Şimdi Ara

Dizel otomatik araç tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
830
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese selam öncelikle. Ablam, eşi ve üç aylık bebekleri için bir araç alma durumumuz var. Şanzımanı en az sorun çıkartabilecek araç arıyoruz. Kısaca çok büyük masrafı olmasın. Fluence, auris falan denk geldim ama yine de fikirlerinizi almak istiyorum.

60.000-70.000 TL arası
    Dizel otomatik
    Km si çok yüksek olmayan

• Sarı sitede otomobil bölümüne girip
    Dizel otomatik 60-70 bin bandı 120000 bin km tavan sahibinden taban 2008 model seçtiğinde zaten 61 adet ilan gözükmekte.
    Bunların yarısı agır hasar kayıtlı geri kalanda çok fazla seçim şansınız yok gibi.
    Neyse bu piyasada araba almak sıkıntılı.
  • Clio öneririm fluence dizel otomatik geçen sene olsa düşük km belki de şimdi 60-70e çook zor dizel-otomatik kombinasyonu temiz zor yani b sınıfı bi araç bakın derim
  • AutoClub kullanıcısına yanıt
    60-70 e veriyorlar mı?
  • Dizel otomatik fluence alırsınız. Baz paket km yüksek olur biraz. Ben geçen sene sattım icon paket 55 binde 78 bine orijinal araba. Şimdi aynı ayar 90 bin civarı.
  • Ne lanet bir piyasa ya. Kendime olsa dizel manuel alır geçerim. Dizel-otomatik ve o fiyata çok fazla seçeneğimiz kalmıyor. Ne yapacağız çok da bilemiyorum.
  • O paraya dizel otm nin 4 tekerini vermezler malesef hocam eski kasa i30 ceed fluence belki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kimbehicayy -- 21 Ocak 2020; 16:7:36 >
  • O paralara o özelliklerde maalesef araç yok. 75 bine çıkabilirseniz 2011 üstü mcp şanzıman dizel Citroën c5 bulabilirsiniz 140-150bin km de.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.