Şimdi Ara

Bir oyundan pc ban yedim yardım..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
0
Favori
20.900
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar second life adlı oyundan ban yedim.Hemde pc ban yani bu pc den giremezsiniz diyor ve oyuna hiç bi karakterle giremiyoırum yeni yaratııkklarımlada...

Şimdi internette araştırdım.Zaten dğeişken ip ye ban atsalar pc falan format attım düzelmedi.Sabit ip ye dediler.Yani fiziksel adrese MAC koduna..
    Bende yeni modem aldım.Bitek sarı kablo yoktu pc nin arkasına giden ethernet kartı yerine..Ama internet açık...Yeni modemi taktım.Cmd / ipconfig / all da fiziksel adresin değiştiğini gördüm.Ama oyuna yine girmedi yine aynı hata.....
    Bu oyuna nasıl girebilirim lütfen yardım.....Çözümünü biri bulabilirse sabah akşam dua edicem yemin ediyorum....

• çok basit
    mac adresi değiştirmen gerekebilir
    internette mac adres değiştiren bir program bulup deneyebilirsin
  • :D Arkadaşım yazdım ya yukarıya ne macı ne dğeiştirmesi kaç kere değiştirdim.Olmadı sonunda gittim yeni MODEM aldım!
  • abi adamlar sağlam sistem kurmuşlar o zaman

bu ne yaw modemi değiştirmişsin hala giremiyorsun.Mac mi kalmış değiştirecek.
  • way be oyun için modem değişimi :D sistemine dosya atmıs olabilirler bide format dene
  • Yukarıda yazdım format attığımı...
  • Bilen yokmu yaw?İlla bu ban kalkar ama nasıl...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PC res atıyor yardım lütfen
    11 yıl önce açıldı
    PS HESABIM BAN YEDİ YARDIM
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bilgisayardaki her parçanın kendine özgü mac adresi vardır
    nette ise bilgisayarların çakışmaması için ethernet kartlarının üretim ve seri nosu vardır
    sen eminmisin mac adreslerini değiştirdiğine

ban için ya üyeliğini yasaklarlar, başka üyelik denemişsindir
    bilgisayara program koyarlar, format attım diyorsun
    ip desek, modemi komple değiştirdiğini yazdın
    geriye mac adresi kalıyor (ve tel hattı), bildiğin gibi bu adres formatla felan değişmez
    eta gibi muhasebe programlarının kullandığı mac parça değişiminde devre dışı kalıyor
    sende bir dene belki faydası olur
    bir ethernet kartı veya başka bir işlemci ile dene
  • Hmmm bende şuan bir tek sarı kablo yok.Yani modemden ethernet kartına giden kablo...Usb yolu ile bağlanıyor...Sarı kablo alsam düzelirmi?Yeni ethernet kartıda almıştım zaten...
  • Sarı kabloyu buldum modemdende ethernet kartına bağladım yine olmadı olmadı:!
  • www.google.com.tr
    rapidshare mac changer cw - Google'da Ara
    http://www.google.com.tr/search?hl=tr&q=rapidshare+mac+changer+cw&meta=

üstten dördüncü madde, kenan felan yazıyor hani.

oyunu kaldır tekrar kur, backup kullanma. farklı versiyon dene.
    çerezlerini felan sil. bilgisayar adı felan aynı kullanma.
    windowsunu image felan kullanmıyorsun değil mi.
    slax, fedora, backtrack, usb den bir işletim sistemi kullanmayı dene. en azından mesaj atarsın..

• link yanlış sanırım.
  • ??? link çalışmıyor kardeş...
  • link tırpanlanmış galiba.

google gir ve yaz:

mac changer cw kenanlı

ikinci linkdeki..
  • Ama modemle yeni ethernet kartı aldım gerek kalmaması lazım mac adresine?_
  • site tatile çıkmıştır o zaman.
    internet cafe' den gir siteye çalışıyor mu faal midir?

uygulamalarını tek tek yap ve her seferinde bir öncekini tekrarla. mesela

çerezleri sildim. girmedi
    çerezleri sildim, mac değiştirdim, girmedi
    çerezleri sildim, mac değiştirdim, windows kullanıcı ismini değiştirdim, girmedi.
    çerezleri sildim, mac değiştirdim, windows kullanıcı ismini değiştirdim, bilgisayar ismini değiştirdim, girmedi.
    çerezleri sildim, mac değiştirdim, windows kullanıcı ismini değiştirdim, bilgisayar ismini değiştirdim, xp yerine vista yükledim, girmedi.
    çere.. mac.. windows kullanıcı..bilgisayar ismini.. xp yerine vista... modemi kapatıp açtım, girmedi.
    çere.. mac.. windows kullanıcı..bilgisayar ismini.. xp yerine vista... modemi kapatıp açtım, modemi değiştirdim, girmedi.
    çere.. mac.. windows kullanıcı..bilgisayar ismini.. xp yerine vista... modemi kapatıp açtım, modemi değiştirdim, hdd' yi değiştirdim, girmedi.
    ekran kartı, işlemci, ram.. :D:D:D

eninde sonunda girer yani. hiç girmiyorsa pc' yi at pencereden aşağı..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The souls migration -- 16 Temmuz 2009; 2:34:07 >

• SİTE DEİL OYUNA GİRMİYOR.YANİ CLİENTE...ONLİNE OYUN..SİTE DEİL.SİTEYE GİRİYOR.

RAM.EKRAN KARTI FALAN BUNLARI DEĞİŞTİREMEM PC İM ÇOK İYİ ZATEN YENİ PARÇA ALAMAM YANİ....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mrlol -- 16 Temmuz 2009; 12:19:47 >
  • VALLA BİRİ ÇÖZÜMÜNÜ BULABİLİRSE GECE GÜNDÜZ DUA EDERİM.KENDİ SİTEMDE ADMİNLİK VERİRİM FALAN FİLAN :D PTT YOLUYLA PARA BİLE VERİRİM YAW....YETERKİ OYUNA GİRSİN!
  • birader yine mi sen? frmtr'de de sen aynı konuyu açmışın :D
  • arkadaşım statik ıp mi kullanıyorsun yoksa sabit ıp mi ban olayı iki şekilde gerçekleşir mac adresine ban atacakları sanmıyorum ya ıp adresin banlanır yada üyeliğin banlanır üyeliğin banlandıysa elveda de o chara bida giremezsin yok sadece ıp ye ban attılarsa modemi restart et yeterlidir.

eskiden counter oynardım ıp ye ban atarlardı modemi rebout ederdim girmezse oyundaki ismimi değiştirirdim yine girerdi :)

ama sen knight tarzı bir oyun oynuyorsan bilgilerin serverda saklanıyorsa üyeliğine ban attılarsa oyunun yöneticilerine mail at derim başka şekilde giremezsin oyuna :)

hilemi yaptında banlandın merak ettim
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.