Şimdi Ara

mafia 3 kasma sorunu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
14.241
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • tüm ayarlar ultra lowda ama farketmiyor fps 20 25 arası 1 bile üstüne çıkmıyor nette araştırdım çoğu kişi bu sorunu yaşıyor oyunla alakalı optimasyon sorun var deniyor bu doğrumu yada başına gelen vamrı

• Yapay Zekanın Yanıtı

Mafia 3 Kasma Sorunu: Çözümler ve İpuçları

Mafia 3 Kasma Sorunu

Mafia 3'ün lansmanından bu yana birçok oyuncu, oyun oynarken kasma problemleriyle karşılaştığını bildirmektedir. Bu sorun, özellikle "Mafia 3 Definitive Edition" sürümünde yaygındır.

Mafia 3 FPS Sorunu

Kasma sorunu genellikle FPS (saniye başına kare sayısı) düşüklüğüne neden olur. Mafia 3'te FPS sorunu, oyunun akıcı bir şekilde oynanmasını zorlaştırabilir ve oyun deneyimini olumsuz etkileyebilir.

Mafia 3 kasma sorununu çözmek için uygulayabileceğiniz birkaç çözüm bulunmaktadır:

• Grafik Ayarlarını Düşürün: Grafik ayarlarını minimum veya orta seviyeye düşürmek, FPS'yi artırabilir ve kasma sorununu azaltabilir.
    • Oyunu Yeniden Yükleyin: Bazı durumlarda, oyunu yeniden yüklemek bozuk dosyaların onarılmasına yardımcı olabilir ve kasma sorununu çözebilir.
    • Sürücüleri Güncelleyin: Grafik kartı sürücülerinizi en son sürüme güncellemek, Mafia 3'ün performansını iyileştirebilir ve FPS'yi artırabilir.
    • Windows Güncellemelerini Yükleyin: Windows işletim sisteminizi en son sürüme güncellemek, oyunlarla ilgili sorunları çözebilecek çeşitli hata düzeltmelerini içerebilir.
    • Oyun Önbelleğini Temizleyin: Oyun önbelleğini temizlemek, bozuk veya eski dosyaları kaldırarak Mafia 3'ün performansını iyileştirebilir.
    • Virüsten Koruma Yazılımını Devre Dışı Bırakın: Bazı durumlarda, virüsten koruma yazılımı Mafia 3 ile çakışabilir ve kasma sorunlarına neden olabilir. Oyunu oynarken virüsten koruma yazılımınızı geçici olarak devre dışı bırakmayı deneyebilirsiniz.

Yukarıdaki çözümleri uyguladıktan sonra Mafia 3 kasma sorunu devam ediyorsa, oyunun destek ekibiyle iletişime geçmek faydalı olabilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Oyun optimizasyon özürlü.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kendomen

Oyun optimizasyon özürlü.

bunun için ne yapıcaz biz yada patch update v.s beklıyeceğiz
  • Başka yol yok beklemek zorundayız.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kendomen

Başka yol yok beklemek zorundayız.

anladım hocam tamam
  • mesajım bulunsun ılgılı guncelleme geldıgınde bılgımız olsun en azından,
    takıla takıla bi yerlere kadar geldik oyunu bıraktım patch gelirse devam ederiz

GT 740 Ekran kartı 1GB
    8 GB ddr3 ram

ara ara kasıyor hasta ediyor beni..
  • i5 6500 Skylake İşlemci
    MSI GTX 1060 6GB Ekran Kartı
    16GB 2133 Mhz Ram
    2TB Sata3 Toshiba Sabit Disk
    256GB Samsung EVO SSD

Benim bu bileşenlerle oyun bildiğin yere çakılıyordu. 2 saniyelik donmalar mı dersin stutter mi dersin araç sürerken ya da aksiyon anlarında patlama sahnesi silahla çatışma felan felaket. Oyun kaç defa güncellendi bana mısın demedi. İnternetten benzeri donanımlar için performans videolarına bakayım dedim, milletin oyun yağ gibi akıyor en ufak bi sorun yok. Oyunu SSD'ye aldım değişen bir şey yok. Sonra MSI Afterburn ile oyunun değerlerine baktım. İşlemciyi %100 kullanıyor, dedim herhalde darboğaz yapıyor ama adamlar 6400 işlemciyle çok rahat oynuyorlar. 30FPS kilidini açıyorum oyunda kasma kalmıyor ama 30fps ile de adam vurmak kolay olmuyor hedefi kaçırıyorum.

Sonra yine istatistiklere göz attım GPU kullanımı %98'i gösteriyor kasma anlarında 0'a düşüyor. Bellek saati 4000Mhz'den 400'lere geriliyor. Dedim herhalde bu otomatik olarak iyi ayarlayamıyor oyunda yine darboğaz yapıyor. MSI Gaming App'ı kurdum, açtım gaming modu sabit performans kullanmaya başladı ve elektriği daha fazla harcamaya başladı haliyle, ama oyunda gram kasma takılma kalmadı. Sanki yeni bir oyun oynuyorum. Muhtemelen driver sorunları bunlar. Sistemi iyi olan ekran kartını manuel moda alsın değerleri sabitlesin. ben sonuç aldım oyun şimdi harika görünüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KarapathiaN -- 16 Mart 2017; 9:53:21 >

• Hicbir programa gerek yok laptobunuz veya masauatunuzün ekran görüntü kalitesini düşürün kazanlar için oyundan değil pcnizden görüntü ayarını 800x600 veya 1024x50 yapın oyun başlarken alt gr ve entere basın fps articaktir kasma işi olmucaktir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.