Şimdi Ara

Hangi otomatik şanzıman daha sorunsuzdur ? Araba alacağım (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
73
Cevap
0
Favori
5.439
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Kolon kilidi arizasinin cozumunu biliyor musunuz hocam?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lawy L kullanıcısına yanıt
    Hangi otomatik şanzıman daha sorunsuzdur ? Araba alacağım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • WizardArms kullanıcısına yanıt

Hocam o kodla garantisi bitmiş araçta bile ücretsiz yapıyorlar mı?

• smyrna kullanıcısına yanıt

cvt sorunsuz sıkıntısız güzel bir şanzıman ancak. devir sabitken araba hızlanıyor ben böyle bir garip oluyorum her an kötü bir arıza cıkacak gibi oluıyorum. alışmamışız sanırım sebep bu. yoksa düşük hacimde cvt bencede cok mantıklı. kullanıcılar yağ değişimin pahalı oldugundan sikayetciydi forumda. sanırım 40 binde bir değişiyor.. fiyatlar nerelere geldi kullanıcılar aydınlatır sanırım.

• Ken Block43 kullanıcısına yanıt
    Yapılıyor ama belirli kriterleri var gibi bişey
    1.Araç servis bakımlı olucak ( bu bence tamamen tr servislerinin uydurduğu bişey bence tanıdığı olan yaptırıyor çünkü)
    2.120 bin km kadar

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • WizardArms kullanıcısına yanıt

Anladım hocam teşekkürler

• Aisin veya zf şanzıman tercih edin ...

• Otomatiklerin ne çok derdi varmış. Azıcık aşım misali debriyaj vites(manuel) ile ağrısız başım.

• MCP şanzıman da sorunsuz ama konforsuz da... Hem konforlu, hem sorunsuz, hem ekonomik isterseniz yeni nesil tam otomatiklerdir.

Opel'de Active Select, yeni Opellerde, Citroen ve Peugeot'da EAT şanzımanlar

• corolla . sorunsuzu bu . diğerleri çöp.

• suatcagdas S kullanıcısına yanıt

ona bakarsan Eat 6-8'ler, egea ya da tam otomatik astra/corsaların at6'ları yani bizim piyasa satılan çoğu tam otomatik de japon aisin yapımı(hatta en büyük hisse payı da toyotaya aitti).

aslında civic ve corollanın cvt'leri de güç aktarımını tork konvertörü ile yapar. yeni corollanın cvt'sinin 1. vitesi aslında dişlidir, bayağı da hızlıdır yani.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sancar10 -- 27 Ağustos 2022; 3:45:49 >
  • millet kafayı yemiş en konforlu en iyi şanzımanlar eyükkk kaka en dandik cvt 5 vites tam otomatikler iyi öylemi, şu araları 1 km olan elektirik direklerindeki kargalar güler buna , nasıl bir çekemezlik anlamıyorum bende yoksa en kötüsü bende olmayan . cvt nedir la?

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.