Şimdi Ara

Kayıtlı Oyun Yüklenemedi Hatası !!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
12.852
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2020 Yılına giriyordum Fenerbahçeden Roma'ya geçmiş süper gidiyordum tam transferler vs derken lig başladı 3 de 3 yaptım , hoop laptop kapandı açtım tekrar oyun yüklenemiyor .. Kafamı nerelere vurayım ben şimdi ya

• Yapay Zekanın Yanıtı

Kayıtlı Oyun Yüklenemedi Hatası Çözümleri

"{fm 23 kayıtlı oyun yüklenemedi}" veya "{fm kayıtlı oyun yüklenemedi}" gibi hatalar, popüler futbol menajerliği oyunu Football Manager'da yaygın görülen sorunlardır. Benzer şekilde "{fm23 kayıtlı oyun yüklenemedi}", "{fm 22 kayıtlı oyun yüklenemedi}", "{fm 2023 kayıtlı oyun yüklenemedi}" veya "{fm 24 kayıtlı oyun yüklenemedi}" hataları da oyunda karşılaşılan hatalardandır.

Kayıtlı oyun yüklenemedi hatası, çeşitli nedenlerden kaynaklanabilir. İşte en yaygın nedenler ve çözümler:

• Dosya Bozulması: Kaydedilen oyun dosyası bozulmuş olabilir. Dosyayı yedek bir konuma kopyalayarak ve yeniden yüklemeyi deneyerek sorunu çözebilirsin.

• Uyumluluk Sorunları: Kaydedilen oyun dosyası, yüklü oyun sürümünle uyumlu olmayabilir. Oyununu en son sürüme güncelleyerek sorunu çözebilirsin.

• Antivirüs Yazılımı: Bazı antivirüs yazılımları, kayıtlı oyun dosyalarını yanlışlıkla zararlı yazılım olarak algılayabilir. Antivirüs yazılımını geçici olarak devre dışı bırakarak sorunu çözebilirsin.

• Yetersiz RAM: Oyun, kayıtlı oyunu yüklemek için yeterli belleğe ihtiyaç duyabilir. Bilgisayarının RAM'ini kontrol et ve gerekirse yükselt.

• Grafik Kartı Sürücüleri: Güncel olmayan grafik kartı sürücüleri de kayıtlı oyun yüklenemedi hatasına neden olabilir. Grafik kartı sürücülerini en son sürüme güncelleyerek sorunu çözebilirsin.

• Kayıtlı Oyunların Konumu: Kayıtlı oyun dosyaları standart konumda değilse yüklenemeyebilir. Kayıtlı oyun dosyalarının konumunu kontrol ederek standart konuma taşı.

Yukarıdaki çözümleri uygulayarak "{bannerlord kayıtlı oyun açılmıyor}" gibi hataları giderebilir ve kayıtlı oyunlarını sorunsuz bir şekilde yükleyebilirsin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • save dosyasına sağ tıkla ve en son sürümü geri yükle gibi bir şey var ona tıkla. daha sonra tarihlerden en yakın olanı seç. oyunun son haline geri dönmez ama bir önceki çalışan save'e geri dönebilirsin.
  • Gokhius G kullanıcısına yanıt
    Yok hocam baktım bende o dediğin olay yok.
  • EmAySiks kullanıcısına yanıt
    anladım hocam. aynı sorunu ben de yaşamıştım öyle çözülmüştü. başka bir bilgim yok maalesef.
  • oyunun savesi backup dosyası oluşturmamış mı mesala kayıt oyun ismi "Forumdonanımhaber" diyelim "Forumdonanimhaber.backup" şeklinde dosya oluşturuyor bazen kaydederken yedekliyor kendini kaydetme bitince o backup dosyası siliniyor yada kaydetme bitimine yakın.
  • okan350 kullanıcısına yanıt
    yok hocam yapmamış çünkü kaydederken bozulmadı, laptopu yatağın üstüne bırakıp çay almaya falan gitti birazda oyalandım çok ısınmış tam geldiğim anda kapandı oyun açıkken laptop kapandı öyle gitti..
  • hmm iyi kariyermiş geçmiş olsun o zaman :/
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.