Şimdi Ara

Yeni şoför için manuel vites tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
314
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese iyi günler, ehliyetimi yaklaşık 1 yıl önce aldım ve genellikle Ankara şehir içi trafikte araç kullanıyorum. Şu anki aracım otomatik fakat gençliğin hevesiyle de keyifli düz vites bir araca geçmek istiyorum. Ehliyeti aldığımdan beri de çok manuel araç kullanma fırsatım olmadı o yüzden debriyajı rahat şehir içi manuel vites standartlarına göre çok yormayacak bir araç bakıyorum kafamda 1.5 VTEC Civic var başka önerilere de açığım. Bütçe yaklaşık 1 milyon.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• 1.5 VTEC Civic olur ama yakar, 1.4-1.5 TSi Manuel Audi A3 - Golf - Passat olur, yazılımla bunlar da zevkli ve daha tasarruflu makineler.

• Armin van Buuren* kullanıcısına yanıt

Aksine 1.5 vtec manueli -en az- 1.4 Tsi ayarı ekonomik olmakla birlikte, şahane bir çekişi var..

Altlar 1.4-1.5 tsi'lar gibi dolu değil ama onlardan farklı olarak üst devirlerde kesilmiyor, 6000 devire kadar soluksuz bastırıyor koltuğa, içini çekiyor adamın. çok şaşırmıştım bindiğimde, 182hp gücü net hissediyorsunuz.

Cvt katlediyor motoru. hem yakıt hem de vites içi ataklık olarak. çoğu kişi Cvt olanı bildiği ve manuelini bilmediği için o haliyle biliyor arabayı.

• SuperVeloceJota kullanıcısına yanıt

Cahil çok hocam çoğu honda vagcılara saplayınca haliyle forum vag dolu olunca civic gömüp duruyorlar

• YOKUŞ KALKIŞ DESTEĞİ OLAN HER HANGİBİR ARAÇ AL HOCAM..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.