Aga hayattan tad alamıyorum.Yaşım 24.Mesleğim,işim,ciddi ilişkim,üstüme ev,araba var.Ama tad alamiyorum.Niye boyle oluyor. Namaz kılan da birisiyim ama geçmiyor |
Hayattan tad alamıyorum
-
-
Yaşım 24, bunların hiçbiri yok ve ben de tad alamıyorum hocam.
-
yav olm dişçi olmuşsun işte takıl ne güzel benim hayatı 10 dk yaşasan kafayı yersin
knk bu arada benim 14 yıllık kanal tedavili dişim vardı diş ortadan ikiye çatladı bi parçası sallanıyor bazen de hayvan gibi ağrıyor kanal tedavili diş niye ağrır ki ? Dişçiye gittim adam ben sadece çekim yaparım buna sen üniversite hastanesine git dedi kaplama vs mi olur benim dişe sence ne olur ? bi de ağzımda değişik bi tat var koku da mı yapıyo bu -
Ev dededen kaldı.Arabayı da babam almiştı üni 5 ken.Meslek de diş hekimi
-
Yaşın genc çektirme.Rontgenin yok gerci ama kök ucunda iltihabi durum yoksa kanalların sökülüp kaplama yaptirabilirsin.Veya pinli dolgu yani vidalı dolgu
-
Kanal sökülmesi derken yenilenmesinden bahsediyorum tabiiki
-
hocam 1 hafta önce röntgen çekildi zaten o diş için eski dolgu çıkmıştı yenisini yaptı adam başka da bir sey demedi iltihap olsa söylemez miydi ? 1 haftada yeni iltihap oluşur mu ? -
Herife bak sen; evi var, arabası var, iyi bi mesleği var, ve en önemlisi namaz da kılıyor ama hayattan tad alamıyormuş.. Tek derdin bu olsun, otur oturduğun yerde derim. Senin durumunda daha kötü olanları düşün, onların bulunduğu yerleri gez dolaş, kendi gözlerine gör, o zaman belki bu tad alamama olaylarını unutursun
-
Agrin devam ediyor mu halen.Devam ediyorsa kanallarin sokulup tekrardan orasi steril hale gelip temizlenmesi lazim hocam.2 3 seans sürer.Yasin 50 lerde olsa hic ugrasma cektir derdim
-
ağrı bir sey yedikten sonra oluyor hocam sıcak soğuk vs temas edince herhangi bir ağrı yok ben gece dişlerimi sıkıyorum bi de uyurken herhalde onun yüzünden de o çatlak dişin ağrıyabileceğini düşünüyorum yani iltihaplı olsa nasıl bi ağrısı olur ? -
Zonklayıcı nabız atar tarzda bir agrin yoksa sıkıntı yok
-
Mis gibi hayatın var tat alamıyorum diyorsun. Yani diyorsun ki ben yaşamayı bilmiyorum. Yani diyorsun ki baharat var karabiber var pulbiber var güzel bi steak yaparız. Ama ortada steak yok. Hahahahaaa -
hocam olsa doktor demez miydi yani daha 1 hafta önce baktı filme bu iltihaplanma olayı 1 haftada başlamaz herhalde ? zonklayıcı ağrı da olabiliyor bazen kıllandım şimdi -
Tatlandırıcı kullan.
-
seninle yer değiştirelim birazda ben tat almayayım
-
Hep almaya alişmişsın ve bedavaya çoğu insanın ömrünü harcadıklarına kolayca erişmişsin bu durum iyi değerlendirilenezse psikolojik bunalıma erken götürür insanı.Acilen insanlara karşılıksız vermeye başlamalısınız.Bol bol sadaka verin.Islam sadece nemaz kilmak değil.Namaz kişinin kişisel sorumluluğu.Allahın dinine hizmet etmelisiniz.Psikolojik buhrana birebirdir. -
Konudaki yorumlar çok saçma olum. Adamı tanımadan etmeden; neler yaşadığını, geçmişten bugüne nasıl geldiğini bilmeden saydırmış herkes Kendinizde yok diye her şeyi para, araba, ev, manita falan sanmayın.
Hocam neden bu durumdasın onu bilemem ama madem işin gücün paran falan var, o zaman bol bol gez derim. Baya ufuk açıcı ve can sıkıntısını büyük oranda gideriyor.
-
Elimden geldiğince yapıyorum hocam.Teşekkür ederim değerli yorumlariniz için
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Yaşım 24, bunların hiçbiri yok ve ben de tad alamıyorum hocam. |
Herife bak sen; evi var, arabası var, iyi bi mesleği var, ve en önemlisi namaz da kılıyor ama hayattan tad alamıyormuş.. Tek derdin bu olsun, otur oturduğun yerde derim. Senin durumunda daha kötü olanları düşün, onların bulunduğu yerleri gez dolaş, kendi gözlerine gör, o zaman belki bu tad alamama olaylarını unutursun |
Benzer içerikler
- sabah ezanında uyanmak
- deichmann orjinal mi
- çirkin erkek
- pimapen kapı açılmıyor
- göz doktoru rapor verir mi
- prompt mühendisliği
- yeşil nasim
- türk çay emojisi
- telegram indirim kanalları
- exxen filmleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X