Şimdi Ara

Otomatik araç tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
1
Favori
602
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, 70-75 bin civarında otomatik vites, hatchback, düşük km temiz bir araç arıyorum. Aklımda 2016 model seat ibiza 1.0 ecotsi 110 hp var(seri bir araç ve benzin tüketimi normal kullanımda az olduğunu falan okumuştum). bunun dışında da tavsiye edebileceğiniz otomatik, hb, bu fiyat civarında araç var mıdır. Şimdiden teşekkürler

• hiç dsg belasına bulaşma derim hocam.tek tavsiyem sorunsuz motor ve cvt vitesi ile 2016-2017 toyota yaris olur.bakımdan bakıma gidersiniz servise.
  • Dsg alacaksanız 2-3 yaşından yaşlı olmasın. Garantisi devam ediyor olsun.
    Leon da mantıklı.
    Alternatif; Toyota Yaris multidraveS
  • 50000 km de 2017 focus 1.5 tdci powershift trendx aracı 80 liraya aldım
    memnunum ancak önceki sahabı ağır bakımı yaptırmamış garanti bozulmasın diye (2021 e kadar garantili) 45000 km bakımına 2500₺ ödedim
  • Honda jazz veya toyota yaris
  • Çok teşekkürler arkadaşlar, dediğiniz araçlarada daha detaylı bakacam. Benimde en çok kafama takılan dsg problem olur mu aceba. Bazıları çok memnun bazıları çok çekmiş dsg den. 2 aydır falan bakıyorum en son ibiza 1.0 kafama yatmıstı ondada dsg kafamı karıştırdı:) peki ibiza ile karşılastrdığımızda Peugeot 208 110 hp nasıldır aceba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Legend.87 -- 7 Nisan 2019; 20:52:20 >
  • Legend.87 L kullanıcısına yanıt
    Evet
    1.2 cc 208 daha mantıklı
    Ama 110 luk her ne kadar tam otomatik olsa da
    Direk enjeksiyonlu motor diye biliyorum.
    Yani Lpg sıkıntı,
    benzinde bineceksen alınır.
  • toyota yaris
  • Otomatik viteste en iyisi Honda bence
  • Şehir içinde kullanılacaksa otomatik vitesli ama şanzımansız sistemi olan Yaris Hybrid Spirit modelini inceleyin. Donanımlıdır, az yakar, genellikle servis bakımlı ve az kilometrelidir.
    Sürüşü biraz metro hızlanmasına benzer. Bunu sevmeyen oluyor. Test sürüşü yapmakta fayda var.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.