Şimdi Ara

CS:GO Masaüstüne atma problemi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
8.322
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar.Arkadasimin bilgisayarinda bir sikinti var. CS:GO'da menü-oyunda farketmez oyun her 1-2 dakikada bir masaüstüne sanki alt-tab yapılmış gibi dönüyor. Sonrasında oyuna tıkladığımda ise sorun yok. Oyun devam ediyor ancak 1-2 dakika sonra tekrar aynısı oluyor. Bunun çözümünü öğrenmek istiyorum. Oyunu Ultrada oynuyorum (V-Sync kapalı). Sistemi VTX R9 280 + FX8350 + ..... yani yeterli seviyede. Gta 5 korsan i steame ekleyip steamden actiginda da ayni problem oluyor. Kisayolundan actiginda 3 saat sorunsuz oynaniyor. Teşekkür ederim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kewo17 -- 19 Ağustos 2015; 13:46:12 >

• Taratsın bir kez pcyi virüs girmiş olabilir.
  • Kullandığın mouseun marka modeli?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BNOX -- 19 Ağustos 2015; 19:13:22 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşın mouse a4tech x7

• Kewo17 K kullanıcısına yanıt
    Steam daha önce yedeklenip daha sonra pc'ye kurulmuş ise bu şekilde ufak tefek sıkıntılar çıkabiliyor , format atılmıştır steam yedeklenmiştir vs

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fastMaus -- 19 Ağustos 2015; 20:42:07 >
  • Bu sorun bende de var, yalnız sizinki kadar sık değil.
    Yine aynı şekilde bende ultrada vsync kapalı şekilde oynuyorum, ne tesadüftür ki şuan kullandığım mouse da a4 tech x7 : ))
  • Aynisi steamde bana mesaj yazarken de oluyormus. Interneti simdilik cok iyi degil ama baska dusundugunuz bir cozum var mi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    GTA 5 OYUNDAN ATMA SORUNU
    10 yıl önce açıldı
    Cs Go Cozunurluk Problemi
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sorun heryerde oluyormus heralde virus fln olmali.
  • Logitech mouse kullanıyorum bir tuşu pencereler arası geçiş için ayarlıydı. Oyun esnasında farketmedwn basıyordum. Mesajı okuyunca aklıma ilk bu geldi.

• BNOX B kullanıcısına yanıt
    sorun çözüldü :)

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende l4d2 de oluyordu biraz oynuyordum oyunu ondan sonra direk atıyordu hata falan vermeden, virüs taraması yaptım daha sonra oyunu silip tekrar yükledim şimdi sorunsuz oynuyorum. Eğer tam çözümünü bulamazsan bi silip kurmayı dene öyle bak birde
  • Sorun cozuldu combofix ile taramis virus cikti. Tesekkurler...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.