Şimdi Ara

Oyun oynamaktan korkuyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
46
Cevap
0
Favori
959
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Nedenini bilmiyorum ama tam oyun oynayacağım zaman korkuyorum killzone god of war gibi oyunlar korku oyunu gibi gelmeye başlıyor ne tavsiye edersiniz

• Silent Hill
  • Bünyene göre olmayabilir,daha sonra sağlığına zarar verir.Oynamamalısın bence.
  • İlk zamanlarda banada öyle oluyodu özellikle gow 1 ve 2'de sonra alıştım.Bence sen başlarda hafif oyunlar oyna littlebigplanet gibi
    Sana 3 öğün lbp yazıyorum
  • PEGI kurallarına uyarsan sorun olmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi C-TRanger -- 28 Ocak 2012; 12:25:05 >
  • Ya oyuna başladıktan sonra hemen alışıyorum aslında hele gow da herifleri biçerken çok güzel oluyor htta daha geçen gün killzone 3 ü bitirdim daha farklı bir öneri istiyorum
  • bende de bir zamanlar benzer bir durum vardı.kanlı bıçaklı birşey gördüğüm zaman kafama gözüme saplanmış gibi olurdu.daha sonraları kafadan kan aldırmıştım ve kurtulmuştum bu sorundan.ama yine de testere tarzı sadist filmleri görünce aynı şey olabiliyor bazen.god of warda çok nadir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bf' de jet kapışalım.
  • Oyunlar zevk almak ve keyifli vakit geçirebilmek içindir.Çocukluğumdan beri oyun oynarım.Ama zaman zaman benimde keyif almadığım zamanlar olmuştur.İnsan öyle bir ruh haline giriyo ki karşısındaki oyun , şahane bir başyapıt bile olsa zevk vermiyo.O zamanlar oyun oynamak işkenceye dönüşüyo.Peki bu durumda ne yapılması gerekiyo derseniz hemen oyun oynamaya ara verilmeli.Başka şeylerle ilgilenilmeli.Çık , gez , dolaş.Oyun oynamayı unut.Uzun bi süre ilgilenme oyunlarla.Sen oyunların kölesi olacağına , oyunları kendi kölen yap.
  • quote:

Orijinalden alıntı: respect_89

Silent Hill

bu arkadaşın söylediği oyun senin reçeten kardeşim
  • dostum yaşın kaç ? 18 ila 20 arasında bir yaştaysan senin için korku bir kenarda durması gerekiyor.
    sana en güzel tavsiye,korkunun üzerine git Silent hill 1 den başla başarabilirsen bütün oyunları oynama zevkine erişirsin ;)
    tabi yaşın kaç orasını bilemem.
  • Hayatın kendisi tam korku filmi gibi. Yanında oyunun lafı bile olmaz.
  • Korkunun üstüne git ve Gow3'ü Chaos modda bitir
  • yas kac?
  • Yaşın büyük ihtimal küçüktür.
    Aslında sen oyun oynamaktan korkmuyorsun, sen oyunlarda başarısız olmada veya yanlız ilerlemekten korkuyorsun. Gerçi Killzone'da hiç yanlız değilsinde. Allah aşkına bu oyunlardan korkulur mu yav?
    Terapiye başlayak?

Evet sen şampiyonsun, hangi oyun senin önünde durabilir adamım? Tek bir bendramla yere serersin düşmanı.

Şimdi:
    Korktun mu?

Peki ya şimdi şampiyon?

Korkuyorsan oynama o zaman, stres vücuda iyi değil.

• İlla ki korkunun üzerine git, kendini zorla sonra alışırsın diye bir şey yok. Herkesin psikolojisi farklıdır.
    Hoşuna gitmiyorsa oynama, zorlama, daha dünya kadar oyun var. İlerde tekrar denersin belki.
  • Zannediyorum ki 14 yaşındasın. PEGI'nin God of War ve Killzone'u ''MATURE'' olarak değerlendirmesinin bir mantığı var sonuçta 18 yaşından küçükler oynamamalı diyor bu da gayet normal bir şey. Ama bazı oyuncuları görürsün ki 10 - 15 yaşında bile bu tür oyunlardan hiç etkilenmezler. Nedeni ise ya psikolojik bünye farkı ya da örneğin bir God of War'ın senaryosunu anlamamalarıdır. İngilizce bilmedikleri için oyunun kurgusundan veya işleyişinden haberdar olamadıkları için o oyun onlara şiddetten başka bir şey olarak gelmez. Çünkü İngilizce anlamamaktan kaynaklanan senaryoyu bilmemek, oyunun gerilim noktasını tamamen yok ediyor. Yani şunu düşünün, İspanyolca SAW izleseniz korkarmısınız? HAYIR.
    Senin noktan ya bu, ya da her normal insan gibi 14 yaşında MATURE oyunlardan etkilenme potansiyelindir. Endişelenecek bir durum yok, PEGI'nin mühürlerine dikkat ederek oyunları oynaman senin yararına olur.

• aslında gowun senaryosunu biliyorum dediğiniz gibi oyunda yanlız ilerlemek korkutuyor sanırım gerçi bu pek gow için geçerli değil adamı kratos olunca alayı gelse biçerim diyor insan

biraz daha üstüne düşeceğim zaten sömestr dan sonra oyun oynamayacağım dersler felan
  • bir de genelde yaratık olan ya da çok ileri zaman larda geçen oyunlardan tırsıyorum mesala bf cal of duty bunlardan tırsmıyorum bf play4free jettede rakip tanımam yani
  • Reisler ben ne dedim? "Yanlız ilerlemekten korkuyor eleman" dedim
    Medyum.I-C-O.co.tr'yi kurmaya karar verdim.
    Şaka bir yana zaten anlaşılmayacak gibi değil.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.