Birkaç gün önce arkadaşımın 2004 model 1.3 cdti corsası yatak sarmış. Araç kartal oto sanayide, opel özel servisinde yatıyor, alınan fiyat gerçekten faiş.. 4000 5000 arası fiyat çıkarmışlar. Oldu, yolunacak kazız zaten.. Elindeki hazır müşteriyi kaçıran salak esnaflıktır... Pistonlardan biri gitmiş, dördünün değişmesinin daha iyi olacağını söylemişler, sanki çok ucuzmuş gibi.. Neyse, servisin çıkartığı liste şu şekilde,
1 takım piston 1 adet piston kolu 4 piston burcu takım conta devir daim kırık kaynak yapılacak antifiriz rektefiye bakım yaptırılacak 2 tane sıvı conta 1 krank debdiyaj seti ana kol yatak
Debriyaj setinini niye değiştirmek istemiş bilmiyorum, o ap ayrı bir durum.. Tavsiye edebileceğiniz ve güvenilr, özel servis, hatta sanayi tamirhanesi bile varsa önerilere de açağız.
Yenibosna'da fiyatları oldukça uygun olan tanıdık bir servis var ama size çok uzak...
kac km oldugunu yazmamışsınız sanırım. kanımca turbo dizel bir aracın 6 sene hizmet etmesi son derece normal. bu 6 senelik süre zarfında turbo degişti mi oda merak konusu ?
öneri olarak bostancı sanayi sitesinde ugrayıp fiyat almanızı tavsiye edebilirim.
Maslak Opser'den Ali bey'le mutlaka gorusun. Cok duzgun bir insandir, iyi bir ustasi da vardir, kabiliyetlidir.www.opser.com.tr
@enoman Uzak değil, şahsıma daha yakın. Araçlar bizzat ben de ilgilene bilirim. Servisle ilgili detayları verirseniz çok memnun olurum.
vavien. Km şuanda aklımda değil ancak 80 000 civarlarında. Daha önce sadece egr valfi değişti araçta.
zuniga Çok teşekkürler.
krank değiştirme yerine taşlanabilir kurtarıyorsa. direkt değişim yoluna gitmeyin derim.
Burhan kardeş,burası ''Autoclub'' diye geçiyor,Hayrettin bey ve Serdar usta size yardımcı olacaktır.Beni de çok iyi tanırlar (şimşek gri Astra H )Enes derseniz daha bir ilgili davranırlar.Fiyatları gerçekten uıygun,aracımın periyodik bakımını 120 liraya yaptırıyorum,parça fiyatlarını dawww.opelgm.com adresinden görebilirsiniz.www.opelx.com sitesinden de üye olabilir,bilgi alabilirsiniz.Size sadece memnun kaldığım için tavsiye ediyorum,herhangi bir bağlantım yoktur,aklınıza birşey gelmesin.
Adres: Merkez Mah. Yıldırım Beyazıt Caddesi No:268 Yenibosna/İSTANBUL(Opet'i geçince sağda)
Tel: 0212 503-11-90 Acil YOL YARDIM: 0532 702 91 39(Bu numara sahibi Hayrettin abiye ait genç ve bilgili birisidir.)
Çok teşekkür ettim hocam, en kısa sürede burasıyla irtibata geçeceğim.
Rica ederim.
5000Tl çok fazla o kadar para vereceğinize biraz daha verin 0 sandık motor alın.
quote:
Orijinalden alıntı: alpernbugra
5000Tl çok fazla o kadar para vereceğinize biraz daha verin 0 sandık motor alın.
Aynen söylediğiniz gibi çok yüksek bir meblağ. Ben en çok özel servisin bu salaklığına anlam veremiyorum. Tartıştık zaten bu konuda. Sana müşteri gelmiş, aracını yaptıracak. Neden onu kazıklamaya kalkarsın ki arkadaş? Hadi biraz fazla kar yaparım istedin, bu kadar b*kunu çıkarmak niye?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme