Şimdi Ara

Arkadaşımın Facebook Hesabı Çalındı. YARDIM. PROFİLİ ŞİKAYET EDİN LÜTFEN.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
1
Favori
6.015
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar,arkadaşımın önce maili,sonra da Facebook hesabı çalındı. FB hesabı çalınan maile bağlı olduğu ve şifreleri aynı olduğu için.Çalan karaktersiz FB hesabının bağlı olduğu mail adresini de değiştirmiş.Facebook hesabını geri almak için ya da en azından kapattırmak için ne yapabiliriz,lütfen yardım edin.Bugün savcılığa suç duyurusunda bulundular ama Emniyet birşey yapamayacaklarını söylemiş.Hesap hala çalan karaktersizde ve profildeki herkesten kontör ve para isteyip duruyormuş.Yardımlarınızı bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xradiancex -- 25 Kasım 2010; 22:53:25 >

• Tanidiklarina soyle ve facebook hesabindan cogu kisiye duyur(arkadasinin) herkes sikayet etsin kapanir aynisi basima geldi. buraya koyarsan linki yarina hallolur..
  • koy buraya linki yayalım şikayet edelim.
  • Buyrun arkadaşlar profilin linkini;

http://www.facebook.com/profile.php?id=757172848
  • dğeiştirse bile ben mail geliyor diye biliyorum mail silinmiyor şifremimi unuttum desin
  • Up.
  • ş. ettim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: dizyy

dğeiştirse bile ben mail geliyor diye biliyorum mail silinmiyor şifremimi unuttum desin

İlk mesajımda detaylı şekilde anlattım.Şikayet eden arkadaşlara teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xradiancex

Up.
  • kız olmasa bu kadar uğraşcak mıydın?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acheron -- 25 Kasım 2010; 23:26:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: acheron

kız olmasa bu kadar uğraşcak mıydın?

El insaf,akrabayız. Boş konuşacağına yardım et,etmiyorsan da sus.
  • mesajım blnsun evde şikayet ederim.
  • Ettim kanka
  • nerden bilelim belki sen o kıza uyuz olup , burda millete şikayet ettittiriyosun ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ForzaOnur

nerden bilelim belki sen o kıza uyuz olup , burda millete şikayet ettittiriyosun ?

Konuda durumu anlattım arkadaşım,şikayet edip etmemek senin vicdanına kalmış,sen bilirsin ne diyeyim.

Şikayet eden arkadaşlara teşekkür ederim.
  • quote:

nerden bilelim belki sen o kıza uyuz olup , burda millete şikayet ettittiriyosun ?

+1
  • quote:

Orijinalden alıntı: xxx_ersan

quote:

+1

Arkadaşlar şüpheci davranmanızı anlıyorum ama biz ne yapabileceğimizi bile bilmiyorduk,yukarıda mesajda aynısı başına gelen bir arkadaş yol gösterdi de şikayet etmeye başladık.Konuyu hiç okumadan mı yorum yazıyorsunuz,anlamıyorum.
  • quote:

quote:

quote:

+1

Arkadaşlar şüpheci davranmanızı anlıyorum ama biz ne yapabileceğimizi bile bilmiyorduk,yukarıda mesajda aynısı başına gelen bir arkadaş yol gösterdi de şikayet etmeye başladık.Konuyu hiç okumadan mı yorum yazıyorsunuz,anlamıyorum.

Arkadaşım , konuyu anlattıklarını okudum haklı olabilirsin belki , Ben Yalan söylüyorsun demedim . Sadece biz öyle olup olmadıgını nerden bilebiliriz dedim .

Her önüne gelen Buna şuna buna uyuz oldum şikayet edin diyebilir .

• sacma bi face hesabı yuzunden insanalrın basına hergun boyle seyler geliyor,insan ne olursa olsun sanala kendini fazla kaptırmaması lazım heleki resim veya ozel bilgilerinin oldugu face hesabını da oyle
  • quote:

quote:

quote:

+1

+1

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.