Şimdi Ara

Hesabım Çalındı Yardım.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
263
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 2 arkadaş hesabımı çaldılar güvenmekle hata ettim biliyorum bu tarz işlere daha önce pek girişmediğimden hesap gitti elimden ancak şu an sitede e- mail değişmesine rağmen içerde kaldım pvp.net te burdan yapabileceğm birşey var m yoksa çıkış mı yapayım soğuk su mu içeyim riota mesaj mı atayım bilmiyorum? Çalan kişinin facebook arkadaşları elimde hepsine mesaj atıcam eğer dönüş yapmazsa dolandırıcı oldğuna dair. Fikirileriniz nedir yardımcı olur musunuz ?

• Riota ticket at destek bölümünden sana hesabınla ilgili 10 civarı soru soruyolar coğunu bilirsen hesabını geri alırsın.
  • şifremi unttumdan hallet

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • deniyecem şimdi @remington

kardeşim unuttum diyorum e postana cevap atcaz diyor, e- postayı değştirdi şerefsiz herifler @hiddenhunter
  • ticket at gerekli bilgileri verü
    Bu konuda bize yazmana sevindim. Öncelikle, hesabının güvenliği için aşağıdaki soruları cevaplayıp bana göndermeni isteyeceğim. Soruları tam olarak hatırlayamasan da her soruya yanıt vermeye çalış lütfen. Bu soruların cevapları bana ulaştıktan sonra işlemine devam edeceğiz:

1- Hesap Adı (LoL istemcisine giriş yapmak için kullandığın isim):
    2- Sihirdar Adı (arkadaşlarının oyun içinde seni gördükleri isim):
    3- Oynadığın sunucu (TR/EUW/EUNE/NA):
    4- Hesabını oluşturduğun sunucu (TR/EUW/EUNE/NA):
    5- Hesap oluşturulma tarihi (Gün/Ay/Yıl):
    6- Doğum tarihin (Gün/Ay/Yıl):
    7- Hesap kaydı sırasında kullanılan E-Posta adresi:
    8- Hesaba ulaştığın son tarih:
    9- Hesap kaydını gerçekleştirdiğin yer (Şehir/Ülke):
    10- Hesaba erişimi olan başka biri varsa Sihirdar isimleri:
    11- Bu hesaptan yollanan hediyeler ve yolladığın sihirdarlar:
    12- Bu hesaba yollanan hediyeler ve yollayan sihirdarlar:
    13- Hesabından bugüne kadar yaptığın iade işlemleri(şampiyon, kostüm, rün vb.):
    14- Hesabı ilk oluşturan kişi:
    15- Hesaba nasıl sahip olduğun:
    16- Hesapta kullanılan başka e-posta adresleri:
    17- Hesabının transfer geçmişi (Hesabını hangi sunuculara aktardın?):
    18- Bugüne kadar yapmış olduğun sihirdar ismi değişiklikleri (eski sihirdar ismi - yeni sihirdar ismi):
    19- Satın aldığın ilk 5 şampiyon:
    20- RP ile satın aldığın ilk öğe (örneğin "Barbaros Gangplank" veya "IP Takviyesi"):
    21- IP ile satın aldığın ilk öğe (örneğin "Miss Fortune" veya "Rün"):

Yukarıdaki her soruya cevap vermen gerçekten önemli, boş bırakılan veya “hatırlamıyorum” şeklinde cevaplanan soruların yanlış kabul edildiğini bilmeni isterim.

Cevabını bekliyorum, görüşmek üzere.

YosemitoSAM
    Riot Games Oyuncu Destek
    bunlari isteyecek senden

• Benzerini bende yasadim.Hesabi aldigim adam geri aldi.Valla dedim ya geri verirsin ya da steam hesabini da elinden alirim hemde hesabina perma attiririm.

Phoka, mesajimi goruyorsan olum bittin var ya sen

• ticket attım dostum , ne zaman gelir bu e-mail bana ? , pm ne de bakarsan sevinirim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hesabım calindi diye ticket attim 2 gün sonra üstte yazdiğim soruları sordu onları yanitladiktan 4 gün sonrada yeni e-postayı istedi sonra geri aldım ama soruları doğru cevaplaman cok önemli
  • Hesap geri alınmıştır, yardım eden arkadaşlara başta holydarkness olmak üzere teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: vAsilevsky

Hesap geri alınmıştır, yardım eden arkadaşlara başta holydarkness olmak üzere teşekkürler

ne demek :D
  • Sifre ver anlarimda mail vermek nedir kasinmissin cidden

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.