Merhaba herkese öncelikle.
Hayatımda hiç duymadığım bir şeyle bir süredir uğraşıyorum. Aradım sorunun ne olduğunu da bulamadım. Aklıma gelen tek şey Wifi kartında donanımsal olarak problem olduğu. Sizlerden de fikir almak istiyorum.
Günde belki 10 belki 15 kez oluyor. Opera tarayıcı kullanıyorum fakat Chrome için de sonuç aynı. Örneğin Youtube üzerinden video izliyorum. Video bir yerde donuyor. Ne oldu diye bakarken donacağını anlıyorum zaten. Daha sonra internet bağlantım ünleme düşüyor. Bu sırada tarayıcıyı hiçbir türlü kullanamıyorum. Fakat ilginç bir şekilde bilgisayarın geri kalanını kullanabiliyorum. Örneğin Excel üzerinde işlemler yapabiliyorum. Bu süreç 3-4 dk civarında sürüyor ve ünlem gittikten sonra tarayıcıyı tekrar kullanabiliyorum.
Kablosuz internette sorun olsa da tarayıcıyı dondurmanın mantığını çözemedim ben. Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
İDO %20 İndirim
Basit bir anket doldurarak %20 indirim kazanabiliyoruz. Sea & Miles üyeliği açmamızı istiyor anket sonunda. Bayram için kullanılabilir. Ben anketi doldurdum 2-3 gün sonra geldi şifre onu da belirteyim. Şifrenin son kullanma tarihi 31 Ağustos.
Tiktak Hedef Filo Genel
Herkese merhaba öncelikle. Forumda Tiktak ile ilgili fazla konu göremedim. O sebeple genel fikir oluşsun diye bu konuyu açmak istedim. Burada firmayla, araç kiralama deneyimiyle ve kampanyalarla ilgili olumlu ya da olumsuz düşüncelerimizi yazarak kullanmak isteyenlere fikir vermiş oluruz. Ben sadece iki kere kiraladım ve genel olarak memnunum diyebilirim.
Artıları
Araç çeşitliliğinin olması
Oturduğum yerde araç bulabiliyor olmam
Her bir kiralamada 200 km hak vermesi (1 saatten uzun araç kiralamadığım için km hesabı yapmamak iyi oluyor)
Kiralama bittikten sonra 5 dakika süre veriyor ve zaman işlemeden aracın fotoğrafını çekip sisteme yüklüyorsunuz
Ücretlendirme periyodunun 1 dakika olması
Eksileri
Otomatik araçların fiyatlarının gerçekten pahalı olması (Kampanyasız kiralanırsa Moov öne geçiyor)
Her bir kiralamada 200 km hak vermesi (2 gün de kullansanız 3 gün de kullansanız 200 km veriyor. Durdur başlat yapmanız gerekiyor.)
Provizyon ücretleri 178,20 TL ile 387 TL arasında değişiyor. İki seferde de 15 dakika içerisinde provizyonlar hesabıma geri yatırıldı. İnternette olumsuz durum yaşayan bir sürü insan var. Benim başıma gelmediği için (gelmeyeceği anlamına gelmez tabii ki) yorum yapamıyorum. Fiyat politikasından dolayı Moov daha yakın gibi gözükse de alternatifin olması her zaman iyidir. Kazasız belasız kullanmamız dileğiyle.
Dolar olarak alınan depozitonun iadesi hakkında
|
Dizel otomatik araç tavsiyesi
|
CS GO Donma Sorunu
|
Solgar C vitamini hakkında
|
Turkcell taahhütlü pakette fiyat değişikliği hakkında
|
Türk Telekom rezilliği
TTnet hız ve kopma sorunu
|
Meslek: Makina Mühendisi
Son Giriş: 15 dk. önce
Son Mesaj Zamanı: 2 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 204
İkinci El Bölümü Mesajları: 2
Konularının görüntülenme sayısı: 6.085 (Bu ay: 145)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 156 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic