Şimdi Ara

Araçda Boya Değişen yok ama 72bin hasar kaydı var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
2.150
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar bugün başıma gelen bir olayı anlaticam şaşkınlık içerisindeyim sahibinden de bir araba beğendim opel 2 parca lokal boyasi var sadece degisen parca yok sadece plastik tampon degişmiş expert de birsey cikmiyor ilanda hasar kayitli yaziyordu bende tampon değiştiyse 2-3 birşeydir diye pek önemsemedim arabayi gormeye gittim begendim almaya karar verdim kapora biraktim pazartesi notere gidecektik nasil unuttum bilmiyorum ama hasar kaydini sormayi unuttum akşam evde plakayi sorgulattigimda başka araba çıktı arac opel plaka tramer sorgusunda mazda3 göründü ve hasar kaydı yoktu bunun üzerine adamı aradım adam 72bin tl hasar kaydı oldugunu söyledi range rover marka lüks araca arkadan 8/8 carptigi için bu araca yazılmış karşı tarafin masrafı bu nasıl iş anlamadım çok canım sıkıldı
    Araçda Boya Değişen yok ama 72bin hasar kaydı var

Düzenleme: Değerli yorumlarınız için teşekkürler. Bugün kaporamı almaya gidecem, adamla konuştum vericek ailemin emniyet de çalıştığını biliyor biraz gözünü korkuttum çarpmaya cesaret edemez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wrogman123 -- 17 Aralık 2017; 12:24:33 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Olay nasil olmus neymis felan geç hocam.

Kaporani geri al vermezse cirkefe yat cemkir...olmazsada su ic paranin ustune gerekirse ama araci alma

Iki uc bin tl hasar kaydini ilana yazmayabilirsiniz aliciya soylemeyebilirsiniz(ki alakasi yok 100 tl bile olsa etik olarak soylemek lazim)..hadi diyelim...

72 bin tl nedir yahu..cevremdeki arabasi olan tum insanlarin toplam hasar kayitlari 72 bin tl diildir...
  • tamponuyla range'i 72milyar pert etmiş

sel hasarı olabilir . çalınma olabilir . araç refüje çıkıp alttan komple hasar almış olabilir
  • Benim bildiğim karşı tarafın hasarı sizin araca yazılmaz hocam. Ruhsattaki şasi numarasıyla aracın üstündeki şasi numarasını karşılaştırın bi.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Karsi tarafin hasari yaziliyo olayini ilk kim cikardiysa bunlar da devam ediyor. Arac alttan kazali olabilir veya sel hasarli. Airbagler vs patladiysa 72bin tlye varmistir hasar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sizin kapora gg olmuş desenize...

• Olay nasil olmus neymis felan geç hocam.

Kaporani geri al vermezse cirkefe yat cemkir...olmazsada su ic paranin ustune gerekirse ama araci alma

Iki uc bin tl hasar kaydini ilana yazmayabilirsiniz aliciya soylemeyebilirsiniz(ki alakasi yok 100 tl bile olsa etik olarak soylemek lazim)..hadi diyelim...

72 bin tl nedir yahu..cevremdeki arabasi olan tum insanlarin toplam hasar kayitlari 72 bin tl diildir...

• Plaka ya çalıntı ya da sahte alma o aracı hatta trafiğe şikayet et

• tramerde yazan hasar tutarları sigortadan kim ne kadar para alırsa o tutar çıkıyor

yani şöyle söyleyeyim bir kaç ay önce mercedes vitoya arkadan çarptım 8/8 suçluydum

ben kendi masrafımı cebimden yaptırdım benim aracımda tramer sorgusunda çarpma : "tutar yok"

diğer araç da 8 bin tl görünüyor

o yüzden adam sizi yiyor muhtemelen
  • arkadan vuran kişinin hasar kaydı sizde çıkmaz sadece çarpma yazar

• O araba büyük ihtimalle sel hasarlı ya da alttan hasarlı. İkisi de birbirinden beter. 3-4 parça değişen boya olsun ama bu tip hasar olmasın. Düzen tutmuyor sürekli bi parçası sorun çıkarıp duruyor. Kaporta hasarları öyle değil, bakarsınız usta güzel yapmış mı yapmış, o zaman sorun çıkmaz ondan. Bence vazgeçin almaktan

• Karşı tarafın hasarı , hatalı olduğunda sana yazılırı kim çıkardıysa .........

Sahtekar dolandırıcılar.

• Araç change yapılmış olabilir ,72 bin hasarlı bi aeacı toplamak yerine çalıntı veya yurt dışından aynısını getirip change yapılıyor bencede o aracı almasanız iyi olur

• Adam ilana hasar kayıtlı diye yazmış .Büyük ihtimal kaporanıxı geri vermeyecektir Ne kadar kapora verdiniz bilmiyorum ama bu aracı almayın.72.000 hasar kaydı çok .Söylediği şeyde hikaye sizi kandırmaya çalışıyor

• Hocam dikkatli ol.

• Değerli yorumlarınız için teşekkürler. Bugün kaporamı almaya gidecem, adamla konuştum vericek ailemin emniyet de çalıştığını biliyor biraz gözünü korkuttum çarpmaya cesaret edemez.

• Amaç araç satmak değil kapora almak

• Araba ne kadar beya

• var mı bir gelişme
  • Hata sizdeyse karşı tarafın parası sizde çıkar. Yani masrafı kimin sigortası ödediyse onda çıkar. Örnek de vereyim itiraz olmasın, kendi arkadaşım aracıma çarpmıştı, hatalı o olduğu için sigortasından yaptırdık, benim tramerde rakamsız, onun tramerde rakamlı şekilde kayıt çıkarıyordu. Bu arada sorgulamaları şasi numarası üstünden yapın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi diatta1903 -- 17 Aralık 2017; 21:42:18 >
  • Terörle mücadeleye ihbar et. Zulümdür bu.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.