Meraklısına, hasar ve tamiri DEĞER KAYBI ALINDI
-
-
Tampon rengi tutmamış -
Renk farkı çok sırıtıyor -
bagaj havuzu o şekildemi kaldı ?
renk farkı var malesef
-
Yok hocam çektiler düzeldi
bagaj da boya farkı gözükmüyor da tampon fecaat maalesef
-
Tampon evet öyle
-
Kaza fotoğrafını görünce neden boyasız göçük düzeltme yapmadılar anlamıyorum sök tak olsaydı ama local boya şart mıydı emin olamadım
-
Üç dört farklı yerle görüştüm olmaz dediler maalesef
-
hocam yanlış anlamazsan nacizane yorumum lütfen yanlış anlama,
serviste yaptırmış olsaydın,atardın önlerine,yeniden yapın ton farkı çok derdin tamam eyvallah plastik parçada biraz ayırır ama bu olayda bayağı çok fark var,ki bagajı karşıdan gören fotoda yok,yanlardan belli olmuyor ton farkı,serviste yapmadılarmı şikayet ederdin çat diye ilgilenirdi,elinde belgen olurdu
şimdi ise sanayide yaptırdın aaağğbiiii zamanla gelir toplar diyecekler ellemicekler,
ben halen bagajdan şüpheliyim eğer velevki yağmurlarda su aldı,ki arkadan hasarlı araçlarda ben bunu çok gördüm umarım sorun yaşamazsın.
bıraksaydında tramer fazla çıksaydı,serviste işlem olaydı seninde avantajına olurdu alanında bence,yeni model araba alacak olsam ne olursa olsun servis kaydına takılırım yeni çünki,
tekrar geçmiş olsun takılma artık kendini yıpratmaktan öteye gitmez.
-
Teşekkürler ama yıpranacak bir durum yok benim açımdan, olmasa daha mı iyi olurdu evet daha iyi olurdu, ama 200k trameri kimseye anlatamazdım. Bagaj konusunda da su almadıgından eminim, ve boyada sorun yok gibi duruyor. Tamponda yanlardan evet kesinlikle fark var ama arkadan direkt bakınca anlasılmıyor. Zaten ilana koydum bile satacağım direkt.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Penanggalan -- 16 Ağustos 2024; 8:17:19 > -
Serviste yapılsa muhtemelen bagaj kapağı değişirdi.
Renk tutmamış ama tamponu tekrar boyatın bence.
-
-
O bagaj kapağı serviste değişirdi. Dışarda yaptırınca mecbur ucuz olsun diye basıyorlar macunu. Yakin zamanda macunlu bölgedeki boya atmaya kabarmaya başlar. Ama ucuza yapıldıysa da sıkıntı yok. Servis şu kadarcık işlemi 200bin gösteriyorsa sıkıntı. Satarken kimseye açıklayamazsın. Pert kafasına girer alacak adam. -
Bence elleme böyke kalsın ucuza yırttın kar gibi düşün.aptal insan çok gelir sürterler bilmemnaparlar o yüzden kasma.güzel güzel bin. -
Geçmiş olsun. Değer kaybı başvurusunda bulunun. En azından zararın bir miktarını karşılar. Zarar dediğim satarken düşmeniz gerekecek miktar..
-
Hocam servis zaten bagajı değişecekti, tramer 200k çıkacak dediler, satarken 200k tramer ile çok zor satmak olacak mecbur bu yola girdim.
-
çelik macun kullanmışlarsa sorun olacağını sanmam ama bu ufak kaza sayılır nasıl kafalarına göre 200 bin tl kayıt giriyorlar ?
-
kafalarına göre değil hocam minimum parça fiyatı ve iscilik 170k tutar dediler, stop + bagaj koruma demiri+ arka stop+ bagaj + iscilik
-
Arkadaşlar s.aleykum kendi hatamla bir araca vurdum . Orjinal parça . Boyasız göçük düzeltme ile düzelir diye düşünüyorum .aklıma takılan sorular var .Acaba kaskom var mini onarıma girer mi ? Girmezse İstanbul Anadolu yakasında işini güzel yapan ama absürt fiyat istemeyen bu tür işlemleri yapan göcükçü varsa tavsiye edebilir misiniz ???
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi geyveli3434 -- 16 Eylül 2024; 10:45:51 > -
B segmenti bir araca; ufak bir dokunuş bile 200 K dan başlıyorsa; 2-2.5 milyon TL ye araç alanların vay haline.
Sigorta şirketleri de kasko ve sigortalara böyle giderse daha da bindirecek.
Gerçekten herşeyin cılkı çıkmış durumda.
200 K dediğin şundan 3 - 4 yıl önce 0 km. araç parasıydı
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Buradan şu anlaşılıyor; Trameri ne olursa olsun şu andan itibaren ikinci el araç alacaksam kazanın fotoğrafları varsa muhakkak yetkili serviste onarılmış olmasını arayacağım. Sanayide az tramer çıksın diye baştan savma iş yapıyorlar. Galerici esnafın fiyat kırmak için uydurduğu değişim olunca değer düşmesinin de hikaye olduğu ortaya çıktı. Tırnakları kırık silikonla yapıştırılmış ve boya rengi tutmamış tamponlu arabanın trameri az çıksa ne olacak. Tıpkı dünyanın geri kalanında olduğu gibi mümkünse macunlu değil değişmiş parçalı olan makbul olacak. |
Benzer içerikler
- egea 1.3 adblue deposu kaç litre
- manuel şanzımandan gelen uğultu sesi
- mıknatıs telefona zarar verir mi
- otomatik arabada fren tutmaması
- subap itici sesi nasıl kesilir
- bmw ix2 2024 fiyat
- mercedes eqb 250 yorum
- 2023 en çok satan arabalar
- corolla cross bagaj hacmi
- byd seal ne zaman gelecek
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X