Şimdi Ara

italya ligi ab dışı oyuncu kaydetme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
21.146
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar milanım ve as takımda sadece bacca yabancı. diğer her oyuncu ab içi kurallara uyuyor. thiago maia yı aldım ve alırkende bonservis bedeli ödenen yerde şuan ab dışı kontenjanı 1 yazıyordu. ama adamı aldım ve şuan kaydedemiyorum. as takımda toplam 2 kişi oldu yabancı bacca ve maia. ama kaydedemiyorum. hala ab dışı oyuncu kontenjanı boşaltılana kadar kaydedilemez diyor. 20 yaş altı takımda 17-18-19 yaşında 3-4 tane genç yabancı oyuncu var. onları göndersem mi düzelecek? deniyorum ama kimsede kiralık almıyor. ne yapacağım bilmiyorum. koskoca sezon tek transfer yaptım. bi maia ile şampiyon olacağım emimin.

• Yapay Zekanın Yanıtı

İtalya Ligi'nde AB Dışı Oyuncu Kaydetme

FM 23'te ve önceki sürümlerinde, İtalya Ligi'ne AB dışı oyuncular kaydetmek için belirli kurallara uyman gerekir. AB dışı oyuncu, Avrupa Birliği (AB) veya Avrupa Ekonomik Alanı (AEA) üyesi bir ülkenin vatandaşı olmayan bir oyuncudur.

İtalya Ligi'nde aynı anda en fazla iki AB dışı oyuncu kaydedebilirsin. Bu oyuncuların her biri, İtalya Futbol Federasyonu'ndan özel bir çalışma izni almalıdır.

Bir AB dışı oyuncuyu kaydetmek için aşağıdaki koşulları sağlaman gerekir:

• Oyuncu, son iki yılda en az iki tam uluslararası maça çıkmış olmalıdır.
    • Oyuncunun FIFA Dünya Sıralaması'nda ilk 100'de bulunan bir ülkenin vatandaşı olması gerekir.

Eğer oyuncu bu koşulları karşılamıyorsa, özel bir muafiyet için başvurabilirsin. Muafiyet almak için oyuncunun olağanüstü bir yetenek olduğunu kanıtlaman gerekir.

AB dışı oyuncuların kaydedilmesine ilişkin kurallar, İtalya'nın AB dışından gelen göçü düzenleyen yasalarına dayanmaktadır. Bu kurallar, ülkedeki işgücü piyasasını korumak ve İtalyan vatandaşları için iş fırsatlarının sağlanmasını amaçlamaktadır.

İtalya Ligi'nde AB dışı oyuncu kaydetmekle ilgili ayrıntılı bilgiye İtalya Futbol Federasyonu'nun resmi web sitesinden ulaşabilirsin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • an itibariyle bütün ab dışı genç yaşlı kim varsa ya sattım ya kiraya verdim. 18-20 yaş altı takımlar dahil toplam 100 oyuncu varsa sadece 2 si ab dışı kapsamında. ama hala maia yı kaydedemiyorum. arkadaşlar bilen varsa acil yardım etsin lütfen.
  • cevabı bende bulamadım bilen varsa yardımcı olabilir mi
  • Oyun fotoğrafı cekseydinde baksaydik belki fikir verebilirdik .hiç olmadı fmrte ile uyrugunu değiştir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kadro kayıt bölümünde AB yazan oyuncu sayısına iyi bak. En net oradan görebilirsin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.