Şimdi Ara

Dershaneden verim alamıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
785
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yaklaşık 1 aydır dershaneye gidiyorum ama hiç verim alamıyorum. Konular aşırı hızlı anlatılıyor bazı konuları da kaçırdım. Üstüne üstlük 1 aydır doğru düzgün çalışma yapamıyorum. Derse giriyorum anlamadan çıkıyorum. Kendimde doğru düzgün çalışamıyorum ne yapacam kafayı yemek üzereyim. Evde çalışamıyorum ya bilgisayar ya telefon ikisinde bir oyalanıp duruyorum. Üstüne üstlük dershane için sayısal yazıldım ancak dilden girmeye karar verdim fakat seviye sınavlarında ayt'de dahil. Düşmek istemediğimden onlara da çalışmak zorunda kalıyorum ve bu nedenle ingilizceye zaman ayıramıyorum. Kafayı yiyecem. Aileme şimdi gidip dershaneden verim alamıyorum desem niye yazdırdın diyecekler haklılarda ben kendim gittim yazdırttım. Sadece kütüphanesini ve soru çözümü olması bakımından seviyorum bu nedenle iptal etmekte istemiyorum ancak konular anlatılmıyor doğru düzgün. Hocalar yetiştirmek için çok çok hızlı anlatıyor.

Tyt az buçuk fen dersleri harici temelim var. Matematikte bir fonksiyonlar konusu sıfır biliyorum bir de problem hiç çözmedim onlarda zorlanıyorum. (Problemi kurmada zorluk yaşıyorum.) Türkçem kötü sayılmaz. 0 soru çözerek 18 doğru yapmıştım ilk girdiğimde. Sosyal en çok net aldığım yer. Şimdi hazirana kadar yetişir mi tyt düzgünce çalışmayla? Yetişmeyecek diye korku sarmaya başladı beni.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Master -- 13 Kasım 2019; 15:35:8 >

• hocam ben de aynı durumdayım yetiştirmeye çalışmaktan başka çaremiz yok bu saatten sonra

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Önce senin karar vermen gerekiyor, dilden gireceğim demişsin ama soru çözümü ve kütüphanesi için kalıyorum demişsin. Kütüphane il halk kütüphanesi var orada da çalışabilirsin. Ama sırf kütüphane ve soru çözümü için dershanede kalmak ahmaklık olur, hele de zaman korkun varken.. Dersleri anlamıyorsun ve dershaneye gidiyorsun, muhtemelen derslerin haftaiçi haftasonu bayağı yoğundur ve okul sonrası o yorgunlukla bir de üstüne eve gidip çalışamıyorsundur. Ben de dershanedeydim bıraktım verim alamayınca. Tavsiyem dershaneyi ya bırakmanız ya da bir karar vermeniz. Dilden girecekseniz de dershaneyi kesinlikle bırakın çünkü 1-2 ay sonra TYT tamamen biter hiç yüzüne bakmazlar o zaman dershane sizin için kabusa döner, boşuna gidersiniz. Ve bir de üstüne dershaneye ayırdığın zamanda dil çalışsan mükemmel şeyler yapabilirsin. Dilciyim bu konuda da sorun yaşarsan yardımcı olabilirim.

• phosphorus kullanıcısına yanıt
    Senin kaçıncı mezundu geçen senede burdaydin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hayattan zevk alamıyorum
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.