sbm den en uygun teklifi eureko verdi, teklif numarası da var. fakat ben bu teklif numarası ile poliçeyi satın alamıyorum. acentayı aradım. eurekoyu aradım. garanti mobilden denedim garanti şubeye gittim. kimisi sbm yi ilk kez duyuyor kimisi güncel değil diyor kimisi bankadan yatır diyor.. sıfırdan teklif alınca da bin lira yüksek çıkıyor. sbm den alınan teklif ne işe yarıyor? bu alınan teklifi nasıl satın alabiliriz. daha önceki yıllarda sbm den yaptığım sorgudaki fiyat ile keçili firmanın sitesinde aynı fiyat çıkıyordu hatta 3-5 indirim yapıyordu. bu kez sadece 1-2 firmanın teklifi çıkıyor onlarda %30-40 daha fazla çözemedim durumu. |
SBM den alınan teklif ile zorunlu trafik poliçesi nasıl satın alınır?
-
-
Firmalar teklif vermek istemiyor, usulsüz bir durum ama sigorta şirketlerine yaptırım devede kulak kalıyor.
Normalde sbm de çıkan rakamlar sigortacı ekranında da çıkması lazım, öyleydi?
Sbm yi bilmeyende ne bileyim! Hızla uzaklaşmak lazım oradan. -
sbm ile iletişime geçtim firmaların kendi bileceği durumdur diye cevap verdiler,
orada teklif numarası çıkıyor ancak o numara ile teklif alamadın, 7. basamak indirimim var,
nedense sbm deki rakamların en az 1000 TL üstünde teklif veriyorlar, ek teminat mı ekliyorlar bilmiyorum.
dostlar alışverişte görsün sbm bir işe yaradığı yok
-
Bu güne kadar sbm de çıkan rakamları sigortacıdan almıştım(teklif numarası vermeden).
Son dönemlerde durumlar iyice saçma bir hale gelmiş olabilir. Yenilemem Eylülde bakalım ne olacak? -
quote:
Orijinalden alıntı: Panthér
Bu güne kadar sbm de çıkan rakamları sigortacıdan almıştım(teklif numarası vermeden).
Son dönemlerde durumlar iyice saçma bir hale gelmiş olabilir. Yenilemem Eylülde bakalım ne olacak?evet ben de aynen önce sbm ye bakıyordum sonra numara kullanmadan aynı fiyata poliçeyi alıyordum,
bu sene en az 1000 lira daha yüksek çıkıyor, teklif numarası da bir işe yaramıyor,
bir başıbozukluk, bir keyfiyet var çözemedim.
-
O işi bende anlamadım. Teklif numarası çıksa bile yapmaya yanaşmıyorlar sanırım. Asgari tutarlara hesaplatr.com'dan bakıp, online firmalardan kendi basamağımdaki en uygun teklifi araştırıyorum. Sigortam net 7. basamağa hesaplatr'deki aynı fiyatı verdi :) eskiden kasko yaptırıyorduk bu fiyatlara :@
www.hesaplatr.com2023 Mart Trafik Sigortası Fiyatlarıhttps://www.hesaplatr.com/trafik-sigortasi-fiyatlari/ -
SBM den aldığım teklfin üstünde fiyatları veriyor şirketler neden? 1000 lira üstünde veriyorlar
-
Sbm de gözüken fiyat ile sigortayı yapmak istedim ama mümkün olmadı. Geçen seneki sigortamı yapan acente ile anlaştım ve kart bilgilerimi paylaştım. Kartımdan 2 çekim yapıldı: 1.si sbm de gözüken tutar ve 2. si de acentenin verdiği fiyat farkından oluşuyordu.
Sbm’de gözüken fiyatlar ile bizim satın almamız mümkün değil sanırım. -
aynı olay başıma geldi şimdi.. sbm nin teklifi ile malum sitelerin teklifi arasında 3 bin ila 4 bin TL arasında fark var. Anlamıyorum nasıl bir sistem bu. Yokmu bu işleri düzenleyen bir kurum kafalarına göre takılıyorlar. nasıl olsa zorunlu millet kasko yaptırmıyor bizde zorunlu sigortadan gecirelim mi diyorlar, yazıklar olsun ya
-
Cimerden hazine ve maliye bakanligina gerekli sikayeti yapiniz. Ben ekran goruntuleri ile sikayette bulundum
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X