Şimdi Ara

Playstation hesabım banlandı?Sebebini bilmiyorum?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
586
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Bugun oyun oynarken birden banlandım. Ana hesabımdı ve 4-5 senedir bu hesabımı kullanıyordum. Hata kodu olarak ws37368-7 aldım. PSN e login olamıyorum. Şimdilik mail attım müşteri hizmetlerine yarında arayacağım. Ne olduğu hakkında herhangi bir bilgim yok. Hiçbir illegal yola bulaşmadım. Sadece kardeşlikten oyun alıyorum o kadar. Belkide kardeşlik hesaplarından biri banlanmama neden olmuştur. Nasıl açtırabilirim?

• 444 SONY aradınızmı?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bu aralar ban olayı mı çoğaldı anlamadım. Eğer böyle giderse dijital oyun almayı durdurup kutulu alacağım artık

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İşte Sony'nin rezaleti resmen

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardeşlik mevzusu yüzündendir büyük ihtimal

• Kardeşlikle aldığınız oyunun diğer sahibi bir sıkıntı çıkarmış ise olay sizin başınıza kalmıştır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • takip. merak ediyorum hocam ne diyecekler mail sonucunu bekliyorum
  • Kardeslikten alinan oyunlar yuzunden neden ana hesap banlasin arkadaslar. Baska bir sebebi vardir diye umuyorum. İnsallah mutlu son ile biten bir durum olur. Gecmis olsun dostum.

• It was a security suspension that was put in place to secure your account as our system had recognised that unauthorised transactions were made on your account.

Bugun İngiltere live chat ile görüşerek açtırdım yukarıda yazdığımı söylediler. Türkiye müşteri hizmetleri ile görüştüm önce telefonla . Bana İngiltereye mail atacağız 15 gün sürecek dendi :)) . Bende bekleyemedim çünkü her gün oyın oynadığım için, İngiltere destek ile görüştüm hemen açtılar.

• ingiltere destekle nasl görüştünüz hocam psn uk muydu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Far Beyond Driven

ingiltere destekle nasl görüştünüz hocam psn uk muydu ?

Twitter da @AskPlaystationUK isimli bir hesap var gündüz saatlerinde herkese yardımcı oluyor resmi hesap. Ona yazdım twitter DM den livechat linki attı o şekilde oldu

• Geçmiş olsun :)
  • geçmiş olsun hocam aklımızda bulunsun ondan sordum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.