Şimdi Ara

Playstation Hesabım Çalındı. Lütfen yardım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
1
Favori
426
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba nasıl oldugunu bilmiyorum fakat başıma geldikten sonra internette insanların çokça başına geldiğini gördüm fakat net bir çözüm yolu bulamadım. Bunun direk çözümü Playstation Türkiye'nin ülkemizden çekilmesiyle çok ama çok zor bir hal almış gibi gözüküyor. Başına böyle bir şey gelen veya yardım edebilecek birileri olursa çok mutlu olurum.

Mail adresim değiştirilmiş

Hesabım çalındıktan sonra 2 adet oyun alınmış. (Bende bu arada kredi kartlarımı kapattım)

iki adımlı doğrulama kapatılmış.

Anlamadığım telefonuma gelen satın alma doğrulama kodlarını nasıl girebildiler "166252 Sony hesabınınız doğrulama kodudur. B043"

Ben tüm olan biteni bana gelen mesaj sayesinde öğrendim arka arkaya oyun almaya çalışmışlar. Amerika canlı destek ile konuştum fakat buraya müdahale edemediklerini söylediler. Desteğe mail attım ama pek bir şey çıkacağını da zannetmiyorum.

Konu hakkında beni yönlendirirseniz sevinirim.

• Merhaba, yaklaşık 1-1.5ay önce benimde hesabım çalındı. Aynı şekilde benim hesabımda da kartımla 2 oyun satın alınmıştı.

- İlk olarak playstation.support@sony.com ve destek@tr.playstation.com a aynı mailleri gönderiyorsun. Mailde bahset işte hesabımdan benden habersiz oyun alındı, falan filan kartımdan şu meblağda haberim olmadan alışveriş yapılmış, hesabımın şifresi değiştirilmiş hiçbir şekilde hesabıma giriş yapamıyorum falan diye bahset ve aşağıda verdiğim bilgileri doldur.

-Bu mailden sonra sana mail atacaklar. Hesabınla ilgili doldurman gereken bir liste atacaklar. Onu da dolduracaksın. Sonra mail sıfırlama şifresini gönderirler inşallah. Ben bu şekilde kurtardım.

Hesabımın kullanıcı adı:

Hesabımın e-posta adresi: 

Adım ve Soyadım:

Doğum tarihim:

Son oynadığım oyunlar:

Son satın aldıklarım:

Sipariş1( 22/09/2024), Sipariş numarası:

Hesaptaki arkadaşım: hesabımdaki arkadaş isimleri :

Yukarıda belirtilen ödemeleri yaptığım kartın son 4 hanesi ve son kullanma tarihi:

Alışveriş fişlerim ektedir.

Lütfen yardım edin. Şimdiden teşekkür ederim.

• Geçen sene benim hesapta gümlemişti. Ps nin seri nosunu istemişlerdi benden. O zaman sony tr vardı ama. Şuan ingiltere sony bize bakıyor diye biliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • JabbaWockeeZ kullanıcısına yanıt

Çok teşekkür ederim. Bu şekilde bir mail atacağım ve süreci bilgilendireceğim.

• BreakBeaT kullanıcısına yanıt

Hocam sende arkadaşın anlattığı şekilde mi çözdün?

• Hesabınızda iki adimda doğrulama aktifmiydi eğer aktif ise bu kodu girmeden hesaba erişim sağlayamaz ikincisi hesabınızı biriyle paylastiniz mı psn kardeşliği gibi benim bildiğim sony mh ile iletişime geçirip sizden bazı bilgiler isteniyordu doğum tarihi güvenlik sorusu gibi

• hesap oluştururken doğum bilgisi giriliyor muydu, ayarlarda baktım bulamadım.

yoksa sonradan mı istiyorlar sorun olması halinde?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PS HESABIM BAN YEDİ YARDIM
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hesabınızı iki adımlı telefon koruma olduğu halde nasıl çalıyorlar telefonunun SMS ine nasıl erişip o kodu nasıl ele geçiriyorlar hesabı caliyorla hocam ? Nasıl yani?

• Mellodrama M kullanıcısına yanıt

Benim hesap cuma gecesi çalınmıştı. 2 adım doğrulama yoktu. Mail vs her şeyi değiştirdiler. P.tesi sabah sony i aradım. Birkaç şey sordular. D.tarihi vs, tek hatırladığım ps nin seri nosunu da istemişlerdi. Sonra başka bi mail adresi verdim onlara sıfırlama maili gönderdiler

• iki adımla Telefon doğrulama kodunu herkes yapmalı bence hesaba şifreyi bilseler dahi telefona gelen sms kodunu yazmadan erişemezler

• Psn hesabında geçiş anahtarını aktif edilmesi güvenliği önemli oranda korur.Aktif edilen geçiş anahtarı cihaz ile aktif edildiği için güvenlik üst düzeye getirilmiş olur.

Hangi numaradan ardınız acaba sony'i benim de çalınalı çok oldu bir türlü geri alamadım hesabımı mail ile anlaşamadık maalesef

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • sado_5252 S kullanıcısına yanıt

Sizin hesap ban yemiş herhalde? Bence o konuda sony haklı. Çocukta olsa sonuçta sizin tarafınızdan satın alınmış oyunlar, kartınız çalınmamış. 5 senedir anlaşamadıysanız işiniz zor hocam

Arkadaşlar tekrar merhaba hesabımı 1 saat içinde alabildim. Öncelikle herkese yardımlarınız için teşekkür ediyorum.

@JabbaWockeeZ @BreakBeaT ayrıca teşekkür ediyorum.

Jabba'nın bana verdiği bilgileri mail attım. Tüm hesap numaralarının son hanelerini. Yaptığım alışverişleri ve dekontların görüntülerini mail adresine ekledim. PS arkasında bulunan seri numarasını'da maile ekledim ve mail attım. Maillere dönüş olmasını beklemeden. BreakBeaT'in bana verdiği ingiltere bizim ile ilgileniyor diye. İngiltere canlı destek ile konuştum. Bizim bölgemize yardımcı olamayacaklarını söylediler. Bende elimden ne gelebiliyor Türkiye'de ulaşabileceğim bir numara yok dediğimde. Bana bir numara verdiler.

Bu numarayı aradım sesli yanıtta tuşlama yaptım. (Hesap ile ilgili işlemler) tuşladım. Detaylı güvenlik sorularına doğru yanıtlar verince hesabıma ulaştı ve bana sıfırlama maili gönderdi. Aynı zamanda satın alım işlemleri için gerekli işlemleri başlattı. 5 ila 21 gün içerisinde para iadesi yapılacağını söyledi.

Numara: 0850 969 82 77

Teşekkürler.

• Hadi hayırlı olsun. Sevindim.  

Gözün aydın hocam sevindim halletmene

Geçmiş olsun.Neticede sorununuza çözüm buldunuz.

• Hadi geçmiş olsun gözünüz aydın.

850li numarada Türk bir müş yetkilisi ile mi görüşülüyor?

@joven passkeyi de ele geçirmesinler parmak izi eklemesinler kendilerinin.

bir rahat huzur içerisinde bırakmıyorlar insanı :)

neye göre hackliyorlar, hesabın içindeki kayıtlı kartları mı tespit edip ne kadar çok kart varsa o hesabı mı hackliyorlar!?

Yok yan hesabımda ekli ana hesabım herif cayır cayır benim oyunları oynuyor😂

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • iceman0 İ kullanıcısına yanıt

O biraz zor hesabın tanıtıldığı cihaz yani telefon vs..ile hesaba giriş yapılıyor.Tanımlanan cihaz olmadan hesaba giriş yapılamıyor.Dolayısı ile hesaptaki kart bilgilerinede ulaşılması artık nederece güvenli tam emin değilim,olay birazda hesabın tanımlı olan cihazın ele geçirilmesi gerekiyor.Tabi bu cihazın yüz tanıma şifre vs güvenliği olacağından onunda aşılması gerekiyor.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.