Şimdi Ara

Suzuki Swift otomatik vites nasıl bir arabadır?Yardım ve tavsiye...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
9.870
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 42 bin tl bütçeye sahibin otomatik vites bir araba almak istiyorum en son aklıma düşen araba suzuki swift oldu araç hakkında bilgisi olanlar veya önerisi olanlardan yardım bekliyorum teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Suzuki Swift Otomatik Vites: Kapsamlı Bir Bakış

Suzuki Swift Otomatik, otomatik şanzımanıyla pratiklik ve konfor arayan sürücüler için ideal bir otomobil. İster şehir içi sürüşler ister uzun yolculuklar olsun, Swift Otomatik, sorunsuz bir sürüş deneyimi sunar.

Suzuki Swift Otomatik Şanzıman Özellikleri

Suzuki Swift Otomatik, yakıt verimliliği, yumuşak vites geçişleri ve duyarlı tepkimelerle bilinen 4 vitesli otomatik şanzımanla donatılmıştır. CVT (Sürekli Değişken Transmisyon) şanzıman seçeneği de mevcut olup, yakıt tasarrufunu daha da artırır ve daha yumuşak bir sürüş sağlar.

Suzuki Swift Otomatik Kullanımı

Suzuki Swift Otomatik'in kullanımı son derece kolaydır. Seçici kolu D (Sürüş) konumuna getirdikten sonra, gaz pedalına basarak ilerlemeye başlayabilirsin. Şanzıman vitesleri otomatik olarak değiştirecek ve sen de sürüşün keyfini sürebileceksin.

Suzuki Swift Otomatik Yorumları

Çoğu Suzuki Swift Otomatik sahibi, aracın pratikliği, konforu ve yakıt verimliliğini övmüştür. Otomatik şanzımanın kullanıcı dostu olduğu ve şehir içi koşullarda mükemmel bir performans gösterdiği belirtilmiştir. Bazı kullanıcılar, yüksek hızlarda vites geçişlerinin biraz gecikmeli olabileceğinden bahsetmişlerdir.

Suzuki Otomatik Vites Araba

Suzuki Swift Otomatik, otomatik şanzımanlı bir Suzuki arayanlar için harika bir seçimdir. Pratik, konforlu ve yakıt verimli bir otomobil olup, günlük sürüş ihtiyaçlarınızı karşılamak üzere tasarlanmıştır.

Suzuki Otomatik

Suzuki, yılların tecrübesine sahip güvenilir bir otomobil üreticisidir. Suzuki Otomatik modelleri, kalite, dayanıklılık ve uygun fiyatlı olmalarıyla bilinirler. Suzuki Swift Otomatik, bu özelliklerin hepsini bir araya getiren mükemmel bir seçenektir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Beklentinizi düşük tutarsanız gayet güzel araçtır.Sonuçta suzukinin kalitesi bellidir.

• O butceye 2014-15 mitsubishi attrage da alabilirsiniz. Her acidan swiftten iyidir.

Hayirli gunler.

• Yakıt konusu benim için önemli üniversite öğrencisiyim 1.2 motoruyla beni çok üzeceğini düşünmüyorum birde arabaya makyaj yapmayı seviyorum biraz da mini cooperı andırması beni etkiledi düşünceleriniz bekliyorum

• Hoş araba gerçektende

Dik ön cam kendine has bir görüntü katıyor.

Ayrıca görüş açısı da iyidir herhalde bunun sayesinde...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Üstad manuel vitesini biliyorum oldukça az yakaıyor ama otomatiği eski tip tork konvektörlü o yüzden manuelinden fazla yakar bu arada 7 hava yastığı olan güvenli bir araçtır donanım olarak da iyidir 1.2 motor enteresan bi motor motosiklet motoru gibi ivmelenmenen ve yüksek devirleri seven bi motor servislerinin fiyatları da uygundur uzun süre sorunsuz binersin iyi bakarsan

• CTR DS3 daha mantıklı geldi bana...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Güncel

• Up

• ikinci arac olarak 1,2 GL 94 bg var bende , manuel ,
    yakıtı çok az 4,5 - 5,5 lt arası , motoru başarılı
    pıston başı çift enjektör , bagaj çok küçük ,
    yol tutuşu ivmelenmesi başarılı ,ne var kı suspansıonlar çok sert ,
    aracı üzerinde 185x55x16 lastık var ,40 000 km oldu sorunsuz biniyoruz ,
    otomatık şanzıman da başarılı , sorunsuz , 4 ileri tork konvertorlu ,
  • Bilgilendiren herkese teşekkür ederim

• Suzuki kaliteli araç iyi düşünmüşsün abi!
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.