Şimdi Ara

2008 dci megane 2 dizel için hangi yağ iyidir ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
404
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Renault hakkında çok bilgim olmadığı için soruyorum 2008 model 1.5 dci dizel için en iyisi elf midir ?
    Tam sentetik değil sanırım bu dedikleri 5w40 olan bu motor için siz ne tavsiye edersiniz ?
    Önceki araçlarımda mobil1 kullanıyodum renault için nasıldır ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bimin aystiisi -- 26 Eylül 2019; 21:37:24 >

• up
  • servisler elf koyuyor ama ben castrol koyduruyorum dci için, elfi geçen sefer denedim sevemedim ince yağ çok ses ve titreşim yapiyor, castrol koydurdum bu kez sesi azaldı motorun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: suatcagdas

servisler elf koyuyor ama ben castrol koyduruyorum dci için, elfi geçen sefer denedim sevemedim ince yağ çok ses ve titreşim yapiyor, castrol koydurdum bu kez sesi azaldı motorun.
    Tam sentetik yağ mı koydurdunuz hocam aracınız kaç model
  • Km 200k üstûnde ise 10w40, altında ise 5w40 kullanabilirsin. PO'nun yağları f/p olarak iyi.
  • Elf Evolution 900 SXR 5W-40 5 lt. Aracın 4.6L alacak 0,4L yedek olarak kalsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CLİO SYMBOL

Km 200k üstûnde ise 10w40, altında ise 5w40 kullanabilirsin. PO'nun yağları f/p olarak iyi.
    198.000 de şuan 200.000 diyelim 10w40a bakayım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bimin aystiisi -- 26 Eylül 2019; 23:17:23 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: bimin aystiisi

Tam sentetik yağ mı koydurdunuz hocam aracınız kaç model

Alıntıları Göster
    evet tam sentetik ve partiküllü yağ araç dpf'li oldugu için. partiküllü yağ olunca biraz daha pahalı oluyor.
    araç 2015 model 1.5dci megane 3

castrol yağ seçici var nette aracınıza göre uygun yağı bulabilirsiniz hocam.

https://www.castrol.com/tr_tr/turkey/services/motor-yagi-secici.html

• quote:

Orijinalden alıntı: bimin aystiisi

198.000 de şuan 200.000 diyelim 10w40a bakayım

Alıntıları Göster
    Aracınız için gerçekten çok kaliteli yağ kullanmak istiyorsanız MOTUL veya Lique Moly, bu yağların bir alt kademesi kaliteli yağ istiyorsanız Mobil 1 veya Castrol EDGE, sadece işimi görsün asgari standartları karşılasın istiyorsanız ELF tavsiye ederim. 05 40 dan başka yağ kullanmayın, çok bariz yağ eksiltmiyorsa 10 40 kullanmayın.
  • Turbolu araca Eğer Adana sıcağında yaşamıyorsa yazın 10w 40 yağ konmaz
  • 10-40 yağ kullanılır mı hayret bir şey kamyon değil kardeşim bu. 5-30 kullanacaksın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.