Şimdi Ara

CS:GO ''Bozuk Güncelleme Dosyaları'' Hatası

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
5.408
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, 1 hafta önce oyuna giriyordum map açılınca maç kapanıyor ve .vpk uzantılı hata veriyordu bende oyun dosyalarını doğruluyor tekrar giriyordum sıkıntı kalmıyordu ancak sonraki gün tekrar aynı işlemi yapıyordum. Oyunu sildim tekrar yükledim bu seferde ''Bozuk Güncelleme Dosyaları'' hatası alıyorum. Tekrar tekrar indirdim oyunu sorun çözülmedi. Sizlerden yardım bekliyorum. CS:GO ''Bozuk Güncelleme Dosyaları'' Hatası

• Yapay Zekanın Yanıtı

CS:GO Bozuk Güncelleme Dosyaları Hatası ve Çözümü

CS:GO'de "Bozuk Güncelleme Dosyaları" hatasıyla karşılaşıyorsanız, bu durum oyun dosyalarınızın bozulmuş olabileceği anlamına gelir. Bu hata, oyunun düzgün bir şekilde başlatılmasını engelleyebilir.

Hata Nedenleri:

• İnternet bağlantısı sorunları
    • Virüs veya kötü amaçlı yazılım bulaşması
    • Oyun dosyalarının yanlışlıkla silinmesi veya değiştirilmesi

Çözüm:

Bu hatayı çözmek için şu adımları takip edebilirsin:

• Steam'i Yeniden Başlat: Steam'i kapatıp yeniden açarak geçici hataları giderebilirsin.
    • Oyun Dosyalarını Doğrula: Steam kütüphanesinde CS:GO'yu sağ tıkla ve "Özellikler"i seç. "Yerel Dosyalar" sekmesine tıkla ve "Oyun Dosyalarının Bütünlüğünü Doğrula" seçeneğine tıkla. Steam, bozuk dosyaları tespit edip yeniden indirecektir.
    • Steam Bozuk Güncelleme Dosyaları Aracını Kullan: Steam'in "Steam" menüsünden "Ayarlar"ı seç. "İndirmeler" sekmesine tıkla ve "Bozuk Güncelleme Dosyaları Aracı" seçeneğini etkinleştir. Steam, bozuk güncelleme dosyalarını otomatik olarak tespit edip onaracaktır.
    • Oyunu Yeniden Yükle: Diğer tüm yöntemler başarısız olursa, CS:GO'yu yeniden yüklemeyi deneyebilirsin. Ancak, bu işlem tüm oyun ayarlarını ve ilerlemelerini sıfırlayacağını unutma.

Bu adımları uyguladıktan sonra CS:GO'yi yeniden başlatmayı dene. Hata devam ederse, Steam desteğiyle iletişime geçmen gerekebilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Saul Hudson kullanıcısına yanıt
    Güncellenirken Hata Oluştu (Bozuk Güncelleme Dosyaları) sorunuyla ilgili bazı yöntemler bulunuyor.

Bunlardan biri şöyledir:

Steam'den çıkış yapınız.
    'C:\Program Files\Steam' dizinine gidiniz.
    'appcache' dizinini siliniz.
    Steam'e giriş yapınız.

Çoğu kullanıcı Steam'i yönetici olarak başlattığında sorunun giderildiği rapor edilmiştir.

Eğer bu sorununuzu çözmediyse diğer yöntemi deneyiniz:

1 -'C:\Steam\SteamApps\downloading\' dizinine gidiniz.
    2 -'730' nolu klasörü açınız ve tüm dosyaları kesiniz.
    3 -'SteamApps\common\' altında bulunan CS:GO dizinine taşıyınız.

Bilgisayarınızı yeniden başlatınız.

UMARIM SORUNUNUZ ÇÖZÜLMÜŞTÜR...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    CS:GO Masaüstüne atma problemi
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.