Şimdi Ara

araçta 3 parça boya var değişen yok çok temiz ağır hasar kayıtlı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
3.651
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu nasıl oluyor ben anlayamıyorum. yahu 3 boya varsa nasıl ağır hasar kaydı oluyor ? efendim sigorta servis şişirmesi o yüzden cavabını duyuyorum. peki 3 parça boya için ödenen ücret nasıl oluyor da ağır hasar kaydı yazdırıyor ? aydınlatın beni

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi J.MOURINHO -- 12 Mayıs 2019; 15:7:21 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sorunuzu cevaplayım. İnsan başına gelince daha iyi anlıyor böyle işleri.

Evimizin önündeki açık otoparkımıza park halinde el freni çekilmemiş bir kamyon geri geri kayarak daldı ve 3 araca hasar verdi. Benim aracım ortada idi ve diğer iki aracın arasına sıkıştı.

Hasar olarak 4 kapısı ve arka çamurlukları ezildi. Sol arka kapı kötü durumda olduğu için değişecek diğer taraflar ise düzeltilip boyanacaktı.

Sigortaya 13.500 TL hasar bildirimi yapıldı ve mevzu burada başladı.

Sigorta şirketi arıyor ve aracı pert etmek istiyor.
    Bende aracımın bir sorunu yok. Çekiciye çalıştırıp öyle çıkardım. kapıları düzeltilecek. Siz neyin peşindesiniz diye sordum. Kapattılar. Sonra tekrar aradılar. Pert edelim. 2.000 TL daha arttıralım fiyatı filan kelime oyunu yapıyor. Dedim aracımı yapın.

Sonra komşumla konuştum. kamyon ilk onun aracına vurdu ve aracın tavan çöktü. Durum ne diye sorduğumda aynı sigorta şirketi aracı pert etmediğini, sürekli tartıştıklarını, araç ile ilgili teklif alıp tekrar arayacaklarını söyledi.

Sonuç olarak tavanı çökmüş, bagajı yamulmuş aracı pert etmediler. komşum aracı hurda olarak sattı. Sigortadan aldığı parayı da üzerine koyup başka araba aldı.

Fakat benim aracımı iki gün pert etmeye uğraştılar.

Bana KDV li 16.000 TL para ödediler. Aracı pert etselerdi o haliyle en kötü 30-35.000 e satacaklardı.Bana teklif ettikleri pert tutarı da 40.000 TL. Bu şekilde sigorta şirketi bu işten 5-6.000 TL ye kurtulacaktı ama ben yapılmasını isteyince ceplerinden 10.000 TL fazla para çıktı.

Böylece benim aracım sigortadan alınma ağır hasarlı bir araba olacaktı ama bir kapısı değişecek, 3-4 parçası da boyanacak. Bu şekilde satılacaktı.
  • hocam aracın altını vurmuştur o yüzden hasar yüksek çıkıyordur. sigorta servis şişirmesi de yalan tabi.
  • mantıklı hocam

• Bmw ler genelde boyle olur

• üç parça değişen ama ağır hasar kayıtlı ise, araç ortadan ikiye eklidir iki parça etti, artı motor kaputu filan değişmiştir üç parça oluyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jeremy Klakson

üç parça değişen ama ağır hasar kayıtlı ise, araç ortadan ikiye eklidir iki parça etti, artı motor kaputu filan değişmiştir üç parça oluyor...

• değişen yoksa nasıl ağır hasarlı oluyor yav
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • AMC kullanıcısına yanıt
    aynen 😂

• Bol macunlu 😀

• çıtır hasarlı😂😂

• Hava yastığı açmış olabilir. Üst yorumda yazıldığı gibi sigorta şişirmesi yalan tamamen.
  • 3 parça boya, agır hasar kayıtlı olur.
    2 far değişir , 3-4 tane airbag , 3 parçada boya al sana ağır hasar kayıtlı.
    Ama sana 3 parça boya , çıtır hasarlı der.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Sağ 2 kapıda çizik boyası var keyfe keder
    Aracım muhayyer ve aynı zamanda muarrem olup muayyerdir.
    Sigorta şirketi hobi olarak şişirdi hasar kaydını.
    Piyasadaki diğer araçlarla kıyaslamayın tertemiz araç.
  • Babamın arkadaşının Astra H ı vardı sedan. Sağ arka ve sol ön tekerlekleri spin atarak kaldırıma vurmuşlar. 1 gram çizik yok arabada. 22000 lira masraf çıkarmış servis. Araç bedeli 48000 lira olduğu için perte çıkarıldı araç. Sigorta araç bedelini 42000 lira olarak ödedi. Yani sigorta şişirmiyor oradan buradan kısıp az verme derdinde oluyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • çıtırhasarli temiz

• Sel hasarlı olabilir pert.airbagler açılmıştır pert .altını vurmuştur pert .tesisat yanmıştır pert

• video gözükmezse link:https://www.youtube.com/watch?v=mKBQvqISvIE

• Sorunuzu cevaplayım. İnsan başına gelince daha iyi anlıyor böyle işleri.

Evimizin önündeki açık otoparkımıza park halinde el freni çekilmemiş bir kamyon geri geri kayarak daldı ve 3 araca hasar verdi. Benim aracım ortada idi ve diğer iki aracın arasına sıkıştı.

Hasar olarak 4 kapısı ve arka çamurlukları ezildi. Sol arka kapı kötü durumda olduğu için değişecek diğer taraflar ise düzeltilip boyanacaktı.

Sigortaya 13.500 TL hasar bildirimi yapıldı ve mevzu burada başladı.

Sigorta şirketi arıyor ve aracı pert etmek istiyor.
    Bende aracımın bir sorunu yok. Çekiciye çalıştırıp öyle çıkardım. kapıları düzeltilecek. Siz neyin peşindesiniz diye sordum. Kapattılar. Sonra tekrar aradılar. Pert edelim. 2.000 TL daha arttıralım fiyatı filan kelime oyunu yapıyor. Dedim aracımı yapın.

Sonra komşumla konuştum. kamyon ilk onun aracına vurdu ve aracın tavan çöktü. Durum ne diye sorduğumda aynı sigorta şirketi aracı pert etmediğini, sürekli tartıştıklarını, araç ile ilgili teklif alıp tekrar arayacaklarını söyledi.

Sonuç olarak tavanı çökmüş, bagajı yamulmuş aracı pert etmediler. komşum aracı hurda olarak sattı. Sigortadan aldığı parayı da üzerine koyup başka araba aldı.

Fakat benim aracımı iki gün pert etmeye uğraştılar.

Bana KDV li 16.000 TL para ödediler. Aracı pert etselerdi o haliyle en kötü 30-35.000 e satacaklardı.Bana teklif ettikleri pert tutarı da 40.000 TL. Bu şekilde sigorta şirketi bu işten 5-6.000 TL ye kurtulacaktı ama ben yapılmasını isteyince ceplerinden 10.000 TL fazla para çıktı.

Böylece benim aracım sigortadan alınma ağır hasarlı bir araba olacaktı ama bir kapısı değişecek, 3-4 parçası da boyanacak. Bu şekilde satılacaktı.

• 3 parça değişmiş, hasar kaydı var ama çok temiz ne demek oluyor? Ben de ilanı çok kirli, alan arkadaş bi yıkamacıya sokuversin diye vereceğim bakalım ne olacak?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Burakk0131 -- 14 Mayıs 2019; 9:24:38 >
  • Bi ara ekspertiz işi ile uğraştığım için şöyle bir durum oluyor.

Örnek veriyorum aracın sağ tarafı komple (ön arka çamurluk ve 2 kapı) ağır hasarlı yani değişmesi gerekiyor ve kaputta da düzeltme işlemi gerekli. Bu adamlar fabrikadan 2 kapı 2 çamurluk alıp değiştirmek yerine aynı renk çıkma orjinal parça buluyorlar ve takıyorlar. Kaputu da düzeltip boyadıktan sonra aracı satıyorlar.

Ekspertize götürdüğünüzde de parçalar fabrika çıkışlı orjinal parça olduğundan (yedek parça üretim bandından çıkmamış) usta onu anca sökme takma var burada şeklinde görebiliyor.

Bu şekilde de araç 1 parça boyalı oluyor.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.