünyada emisyondan dolayı) satılık yüksek hacimli motorlu sıfır araba kaldı da motoru elestiriliyor. Pejo Citroën opel bayisine servise gittim abi butun arabalar hepsi ayni 1.2 motor diyor.
Clio bu daha ne olacak yeter zaten baska motorlusu yok ki.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nerd Miner -- 6 Ağustos 2024; 10:22:16 > -
Sıfırı şu an da 1.185tl değil mi? Yanlışınız var gibi. 1.0 turbo arabayı atmosferikle karıştırıyorlar hala, foruma güvenip çokta ucuz satmayın, ortalama fiyatlaara bakın, vavacars gibi yerlerden de fiyat alın.
-
aracımı sattım şubattan beri faizdeyim,piyasadan daha fazla avantaj sağladım,
konu sahibine acelesi yoksa binin,piyasa durgun bu hasar yetkili demi oldu dışardamı ?
-
750 bin üstü haramdir -
Benim hatam hocam evet
-
Hocam yetkili servis 200k çıkardı tramer, dısarıda sadece bagaj lokal boya olacak sekilde 40-50k tramere yaptırıyorum.
-
hakkınızda hayırlısı olsun,
-
En ucuz 1 değişenli 30-40 bin tramerli araçlar 905-910 bandında ilanda. O fiyatlara satabilirsiniz.
En ucuz ilanlar hariç araba satılmıyor. Uygun fiyat yazılan tüm araçlar en geç 1 ay içinde gidiyor.
-
Arkadaslar tramer 33 bin tl, bagaj kapagı lokal boya, stepne havuzu çekme var. Kaça koyulmalı ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Penanggalan -- 26 Ağustos 2024; 21:18:7 > -
Daha önce ilana koymadınızmı zaten benmi yanlış hatırlıyorum
-
Yok hocam, ben konuyu tamirdeyken açmıştım bugün ilana attım
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
850 yazın , bence 1 kişi bile aramayacak. 800 bin şu anda 32 bin faiz getiriyor. |
800-850 aralığında gider gibi 800 e direk ağır hasarlı komple boyalisi var 900 e de 50k tramerlisi var kim yakalarsa artik.
Yahu sanki memlekette vergiden algidan ayrica (dünyada emisyondan dolayı) satılık yüksek hacimli motorlu sıfır araba kaldı da motoru elestiriliyor. Pejo Citroën opel bayisine servise gittim abi butun arabalar hepsi ayni 1.2 motor diyor. Clio bu daha ne olacak yeter zaten baska motorlusu yok ki. |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X