Öncelikle selamlar.Daha önce paylaşıldıysa şimdiden özür dilerim araştırmadım paylaşıldı mı diye ama internette bu konuyu arayan bir çok kişi gördüğüm için ve bende bu olayı bildiğim için anlatmak istiyorum Fmrte ve oyunun kendi oyun içi editörün yaptığı nerdeyse her şeyi yapan bu tablo size ücretsiz olarak bunları yapmanıza imkan sağlayacak İlk olarak Cheat Engineyi indirin Daha sonra ; https://fearlessrevolution.com/download/file.php?id=59375&sid=3dde851559eafc11ff2dfa91ec53223d Bu linkten tabloyu indirin oyunun son sürümüyle uyumlu eski sürümleriyle uyumunu bilmiyorum.Epicden aldıysanız çalişiyor.. Programı açarken always-yes bölümüne her seferinde basacaksınız Oklarla işaret ettiğim yerlerden önce siyah ok olan yere basın sonra açılacak menüde fm yi seçin ve alttan run tableye basın.Yüklenince karşınıza ana menü çıkıyor.O çıktıktan sonra Diyelim ki oyuncunuzun ca/pa sını değiştirmek istiyorsunuz; Öncelikle bu benzersiz id sini bulun oyuncunun daha sonra id yi bu bölümü yazıp search yapıyorsunuz.aradığınız kritere göre seçmelisiniz klüp arayacaksınız klüb seçeneğini seçin Programın görmesi için hem buralara tick atacaksınız hem de oyun içinde adama traorenin profilinde durmaya devam edin Gördüğünüz gibi geldi tek yapmam gereken bu bölümden 154 yerine değiştirmek istediğim rakamı yazıp ok basmak yazdıktan sonra yapmanız gereken ekstra bir işlem yok Diğer değiştirmek istediğiniz her şey yine aynı mantıkla yapılıyor |
Fm 24 Bedava Oyun İçi Editör
-
-
Son olarak sakatlıklarla ilgili o biraz karışık o yüzden onu da anlatmak istiyorum
Arsenalin kadrosu gördünüz gibi sakatlıklar böyle
Yine aynı mantıkla gördüğünüz gibi yapıyoruz.Ama bu sefer club seçtim aramak istediğiniz kritere göre yapacaksınız
Bazen böyle arasanız bile Fulhamda kalmış mesela oyun içine girip arsenal klüp sayfasına gir çık yapın arsenal sayfasında kalın bu menüye tick atip çekin düzelene kadar
O sayfaya gelmemle Arsenal buraya geldi..
Şimdi tek yapmam gereken buraya tick atmak
Tick attım ve bütün sakatlıkları temizledi
Bir de oyun içinden bakalım
Gördüğünüz gibi timber ve diğerlerinin sakatlıkları yok oldu
-
Paylaşım için teşekkürler.
Bunun direkt aktif etme konusu var istersen bir göz at
https://forum.donanimhaber.com/fm-in-game-editor-aktif-etme-sadece-epic-surumu--159521505 -
rar şifresi istiyor
-
şifre tdg6661 olabilir.
-
cenko17 pm den yazamıyorum sana. link lazım bayraktararmagan at gmail nokta com a atabilir misin
-
quote:
Orijinalden alıntı: arguesscenko17 pm den yazamıyorum sana. link lazım bayraktararmagan at gmail nokta com a atabilir misin
@cenko17
-
Özür dilerim diğer konu da paylaşıldığı için bakmamıştım buraya
Evet rar şifresi ; tdg6661
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X