|
Bildirim
|
Kardeş işe en az masraflısından başla.Usta ne derse desin sakın ilk öce yağ pompasını söktürme.En az 250 ytlden çıkarsın.En basit iş olan yağ müşiri ile yağ filtresini değiştirt.Yağ müşiri bozulmaya başladıysa yağ basıncını ayarlayamıyor demektir.Gene olmazsa iyi bir elktrikçiye git tesisastı kontrol ettirt.Özellikle yağ müşirinden gelen kabloya baktır.Kesik veya zedelenme olabilir.Elelktrikçi yağ kablosunu çıkartıp sana hocam sorun motorda derse hemen inanma.Kabloya baştan sona baktırt.bunlar yapıldıktan sonra yağ pompasını değiştirt.Bikaç gün önce ben çok büyük masraflar ettim. Motora kadar açtılar yataklar değişti.. Masrafım milyarı buldu.Ama sorun tesisatta çıktı.Kazığı ben yedim sen yeme bari. Tahminim % 90 yağ müşiri o an yağ basıncını ayarlayamamıştır. 5-10 Ytl lik bir parça.Sorunun hallolunca buraya yaz lütfen neden olduğunu.Aşağıda bu knuda benim açtığım ve arkadaşların bana cevaben yazdıkları mevcut.Umarım işine yarar.
http://forum.donanimhaber.com/m_25493164/tm.htm |
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi harunoda -- 17 Ağustos 2008; 2:47:20 > |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mendel50 -- 28 Ağustos 2008; 5:45:53 > |
|