Şimdi Ara

Hangi otomatik şanzıman daha sorunsuzdur ? Araba alacağım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
73
Cevap
0
Favori
5.115
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba bütçem 310.000 tl otomatik araba bakıyoruz. Piyasa berbat. Şaştık kaldık

Focus titanium 120 bin kmde 2016 2015 modeller var

Seat leon 1.6 ve 1.2 tdi 2016 oto şanzıman

Megane boş paketler var yeni kasa 2017 80 binde

Corolla var ama yeni kasa bulmak zor 2015 var onada okadar para baymak istemiyorum

Skoda rapitler var 1.2 ama

Arkadaslar lütfen anlayan yardım etsin. Gönlüm ford ve leondan yana . Şansızmanları nasıldır ikiside dizel ve 100 binin üzerinde km leri. Fikir verin lütfen

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• 308 in yol tutuşu tüm c sınıfı araçlardan daha iyidir bu göreceli falan değil testler ortadadır açıp bakarsınız. konfor konusunda da fransızların japon ve kore araçlarından fersah fersah ötede oldugunu sanırım otomobilden birazcık anlayan her kişi söyleyecektir. aracın yakıt tüketimi efsane şanzıman güzel yol tutuş güzel geriya ön yargınız kalıyor. kolay gelsin.

• bildiğim kadarıyla ikisinin şanzımanı da güvenilir değil.

• Eat8

• bindiğim en iyi otomatik araçlar japonların ( honda, mazda, subaru)

fiesta var satmaya korkuyorum kronik sıkıntılı. satarken söylesem alıcıya pert muamelesi yapacak, söylemeden satsam içime sinmiyor. 2 viteste acayip titreme yapıyor.

araç garantiliyse ve servise baskı yaparsan kavrama değiştiriyorlar ama çözüm olmuyor.

Powershift şanzıman sorunu yazın google çıkacaktır bende şuan canlı canlı yaşıyorum o problemi ford düşünüyorsanız kronik sorunlarına bakın derim.

• anyhill kullanıcısına yanıt
    Ne tavsiye edersin ? Şaştık . Forddamı sıkıntılı? Leondada dsg var wv grubu sonucta .

• Sar1Lac1 kullanıcısına yanıt
    Fordda powershift sıkıntılı diye duydum evet. Ama galiba bi model varmıs aklıma gelmio yani fordda bi şanzıman numarası varmıs o numaralıdansa sorunsuz diolardı

• uyguna_iphone kullanıcısına yanıt

Fordun o yıllarda kullandığı powershift şanzımanda baya sorun çıkıyordu. Ama kimisi de bu tarz şanzıman seviyor. Seri olsun istiyor. Çıkacak arızayı kafaya takmıyor. Arızadan çekiniyorsanız Corolla, Civic, Elantra vs bakabilirsiniz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

focus'lar o dönemin çift kavrama powershift şanzımanı benzinli motorlarda kuru kavrama idi ve sorun çıkarma potansiyeli fazlaydı. ama aynı aracın dizelinde ıslak kavrama olan şanzıman daha sorunsuz idi (focus dizel-otomatik bakmaya çalışın bu yüzden) vag grubunda çoğu DSG kuru kavrama zaten, kuru kavramalar yoğun trafige gelemiyor biraz çabuk ısınıyor, bu yüzden illa çift kavrama olacaksa en azından ıslak kavrama tercih etmek lazım.

belki EAT serisi tam otomatik şanzımanlı pejo 308 ve yine tam otomatik şanzımanlı dizel-otomatik astra bakılabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suatcagdas -- 29 Kasım 2021; 11:31:49 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • şanzıman konusunda eat6 eat 8 fransız pejo citroenler ve zf şanzımana sahip modeller güvenilir. cvt de fena değil ama ben alışamadım bir türlü garip geliyor.

• Cvt kullanıyorum 50.000km yi geçtik sanırsam 4 yıl oldu. Hiç sıkıntısını görmedim kendi deneyimlerinizi söylersem.

Şu an otomatik alacak olsam Eat6 Eat8 bakardım. İsmimi bilmiyorum ama Astra Dizelde 9 ileri bir otomatik var oda ilgimi çekmişti.

• Storm Raider kullanıcısına yanıt
    Eat diosunuzda 310 bin tlye eat yokki

C4 Bluehdi Eat6?

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-citroen-konya-hatasiz-tramersiz-otomatik-2016-c4-1.6-bluehdi-confort-eco-977444612/detay

308`lerde 2015 yılından itibaren EAT serisi tam otomatik şanzıman var hocam o bütçelerde bulunuyor.

dizel-otomatik

Hangi otomatik şanzıman daha sorunsuzdur ? Araba alacağım

• suatcagdas S kullanıcısına yanıt
    308 dede ne konfor ne yol tutusu hiç bişi yok hocam yav. Yazık olmazmı o paraya . Bunu alacagıma corolla alırım mesela.

Ford ve leonu cok begenıyorumda leondadamı sıkıntılı dsg? Peki ford leon dersenız hangisi?

308 yol tutuşu kötü olduğunu düşünmüyorum, konfor belki biraz sert gelebilir ona katılıyorum.

focus vs leon olarak focus dizel-otomatik ama boş paket olmayacaksa, focusun boşu çok boş çünkü.

• Yüksek kilometreli hem çift kavrama hem de dizel tavsiye etmem. Tam otomatik ya da cvt bakın.

• star scream S kullanıcısına yanıt
    Cvt hangi grup oluyor

çoğunlukla japon grubu.

• Opel Astra otomatik

• Cvt veya tam otomatik şanzıman dan vazgeçmeyin

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.