Şimdi Ara

arma 3 de oyun içi iletişim nasıl oluyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
14.191
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selam arkadaşlar steam den arma 3 aldım fakat oyun içinde iletişim kuramıyorum oyun içi iletişimde tuş kombinasyomu nedir yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekürler

• Yapay Zekanın Yanıtı

ARMA 3'te Oyun İçi İletişim

ARMA 3'te, oyuncular takım arkadaşlarıyla iletişim kurmak için çeşitli seçeneklere sahiptir. Bu seçenekleri etkin bir şekilde kullanmak, görevi tamamlama ve oyun deneyimini geliştirme açısından çok önemlidir.

Sesli Konuşma:

• Sesli konuşma özelliğini kullanmak için "arma 3 konuşma tuşu"na basın. Bu, takım arkadaşlarınızla gerçek zamanlı olarak konuşmanıza olanak tanır.
    • "arma 3 mikrofon tuşu"na basılı tutarak konuşabilirsiniz.

Telsiz:

• Telsiz iletişimi için "arma 3 telsiz tuşu"nu kullanın. Telsiz, daha uzun mesafelerde iletişim kurmak için kullanılır ve oyun içi telsiz kanallarına erişim sağlar.
    • Farklı telsiz kanalları arasında geçiş yapmak için kanal düğmesini kullanın.

Metin Sohbeti:

• "arma 3 chat tuşu"na basarak metin sohbeti kutusunu açabilirsiniz. Metin sohbeti, sesli iletişimin mümkün olmadığı durumlarda kullanışlıdır.
    • Metin sohbeti kutusunda, takım arkadaşlarınıza ve diğer oyunculara mesaj gönderebilirsiniz.

Komutlar ve İşaretler:

• Oyun içi komutlar, takım arkadaşlarınızla hızlı bir şekilde iletişim kurmanın bir yoludur.
    • Ayrıca, oyun içi işaretleri kullanarak takım arkadaşlarınıza belirli yerleri veya düşmanları işaret edebilirsiniz.

Etkin iletişim, ARMA 3'teki başarının anahtarıdır. Oyun içi iletişim araçlarını etkili bir şekilde kullanarak takımınızla koordine olabilir ve görevlerinizi daha kolay tamamlayabilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • arkadaşlar bilen varsa lütfen yardım cı olsun sesli chat olayını çözemedim bulacagım diye kaç sefer g harfine basıp kendi el bombamla intihar teşebbusun de bulun dum :) yardımcı olursanız sevinirim
  • Kontrollerden multiplayer diye bir kısım olması lazım, orada voice chat yazar. O tusla konuşursun. Bir de kanal değiştirme tuşları var. Direct communication etrafındakilerle konuşma, group channel grubundakilerle telsiz üzerinden konuşma, side channel tarafındakilerle telsiz üzerinden konuşma, global channel ise herkesle konuşmaya yarar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.