Selamlar, Clio aracımı sattım, üste de 150-200 bir şey koyabiliyorum. Çok fazla kriterim yok, otomatik olsun, dert makinesi olmasın yeterli. |
Maximum 1.2m Tlye ne alırsınız ?

-
-
Corolla 1.6 (1.5 değil) veya 1.8 al geç hocam kafa rahat olsun istiyorsan
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
i20 de gayet sorunsuz. Sıfır olarak alabilirsiniz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam sıfır arabanın bi yararını görmedim 1.5 senelik süreçte, serviste kazıklanmam cabası oldu.
-
Ben bu aralar bu paralara Citroen c4 ü beğeniyorum.
Düşünülebilir.
-
2023 model scala 1.0 DSG premium bakılabilir.
Yalıtım ve konfor olarak beni şaşırtan bir araç oldu. Kalitesi ve genişliği de oldukça iyi.
Şu akaryakıt fiyatlarında 1.8 hybrid corolla alırdım.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
2024 hatasız 15 bin de Honda City full paket
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
C-hb e geç hocam 308 astra c4 veya
B suv mokka arona
E-C4X Shine Bold
Elektrikli olduğu için motor yağ vs gibi c4x lerde oluşan triger muhabbeti vs burada geçerli değil.
c4x fastback kasa yerden yüksekliği güzel bagajı geniş çok amaçlı bir otomotiv malzeme kaliteli iyi mesela bu paraya alınacak clio dan vs daha iyi boyut olarak da aşşağı yukarı focus corolla ile çok yakın, artı en dolusu alınıyor. Isı pompası var diye biliyorum.
İçten yanmalı dersen Megane 1.3 Tce İcon düşünürdüm. Bence eskidiği için çok para da iyi satıyor piyasası güzel...
Mantık hibrid toyota der.
-
Omoda 5
Aracımı dün sattım aynı bütçeyle arayışım var konuyu takipteyim.
-
Sıfır araba almanın yararını görmediysen ikinci elde kazık yememişsindir hocam:
-
Valla hocam, sıfır aldım 10bin kmde arkadan girdiler boş yolda, durduk yere boyalı oldu, 3klık bakıma 7.5k verdim, gidip boyalı araba alsaydım içim yanmazdı :D
-
Hocam çok geçmiş olsun yaşadıkların kötü şeyler. Ancak türkiye’de dürüst satıcı bulmak çok zor. Aralık ayında 900 bine ikinci el clio almaya çalıştım, hanımla ilk arabamız olacaktı. Ekspertizden kaçan galericiler, egoist sahibinden satıcıları… telefonla anlaşıp sonra yalan söyleyenler vb gına geldi. En sonunda kredi çekmeye karar verip sıfır bayon aldım 1m180 bine. 3-4 ay zorlandık ama şu an iyiki diyoruz… Türkiye’de kişiliksiz insan problemi var hocam maalesef…
o bütçeye 2019 2020 leon tavsiye ederim, full paket 1,6 tdi alırsan hem uzun yolda hem şehir içinde üzmez çekişi iyi donanımlı ve yakıtı uygun bi araç tipide hala yakışıklı
-
Sıfır Golf 8.5 impression
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Takip edeyim bende , aslında 2. El 308 astra yüksek modelli de olabilir. Ama 1.2 puretech emin olamam.
Max 1.200.000 e ne alınır.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar

Sıfır araba almanın yararını görmediysen ikinci elde kazık yememişsindir hocam: |
Benzer içerikler
- soğuk havada fan neden çalışır
- park ederken debriyaj kullanımı
- manuel şanzıman yağı ne zaman değişir
- şanzımandan ses gelmesi
- izmir istanbul yol tarifi
- seat fiyat listesi 2024
- toyota sequoia türkiye fiyatı
- volkswagen id.4
- honda jazz crosstar fiyat
- renault clio 2022 fiyat listesi
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X