Şimdi Ara

Arabamın motor ışığı yandı? Bakım uyarısı mı demektir?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
9.492
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 20bin bakımı geldi ve şu anda aracım 20372km'de. Acaba bakım uyarısı mıdır?

Clio III dci 1.5 kullanıyorum. İngiliz anahtarının ışığı yandı, bakım zamanı mı geldi demek istiyor?

• Motorla ilgili bir sorun olabilir. En kısa zamanda servise gösterin bence.
    Gerçi aracım Clio3 değil ama motor arıza ışığım yolculuk esnasında bir kez yandı yol yardımını aradım kenara çekip beklememi söylediler.
    Geldiklerinde sorunun pis yakıttan olduğu anlaşıldı. Ancak daha önemli bir sorunun haberciside olabileceği için yola devam etmeyi önermiyorlar.
    Umarım sizinkide basit birşeydir.
  • Her zaman aldığım yerden yakıt aldım. Farklı bir yerden yakıt almıyorum. Allah Allah neden oldu anlamadım. Yarın servise gideceğim ama şimdi kafamı karıştırdı.
  • bakım zamanın gelmıs arkadasım 10000km de bır yapılır bakımın
  • quote:

Orjinalden alıntı: Alfredo

Her zaman aldığım yerden yakıt aldım. Farklı bir yerden yakıt almıyorum. Allah Allah neden oldu anlamadım. Yarın servise gideceğim ama şimdi kafamı karıştırdı.

kullanım klavuzuna bi bakın derim. o ışık hangi durumlardan yanar açıklaması vardır. acaba bakım ışığımı yoksa arıza ışığımı ona bakmak lazım.
  • bakım ışığı o yanan rahat olun

bende de çıktı aracım 19 binde
  • valla arkadaşlar kıtapcıga bakın motor ısıgı yandıysa başkabı sorun vardır motor ısıgı ayrı bakım ısı ayrı olmalıdır benım bındıgım butun arabalarda oylleee kılavuza bakınnnn fıkır vercektır
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Servis'i aradım otomatik olarak bakım vaktinde hatırlatma amaçlı yanan bir ışıkmış. Zaruri şekilde araçların servise getirilmesi için hazırlanmış bir planlama.
  • periyodik bakım zamanı gelmiş yag falan degiscek sanırım bizdedevar sorun degil vakit bulursan servise goturursun baska bi sorun olmaz normal istersen goturme ben kafama eserse goturuyorum = )
  • bakım ışığı olması lazım bizim patronun arabasındada vardı insanın psikolojisini bozuyo servise gidince bakımlarını yapıyolar bilgisayara bağlayıp kapatıyolar ışığı ben bi seferde bakım yaptırmadan kapattırmıştım ışığı:D
  • 20bin km bakımı 300 lira tuttu çok mu acaba normal mi? Değişen parçaları sıralıyorum.

PR06 PAKET RENAULT BAKIMI
    MOTOR YAĞI 5W30
    MAZOT FİLTRESİ
    POLEN FİLTRESİ
    YAĞ FİLİTRESİ STY
    HAVA FİLİTR ELEMEANI
    KARTER TAPA CONTASI

Toplamda ödediğim para 302,98 lira.

Kazıklandım mı?
  • quote:

20bin km bakımı 300 lira tuttu çok mu acaba normal mi? Değişen parçaları sıralıyorum.

MOTOR YAĞI 5W30
    MAZOT FİLTRESİ
    POLEN FİLTRESİ
    YAĞ FİLİTRESİ STY
    HAVA FİLİTR ELEMEANI
    KARTER TAPA CONTASI

Kazıklandım mı?

eh....
  • Son bakimdan sonra 1 yila yaklasinca ya da 15000 km. dolunca anahtar isareti yanip soner diye biliyorum. bakima goturmende fayda var, ama bu uyari sinir bozucu ve gormek istemiyorum dersen cok basit bir iki tus kombinasyonu ile bakim km'sini yeniden sifirlayabilirsin...
  • bilgisayara sokmadan servis ışığını söndürmenin bir yolu varmı?
    varsa bizede anlat işimize yarayabilir.
    quote:

Orjinalden alıntı: tk152

Son bakimdan sonra 1 yila yaklasinca ya da 15000 km. dolunca anahtar isareti yanip soner diye biliyorum. bakima goturmende fayda var, ama bu uyari sinir bozucu ve gormek istemiyorum dersen cok basit bir iki tus kombinasyonu ile bakim km'sini yeniden sifirlayabilirsin...
  • quote:

20bin km bakımı 300 lira tuttu çok mu acaba normal mi? Değişen parçaları sıralıyorum.

MOTOR YAĞI 5W30
    MAZOT FİLTRESİ
    POLEN FİLTRESİ
    YAĞ FİLİTRESİ STY
    HAVA FİLİTR ELEMEANI
    KARTER TAPA CONTASI

Kazıklandım mı?

242 tutması gerekirdi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.