Şimdi Ara

İnternet bağlantısı; tam randıman alamıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
301
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar sorunumu şöyle anlatmak istiyorum. Bilgisayarı açıyorum, internette dolaşıyorum sorunsuz, sonra bilgisayarı uyku moduna alıp içeri gidiyorum. Geri gelip uyku modundan çıkarıp internete girmeye çalıştığımda çok geç giriyor yaklaşık 5-10 dk bağlanmasını bekliyorum. Sağ aşağıdaki internet bağlantısı ikonunda sarı ünlem işareti çıkıyor, sonra sönüyor, internet tarayıcısını açıyoru, internet bi geliyor bi gdiyior gibi oluyor yani bağlantıdan tam randıman alamıyorum hatta bağlanmıyor, takii bilgisayarı açık bırakıyorum bi 5-10dk bekliyorum ancak o zaman normal bi bağlantı geri geliyor. sorun neden kaynaklanıyor olabilir acaba?

İşletim sistemim Windows 7, internet sağlayıcım uydunet

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 007jami -- 25 Ağustos 2013; 23:46:35 >

• Uyku sonrası sersemliği yasıyor driver güncellemeyi dene olmazsa sarı işaret olduğu zaman ustune tıkla deaktif sonrada aktif et...Beklemezsin...
  • aynen öyle uyku sonrası sersemlik driver güncellemek derken, ethernet portunun, dolayısıyla anakartın driver güncellemesi mi?
  • yardım bekliyorum hala?
  • yanlış hatırlamıyorsam uyku modunda interneti kesmeme ile ilgili bi ayar olucaktı w7 de yoksa direk uykumodunu kapat kesin çözüm
  • uyku modunu kapatmak diye bir durum yok, çünkü ben uyku moduna kend,m alıyorum uzun süre pc açık kalmasın diye
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.