Şimdi Ara

Konsola alıştıktan sonra PC de oynamaktan zevk alamamak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
1.128
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evet beyler bendeki durum şahsen bu Konsola alıştıktan sonra FPS oyunlarına da bi nebze olsun alıştıktan sonra PC de oyun oynamak bana gram zevk vermiyor. Gamer pc ye de sahibim ama yok eskiden başından kalkmadığım oyunlardan (Diablo3, Far Cry3, AC serisi BF serisi) gram zevk almıyorum. Bu oyunları hala seviyorum ama klavye mouse ile oynamaktan zevk almıyorum artık bunları konsolda tercih ediyorum.

Sizde de böyle bir durum var mı?

• O kol titreyecek abi titremeyen fareyi ne yapayim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir zamanki benim halim. Xbox 360 satıp gamer pc aldım 3000 TL ye. Sonra oyunlardan zevk alamayıp satıp ps4 aldım geri.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynı durum bendede var. Insanın bır sure sonra klavye mause sıkıyo.

• Ps 2 yi aldığından beri aynı şey bende de var. Pc de gram zevk alamıyorum. Titremiyor abi. Titremiyor fare. Ben arabayla çarpınca hissetmek istiyorum. Pc de his yok. Grafik var birtek. Gerçi ps4 ten beri arada fark kalmadı.

• Dun gece bf3 oynayayım dedim, bu durumu yaşadım :) alışınca pc tat vermiyor...

• Controller

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Pc de adam gibi dövüş oyunu olmaması
    geçen hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Wow dışında pc de oyun oynamıyorum neredeyse 4 yıldır.

• yatarak oynamak varken kambur bir sekilde klavye ve mouse ile niye oynayalim. hem oyun kasicak mi derdi de yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bloo. -- 8 Ağustos 2014; 0:42:51 >
  • Aynısını yaşıyorum ps2 dönemi bitince ps3 almadım PCye geçmiştim tekrar bir türlü zevk alamıyordum, ps4 alınca fark ettim sorunun neyde olduğunu
  • Aynı ben Max Payne serisini yine bitirmek istiyorum,indirim kolluyorum ama bir yandan pc'de açıp oynayasım gelmiyor. 2001 oyunu Max Payne Ps4'e gelsin istiyorum resmen
  •  Konsola alıştıktan sonra PC de oynamaktan zevk alamamak
  • Fare ile kontrol daha iyi olsada dualshock a alıştığın zaman fare çok yavan kalıyor
  • Ayni durumu yasamaya basladim. Neyse ki onceden logitech f710 vardi,onunla hallettim biraz olsun. Sanada tavsiye ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Gazali0407

yatarak oynamak varken kambur bir sekilde klavye ve mouse ile niye oynayalim. hem oyun kasicak mi derdi de yok

Aynen en büyük sorun bu.Konsolu yatarak kullandığımdan değil de en azından belirli bir mesafem var,koltuğuma oturuyorum PC'de sırtım ve boynum ağrıyor 1 saat oynadıktan sonra PC'de de öyle az buz oyun oynamıyorum ama konsolu her halükarda tercih ederim ve başlıca sebebi budur.Yılda bir donanım yenileme geyiğinden daha büyük bir sıkıntı bence bu.
  • pc yoruyor insanı gerçekten ama 2sinin de yeri ayrı tabi
  • Aynısı bana da oldu. Ama oyuna göre değişiyor.

• Ben dune kadar 10000 TL lik pc topla.
    Ya da Alianware Monster MSI leptop al.
    Ps 4 ten iyi sistem olur ne yapacaksin konsolu ??

Diyen insanlarin en onde bayrak sallayan adamdim.

Simdiyse bilgisayarin programlar web vs islevlerde kullanilmasinin dogru oldugunu dusunuyorum.

Bunu dusunmemde Apple'in mac os x isletim sistemiyle tanismamin cok faydasi oldu.

Windowsta ancak oyun oynayacaz diye en iyi isletim sistemi saniyorduk.

Yani bilgisayarin zaten programlari sistemleri agir.

Bir de oyun yuklemek hangi isletim sistemi olursa olsun cok anlamsiz geliyor artik bana.

En guzeli bilgisayarini siradan biriysen face vs icin kullan guzelce istersen ac film izle.

Konsol al ve doyasiya oyununu oyna.
    Cok yakinda derslerim icin bir Apple Macbook Air alacagim.
    Bilgisayarima bir tane oyun yuklemeyecegim gelecekte.

• Bende de aynı durum var kesinlikle.
    Ve benim yaşadığım en büyük sorun, bilgisayarda oyun oynarken bi kasıntılık var gibi hissediyorum sürekli.
    Yani oyun kasıyormuş gibi değil tam olarak ama anlatamıyacağım şekilde bi kasıntılık oluyor oyunda. Konsoldaki kadar akıcı gelmiyor nedense.
    Tuhaf bi hissiyat ama dediğiniz gibi zevk alamıyorum kolay kolay bilgisayarda oyun oynamaktan.
  • çok iyi ya herkes aynı duygulara sahip. ben biraz tepki bekliyordum ne alakası var konsol zevki ayrı pc zevki ayrı diye
    harbiden mouse artık çok yavan geliyor bi işlevi yokmuş gibi.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.