Şimdi Ara

Lisede Sözel bölümde Matematik kaç saat ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
0
Favori
11.023
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Yapay Zekanın Yanıtı

Lisede Sözel Bölümde Matematik Kaç Saat?

Sözel bölümlerde matematik dersi, öğrencilerin analitik düşünme ve problem çözme becerilerini geliştirmelerine yardımcı olmak amacıyla yer almaktadır. Lise sözel bölümünde matematik derslerinin haftalık ders saati şu şekildedir:

9. Sınıf: 3 saat 10. Sınıf: 3 saat 11. Sınıf: 2 saat 12. Sınıf: 2 saat

Toplamda, sözel bölüm öğrencileri lise boyunca 10 saat matematik dersi almaktadır. Bu dersler, cebir, geometri, trigonometri ve istatistik gibi konuları kapsamaktadır.

Sözel bölümde matematik dersleri, öğrencilerin diğer derslerde edindikleri bilgileri desteklemek ve günlük yaşamlarında karşılaştıkları matematiksel problemleri çözmelerine yardımcı olmak için tasarlanmıştır. Bu dersler, öğrencilerin üniversite eğitimleri ve iş hayatları için gerekli olan matematiksel temel sağlamaktadır.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • varmı bilen? sözele giden biri kaç ders matematik görüyor ?
  • lise 3 deyim geçen sene 2 ders vardı bu sene geometri görüyoruz.
  • lise 2 de 0
  • seçmeli olarak görürler lise 2 de hiç yok 3 te seçmeli olarak var diye biliyorum en fazla 2 saat
  • Seçmeli olarak haftada 2 saat

Lise2

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eXeM0 -- 4 Nisan 2010; 16:12:37 >
  • hmm güzelmiş peki ders saati en fazla olan ders hangisi ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Günde 3 Saat AYT Matematik
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • sanırım bu okuldan okula değişiyo bizde bu sene ygs ye girceğimiz için 2 sa mat verildi + yanında 2sa de biyoloji ekledilerr
  • 0 yok çünkü sözelde matematik tm ve sayısalda var.
  • Sözeldeyim.Hafatada 2 saat. O da seçmeli olarak.Ama tabii biz seçemiyoruz.
    Ayrıca geometri, biyoloji,fizik,kimya 0 saat
  • bizde lise 2 de yoktu lise 3 dede yok bakalım seneye olcakmı
  • Toplam 3 yıl içinden, bir yıl haftada 2 saat seçmeli matematik adı altında görüyorsun. ÖSS muhabbeti olduğu için son yıl olması muhtemel. Fakat kafaya takılacak bir durum değil. Hocalar not konusunda sıkıntıya sokmuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi powermoon -- 4 Nisan 2010; 16:42:04 >
  • 2saat ama ilkokul konuları işliyorlar galiba
  • Eğer bu mentalite ile düz lise okuyorsan hemen mesleğe geç imkan varsa tabi.İlerde çok sıkıntı çekebilirsin çünkü.Sözelcide olsan az çok matematik yapman gerekiyor rakiplerine fark atabilmek için.
  • bırak bu işleri ya ben de sözel düşünüyodum ama kendimi bi anda sayısal da buldum.İYİKİ SAYISALA GELMİŞİM ZATEN SÖZELE GİDİP TE ÜNİVERSİTEYE GİTMEK BENCE % 0,1 gibi bişey
  • quote:

Orijinalden alıntı: ismailovic

bırak bu işleri ya ben de sözel düşünüyodum ama kendimi bi anda sayısal da buldum.İYİKİ SAYISALA GELMİŞİM ZATEN SÖZELE GİDİP TE ÜNİVERSİTEYE GİTMEK BENCE % 0,1 gibi bişey

abartmayalım...

ama yıllarca görmeyince kpss'de sorun çıkarıyor ileride onu da inkar etmemek lazım...
  • quote:

bırak bu işleri ya ben de sözel düşünüyodum ama kendimi bi anda sayısal da buldum.İYİKİ SAYISALA GELMİŞİM ZATEN SÖZELE GİDİP TE ÜNİVERSİTEYE GİTMEK BENCE % 0,1 gibi bişey

Sen öyle san.Etrafımda bi ton örneği var.
  • quote:

Eee peki TS puanı ile alan fakülteleri kim dolduruyor ? Saçma saçma konuşmayın Allah aşkınıza.
  • seçmeli olarak 3 ders görüyoruz (lise2)
  • Yok hocam
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.