Şimdi Ara

Muayene sonrası airbag ışığı yanıyor ve korna çalışmıyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.094
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

2013 model Hyundai i20 model aracım var.

Aracı aldığımdan beri sinyal verince ses gelmiyordu ama pek sorun etmemiştim.

10 mayısta aracı muayeneye götürdüm. Muayeneden geçti fakat geldikten sonra airbag ışığının yandığını farkettim. bir kaç bilene sordum bazen böyle şeyler olabildiğini koltukları çok oynattıysa ondan kaynaklanabildiğini söylediler. Evden çalıştığım için aracı pek kullanmıyorum zaten fırsatım da olmadı sanayiye gitmek için bugün markete gitmek için çıktım kornanın da çalışmadığını farkettim. bu konu ile alakalı bilgisi olan bu tarz bir durum yaşayan var mıdır ?

düzeltme: Belki daha sonra aynı problemi yaşayıp çözüm arayan biri olur diye buraya yazıyorum.

Sanayiye gittim rastgele bir dükkana sordum airbagçiye gitmem gerektiğini söyledi. bulduğum ilk airbagçiye girdim daha ben söylemeden anladı problemi. direksiyon içinde zemberek diye bir parça varmış 15-20dk içinde değiştirdi ve sorun tamamen çözüldü. 650 TL ücret ödedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dnztkly -- 15 Mayıs 2022; 9:47:3 >

• Koltuğun altında fiş vardır ve çıkmış olabilir. Sigortalara da bakın. Oluşan birkaç sorun elektriksel bir arıza olabileceğini gösteriyor.
    Korna çalışmadığı için direksiyon kablolarını da kontrol edin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Paramedik 112 -- 14 Mayıs 2022; 6:43:4 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.