sigorta bilgi gözetim merkezinden sbm den en uygun teklifi eureko verdi, teklif numarası da var. fakat ben bu teklif numarası ile poliçeyi satın alamıyorum. acentayı aradım. eurekoyu aradım. garanti mobilden denedim garanti şubeye gittim. kimisi sbm yi ilk kez duyuyor kimisi güncel değil diyor kimisi bankadan yatır diyor.. sıfırdan teklif alınca da bin lira yüksek çıkıyor. sbm den alınan teklif ne işe yarıyor? bu alınan teklifi nasıl satın alabiliriz. daha önceki yıllarda sbm den yaptığım sorgudaki fiyat ile keçili firmanın sitesinde aynı fiyat çıkıyordu hatta 3-5 indirim yapıyordu. bu kez sadece 1-2 firmanın teklifi çıkıyor onlarda %30-40 daha fazla çözemedim durumu.
sbm den en uygun teklifi eureko verdi, teklif numarası da var. fakat ben bu teklif numarası ile poliçeyi satın alamıyorum. acentayı aradım. eurekoyu aradım. garanti mobilden denedim garanti şubeye gittim. kimisi sbm yi ilk kez duyuyor kimisi güncel değil diyor kimisi bankadan yatır diyor.. sıfırdan teklif alınca da bin lira yüksek çıkıyor. sbm den alınan teklif ne işe yarıyor? bu alınan teklifi nasıl satın alabiliriz. daha önceki yıllarda sbm den yaptığım sorgudaki fiyat ile keçili firmanın sitesinde aynı fiyat çıkıyordu hatta 3-5 indirim yapıyordu. bu kez sadece 1-2 firmanın teklifi çıkıyor onlarda %30-40 daha fazla çözemedim durumu.
kredi sigortası iptal talebim hakem heyeti tarafından red edildi
bir tanıdık için yaptığım basvuru red edilmiş. gerekçe olarak ayıplı hizmet yoktur. müşterinin menfaatinedir denmiş. sigorta yapılması müşteri ile müzakere edilmiştir vb gibi saçma gerekçeler yazılmış,
bu aşamadan sonra ne yapmak gerekir daha önce başvurusu red edilen oldu mu?
tüketici mahkemesine başvurup itiraz etmek mantıklı mıdır?
sigorta tutarı 5 bin TL üzeri her yıl yenilemeli yazıyor sözleşmede. bunun anlamı her yıl 5 bin TL tekrar mı ödenecek?
Seg KM 700 Çamaşır Kurutma Makinesi 599 TL Vsoutlet
|
Carrefour Simfer 3503 Statik 35 LT MİNİ Fırın 169.9 TL
|
Maxima Eco Led Ampul 5W - Beyaz Işık 1.75 TL kargo bedava
MAX-EXTRA MX0720 7.2V 44 parça çantalı AKÜLÜ MATKAP 56 TL
|
|
|
Son Giriş: 2 hafta önce
Son Mesaj Zamanı: 2 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 285
İkinci El Bölümü Mesajları: 7
Konularının görüntülenme sayısı: 17.597 (Bu ay: 691)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 982 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Sıcak Fırsatlar