Son zamanlarda baya artan bir problemle karşı karşıyayım ve hiçbir şekilde çözüm bulamadım. Oyun esnasında bilgisayar tamamen donuyor, tuhaf bir ses çıkarıyor ve tuşuna basıp zorla kapatmam gerekiyor. Bilgisayar geri açıldığında bazen ekran kartını görmüyor. Bu problem sürekli tekrar ediyor. Artık oyun oynamaktan nefret etmeye başladım. Sürücüler güncel ve bilgisayarım orta seviyede. Macun yenilemesini yapalı birkaç ay oluyor. Isınma ile ilgili de değil çünkü bazen direkt oyunun başında donuyor. Aynı zamanda soğutucu da kullanıyorum. Daha önce böyle bir şey yaşayan ya da çözümü bilen birileri yardımcı olursa sevinirim.
i7-3630QM 2,4GHz 16 GB Ram Nvidia 4 GB (Paylaşımsız) GT650M Windows 8.1 64 bit Asus N56VZ Serisi Laptop
(En düşük ayarlarda oynuyorum)
İşlemci kaç derecede?
quote:
Orijinalden alıntı: İbrahim Kaypakkaya
İşlemci kaç derecede?
Sıcaklıklar bu şekilde.
Rio_34
kullanıcısına yanıt
Sana göre o sıcaklıklar normal olabilirde boştayken o sıcaklıklar hiç normal değil. Stress testine soksan 2 dakika bile dayanmaz o sistem kendini kapatır. Temizleyip macun falan yenilemen gerekiyor.
quote:
Orijinalden alıntı: İbrahim Kaypakkaya
Sana göre o sıcaklıklar normal olabilirde boştayken o sıcaklıklar hiç normal değil. Stress testine soksan 2 dakika bile dayanmaz o sistem kendini kapatır. Temizleyip macun falan yenilemen gerekiyor.
Oyundaki sıcaklıktı onlar. Şimdi de boştakini atıyorum. Yine fazla derseniz tek çare o kalıyor herhalde.
Rio_34
kullanıcısına yanıt
Yine fazla.O sıcaklıklar normal değil.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme