Şimdi Ara

PS HESABIM BAN YEDİ YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
217
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bundan yaklaşık 2 ay önce benim ps plus üyeliğimin süresi bitti ve bizim haberimiz olmadan üyelik yenilendi. Babam bankadan para iadesi istedi ve 2 ay sonra para iadesi geldi. Sabah e-postama hesabınız süresiz askıya alındı diye mesaj geldi niye askıya alındığı ile ilgili para iadesi yazıyodu geri hesabı nasıl açabilirim ve iade alınan parayı geri nasıl öderim. Lütfen yardım edin PS HESABIM BAN YEDİ YARDIM

• haberin olmadan para çekmez hocam üyelik alımlarında yenilemeyi kapatmanız lazımdı yoksa sen izin verdiğin için para çekip üyelik yenilemesi yapar. Keşke bankaya itiraz etmeseydiniz sony çalıntı kart ile işlem gibi değerlendirip hesabı banlar benzerleri çok oldu hesabı açılan görmedim. Burdan bir mail atın durumu detaylıca anlatın.

• byvolcan kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim.
  • 😂😂😂😂
  • victoribarbo kullanıcısına yanıt
    ??
  • chadkarpuz_ C kullanıcısına yanıt
    Kawga 🦍
  • Bir oyun aldığımız hesapta, DLC almıştım ben. Arkadaş da benim mesajı görmemiş, kart çalındı diye iade istemiş. O zaman telefonla görüşüp, kart numarasını vs.. verdik ve halletmiştik.

@chadkarpuz_ Desteğe mail atman lazım. Durumu anlat kısa bir şekilde. Hesabı açıyorlar 7-15 gün kadar ve ödeme yapmanı bekliyorlar. Ödendikten sonra sorun kalmıyor.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.