Fm 24 Bedava Oyun İçi Editör
Öncelikle selamlar.Daha önce paylaşıldıysa şimdiden özür dilerim araştırmadım paylaşıldı mı diye ama internette bu konuyu arayan bir çok kişi gördüğüm için ve bende bu olayı bildiğim için anlatmak istiyorum
Fmrte ve oyunun kendi oyun içi editörün yaptığı nerdeyse her şeyi yapan bu tablo size ücretsiz olarak bunları yapmanıza imkan sağlayacak
İlk olarak Cheat Engineyi indirin
Daha sonra ;
https://fearlessrevolution.com/download/file.php?id=59375&sid=3dde851559eafc11ff2dfa91ec53223d
Bu linkten tabloyu indirin oyunun son sürümüyle uyumlu eski sürümleriyle uyumunu bilmiyorum.Epicden aldıysanız çalişiyor..
Programı açarken always-yes bölümüne her seferinde basacaksınız
Oklarla işaret ettiğim yerlerden önce siyah ok olan yere basın sonra açılacak menüde fm yi seçin ve alttan run tableye basın.Yüklenince karşınıza ana menü çıkıyor.O çıktıktan sonra
Diyelim ki oyuncunuzun ca/pa sını değiştirmek istiyorsunuz;
Öncelikle bu benzersiz id sini bulun oyuncunun daha sonra
id yi bu bölümü yazıp search yapıyorsunuz.aradığınız kritere göre seçmelisiniz klüp arayacaksınız klüb seçeneğini seçin
Programın görmesi için hem buralara tick atacaksınız hem de oyun içinde adama traorenin profilinde durmaya devam edin
Gördüğünüz gibi geldi tek yapmam gereken bu bölümden 154 yerine değiştirmek istediğim rakamı yazıp ok basmak yazdıktan sonra yapmanız gereken ekstra bir işlem yok
Diğer değiştirmek istediğiniz her şey yine aynı mantıkla yapılıyor
Cliff Empire Resmi Türkçe Dil Eklendi
|
Dirt 3 Complete Edition yardım ?
|
Dirt 3 Complete Edition yardım ?
|
Son Giriş: 2 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 2 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 209
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 5.745 (Bu ay: 1.557)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 116 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Sıcak Fırsatlar