Volkswagen İyi Niyet Garantisi Şartları
Volkswagen, müşteri memnuniyetine verdiği önemin bir göstergesi olarak "İyi Niyet Garantisi" sunmaktadır. Bu garanti, aracınızın orijinal garanti süresinin bitiminden sonra belirli koşullar altında onarımlarınızı kapsar.
İyi Niyet Garantisi Nedir?
İyi Niyet Garantisi, aracınızın orijinal üretici garantisinin sona ermesinden sonra ortaya çıkan mekanik veya elektriksel arızaları kapsayan ek bir garantidir. Bu garanti, aracınızın üretim tarihinden itibaren geçerlidir ve genellikle 10 yıl veya 160.000 km ile sınırlıdır.
Volkswagen İyi Niyet Garantisi Şartları
Bu garantiden yararlanabilmek için aşağıdaki şartların sağlanması gerekir:
- Aracınızın orijinal Volkswagen garanti süresi dolmuş olmalıdır.
- Arıza, aracın üretim tarihinden itibaren 10 yıl veya 160.000 km içinde meydana gelmelidir.
- Aracınızın tüm planlı bakımlarının yetkili bir Volkswagen servisi tarafından zamanında yapılmış olması gerekir.
- Arıza, normal aşınma ve yıpranma veya yanlış kullanım sonucu oluşmamış olmalıdır.
Volkswagen İyi Niyet Garantisi Kaç Yıl?
Volkswagen İyi Niyet Garantisi, aracınızın üretim tarihinden itibaren 10 yıl veya 160.000 km ile sınırlıdır.
Sonuç
Volkswagen İyi Niyet Garantisi, orijinal garanti süresinin bitiminden sonra aracınızın beklenmedik onarımlarını karşılayarak size gönül rahatlığı sağlar. Bu garantiden yararlanabilmeniz için aracınızın bakımlarını düzenli olarak yaptırmanız ve arızanın garanti kapsamında olması gerekir.